E-Mail Marketing

Som ordet siger, at e-mail marketing er en måde at markedsføre og reklamere for produkter og tjenester via e-mail breve.
Når du laver business online, e-mail marketing er en af grundstenene for succes og online-forretning kan ikke eksistere uden det.Også i vore dage-mail-marketing er absolut nødvendigt for offline virksomheder også!
Så hvordan det virker:først og fremmest er du nødt til at have en mekanisme (autoresponder) for at sende e-mail-breve uden at blive beskyldt for spam og får blokeret.Så er du nødt til at have en måde at fange e-mail-adresser gennemført (e-mail capture form) i dine breve eller i det område du sende dine læsere til,så du kan følg op med dem, der præsenterer dine tilbud og forsøge at overtale dem til at tage action på dem.
E-mail marketing er meget enkel i sin filosofi, men det er en lille smule teknisk kompliceret, og det bør undersøges, indtil du lære at bruge det korrekt for at få maksimal ydelse.
Holde læsning, og du ll finde alt om, hvordan man etablere en professionel e-mail marketing system.


Autoresponders

Hvad er det "Autosvar"?Autoresponder er det system, der gør hele arbejdet for e-mail marketing.Er den mekanisme, der henter e-mail-adresser og sender e-breve uden at blive beskyldt for spam.Der findes og andre måder at sende e-mail-breve (mails,afsendere af masseforsendelser), men de er ikke pålidelige for deres levering og ydeevne og bør ikke sammenlignes med autosvar, da de er noget forskellige.Som du kan konkludere ,autoresponder er den mekanisme, der bygger din liste af muligheder og give dig mulighed for at følge op med dem.

Ved at oprette en autoresponder vil du være i stand til at:
-at oprette en e-mail fange form i din e-mail-breve, eller på det websted, du sender jer læsere til,så de kan abonnere på din liste og få flere oplysninger om, hvad du har at tilbyde dem.
-set up your følge op på e-mail-breve.Husk at følge op med dine abonnenter er nøglen til at gøre salget.Statistik har vist, at et salg skal ske via e-mail marketing ,et tilbud er at blive præsenteret på mellem 4 og 7 gange til en udsigt.
-ikke at blive beskyldt for spam.Som en autoresponder fanger e-mail-adresser, der betyder, at abonnenten er villige til at modtage oplysninger fra dig (dobbelt opt-in).Husk, at udsende e-mail-breve uden modtagere har accepteret at modtage e-mails fra dig, kan det koste dig som "spam" og at have yderligere problemer med at sende e-mails.Læs mere om "spamming".
Konklusionen er ,at autoresponder er det system, der indeholder alle e-mail marketing arbejde med sikkerhed og gennem det kan du begynde at opbygge et forhold med din målgruppe.En autoresponder er en "must have værktøj", når de driver forretning online.
Se de to mest populære autosvar på nettet:
GetResponse
Aweber


En Ny Race Af Autoresponder, Auto Setup Besked

Indsendt af Tom Kulzer (AWeber CEO)
Begrebet følge op autoresponder revolutionerede Internet Marketing. Nu, "Auto Besked Setup" lover at bringe området i en endnu større grad af effektivitet.


Email Marketing $19/Month!

, Kan Du Få Mere Salg?
Hjælper over 102,000+ virksomheder som din øge overskuddet og opbygge kunderelationer bruger AWeber ' s opt-in e-mail marketing software i over 10 år.
Tag en Gratis prøvetur i dag!

Denne seneste innovation lader erfarne marketingfolk smertefrit at overføre marketing know-how til at hele deres downlines. En marketingmedarbejder kan nu give hver af sin downline repræsentanter med en opfølgning autosvar system, der allerede er pakket med marketer ' s pre-skrevet indlæg.

Resultatet? Bare et par minutters arbejde på den del af en erfaren marketingmedarbejder, og hver af hans reps er sat op med det samme afprøvede og sande marketing budskaber.

Case Study: Marketingmedarbejder Matt og den Nye Race
For eksempel, tage et kig på sagen af en fiktiv netværk marketingmedarbejder ved navn Matt M:

For år, Matt har været en succes at markedsføre Alle Naturlige Lægemidler ved hjælp af et følge op autoresponder. Faktisk er meget af hans succes kan tilskrives den syv-beskeder, e-mailes til alle sine potentielle kunder. Matt har omhyggeligt udformet disse beskeder i løbet af de år, og de er virkelig gode.

For nylig, Matt har forsøgt at videregive, hvad han har lært sammen til sin downline repræsentanter. Han forklarer sin markedsføring principper over telefonen, og han ved, at flere af hans reps videregive sin opfølgning beskeder rundt mellem sig.

Men Matt finder, at hans perler af visdom sjældent overleve denne "fortælling og genfortælling' intakt. Han ved, at hans reps ikke komme nogen steder i nærheden af, hvad de kunne ud af sin viden. Han ville ønske, at der var en måde at udnytte teknologien i dag, og sætte den til at bruge for større gavn af sin downline...
Indtast Auto Setup Besked
Ved hjælp af en Auto-Besked Setup system, Matt 's downline reps kan bestille deres egne følge op autosvar konti, der er allerede pakket med Matt' s pre-skrevet indlæg. De kan høste frugterne af Matt ' s erfaring med lethed.

Hver rep vil tilpasse Matt budskaber til sig selv ved at logge ind på sin nye opfølgning autoresponder konto, og ind i hans egne kontaktoplysninger.


Email Marketing $19/Month!

Her er Matt ' s oprindelige autosvar meddelelse:

  Hej FØRE NAVN,Tak for standsning af den Alle Naturlige Lægemidler hjemmeside i dag! Vi håber du kommer igen snart!

  Bedste Hilsner, Matt M.
  matt@all-natural-pharma.com 918 Syl St.

  Naturlige, PA 22314

Bemærk, at beskeden hilsen bruger en variabel, (LEAD-NAVN). Den variabel, der sikrer, at hver af Matt ' s leder vil modtage en personlig besked med hans eller hendes eget navn. Bemærk også, at Matt ' s navn og adresse er i slutningen af beskeden.
Case Study: Downline Dan og den Nye Race
Dan er en af Matt ' s downline repræsentanter. Han beordrede sine egne følge op autoresponder gennem Matt. Da Matt er ved hjælp af Auto-Besked Setup, Dan 's konto kom pre-pakket med Matt' s marketing-beskeder. Dan personlig meddelelser til sig selv ved at besvare et par spørgsmål i hans Online Kontrolpanel. Nu Dan er ved at sende sin egen personlige version af Matt ' s budskaber til sine kunder! Alle af det grundlæggende indhold er Matt 's, men Dan' s kontaktoplysninger er på bogstaverne. Her er autosvar, at Dan sender til sine potentielle kunder:

  Hej, FØRE NAMEThanks for at stoppe ved Alle Naturlige Lægemidler hjemmeside i dag! Vi håber du kommer igen snart!

  Med Venlig Hilsen, Dan D.
  dan@pharma-ceuticals.com 5 Gård Måde
  Sootuh, TN 88457

Bemærk, at den kontaktperson, navn og adresse ved udgangen af e-mail er Dan 's, men hilsenen i begyndelsen af meddelelsen stadig indeholder navnet på Dan' s forspring.
Mission Accomplished
Med Matt ' s erfaring i hånd, Men nu er marketing med mere succes end nogensinde før. Og han er ikke den eneste – Matt er hele downline er nu ved hjælp af sin markedsføring beskeder! Matt ' s kommissioner, der vokser eksponentielt.

Matt og Dan ' s situation er ikke enestående. Alle netværk marketingmedarbejder med en etableret downline kan drage fordel af de muligheder, der findes i en auto-besked setup system. Der er ingen bedre måde at sætte mere automatisk i din autoresponder.
Hvordan til at skrive kraftfuld e-mail-breve.

Du har sikkert allerede har forstået, hvordan magtfulde e-Mail Markedsføring kan være for din virksomhed.Og til at hjælpe dig endnu mere i e-mail markedsføring, som jeg har placeret i slutningen af dette indlæg er et link, hvorfra du kan downloade en GRATIS video kursus på hvordan man skriver en effektiv e-mail-breve.

Grib chancen og downloade videoer og lære at:

-Hvordan du opretter hvert enkelt aspekt af en kraftfuld e-mail, fra motivet linje hele vejen til PS.

-En enkel måde at skabe en "e-mail-plan", der praktisk talt skriver email til dig!

-Hvordan til at skabe spænding om, hvad du sælger (selvom det er kedeligt, som snavs).

-Hvordan du får folk til at handle nu, i stedet for at lægge det ned, indtil senere. (Dette er ofte grunden til nye marketingfolk kan ikke synes at få folk til at købe, fordi de ikke ved, hvordan man får folk til at købe med det samme, men vil du vide, hvor efter at se disse videoer.)

-Hvordan til at polere din e-mail og få den klar til udsendelse. Tip: trin, er temmelig enkel, men hvis du går glip af endnu en af dem, du vil MYRDE nogen chance for at få gode resultater!

-Hvordan øjeblikkeligt opnå den kreative, stærke tankegang, du har brug for at skrive killer e-mail promotions (alle pro ' vide dette, men ingen taler om det).

-Den største fejl folk laver med emnelinjer som garanterer din e-mail vil ikke blive åbnet.

-Hemmeligheder for at formatere dine e-mails for at gøre dem nemme at læse (og hvorfor 75% af marketingfolk helt at ignorere denne del, som dømmer deres e-mails til at få slettet, før de er selv læse).

-Hvordan til at "brænde" evnen til at skrive killer e-mail promotions ind i din hjerne, så at skrive flyder naturligt fra dig (dette vil være en stor øjenåbner for dig, og tage dig fra hvor du er nu, til at være en talentfuld forfatter, der kan krank ud af en vinder efter den anden!)

-De to ting, du har brug for, før du selv går i gang med at skrive killer e-mail promotions (og grunden til at glemme disse to er en sikker opskrift på fiasko).

-Et simpelt trick, der vil holde dine læsere øjne limet til skærmen og tvinge dem til at læse hvert eneste ord! Tip: det indebærer, at de tre "magisk ord".

-Sådan fartøjer, der er omfattet linjer, der gør mennesker så nysgerrig, er de NØDT til at åbne dine e-mails. Tip: Hvis din e-mail bliver ikke åbnet, det ikke får læst, og ingen køber, så dette afsnit er super vigtigt.

-Den virkelige tricks som de professionelle bruger til at gøre folk føler, at du skriver direkte til dem (som giver dig mulighed for at opbygge en utrolig grad af tillid hos dine læsere).

-Hvordan man skaber en samtale åbning, som suger folk i, og tvinger dem til at læse resten af din e-mail.

-Hvordan til at tvinge folk til at holde læsning, når de åbner din e-mail – bevist tricks fra verdens bedste tekstforfattere.

-To store fejltagelser, folk gør i deres åbninger, herunder en, der alle TROR virker, men at det faktisk gør ondt resultater (undgå dette for enhver pris!).

-Hvordan at holde din krop kopi stramme og på målet, så folk læser hele vejen til slutningen, og klik på linket for at tjekke ud, hvad du tilbyder.

-Hvordan til at skabe kugler, der fanger folks opmærksomhed, og gør dit tilbud uimodståelig!

-Den største fejl du aldrig må gøre, når du skriver teksten i din e-mail (springe denne ene, og du er garanteret at gøre nul salg).

-Hvordan du kan bruge master ' s secret "bucket brigade kopier" for at tvinge folk til at læse hele din e-mail, uanset hvad du sælger.

-Hvordan man skaber en killer lukke, der gør mennesker til at handle nu (inkluderer den største fejl, som du skal undgå, hvis du vil have folk til at skride til handling).

-Hvordan til at udforme en killer P. S., der vil drive folk til at købe hvad du sælger.

-Den vigtigste regel i at skrive en e-mail markedsføring (denne ene er mere vigtig end noget andet, du kunne lære).

-6 fejltagelser, folk gør, når du skriver promotions, der gør ondt deres resultater.

Download "E-Mail Promotions Udsat"video-kursus.
7 Trin Til At Forbedre Din E-Mail-Markedsføring

Succes i dit e-mail marketing kampagne er ofte baseret på et sæt af komplekse faktorer. Der er dog en række af disse spørgsmål kan være proaktivt formået at sikre en optimeret svar. Når du udvikler din næste e-mail kampagne, kan du overveje følgende retningslinjer.

1. Din liste.

Helt sikkert en af de mest vigtige aspekter af e-mail-marketing kampagne, din liste er direkte korreleret til din succes. Er dine navne seneste? Har de indvilliget i at blive markedsført til? De har vist interesse for produkter eller tjenester, der svarer til din egen? Sørg for, at du bruger en hus på listen (navne, du har indsamlet om dine egne) eller har haft et køb fra en velrenommeret mægler.

2. Din emnelinje.

Få en bruger til at åbne din besked er altafgørende enhver e-mail marketing kampagne. Den bedste måde at bestemme emnet, der fungerer bedst, er at bryde dine e-mails i tre tilfældigt men lige grupper. Måle respons til hver enkelt e-mail og bruge den højeste, der producerer en som din kontrol. I opfølgende e-mails, kan du prøve at slå svarprocent på din e-mail-kontrol.

3. Dine oplysninger om afsender.

Hvilke oplysninger der vises på afsenderen linjen i din e-mail? Vil dine kundeemner genkende det? Ønsker de at høre fra dig? Ofte gange, e-mails slettes, uden nogensinde at blive indledt på grund af en umærkelig afsenderens navn. Dit afsender navn bør være kort og let at forstå.

4. Spore dine resultater.

Tracking giver dig mulighed for at bestemme, hvem der har åbnet din besked, og klikkede på et link eller flere links i din e-mail. Ved fastlæggelsen af, hvad der virkede og hvad der ikke er, kan du gentage succes på din næste e-mail. Som beskrevet ovenfor, tracking er især vigtigt, når test emnelinjer, indlejret links, og andre direkte respons-køretøjer.

5. Sørg for, at dit abonnement metode er på plads og fungerer.

CAN-SPAM act of 2003 kræves det, at alle e-mail-beskeder, der indeholder klare anvisninger på, hvordan du opt out fra at de efterfølgende e-mails. Give en afmelde mekanisme, der tillader dem, der modtager dine e-mail-for at sende jer en mail og angive deres ønske om at opt out fra at modtage yderligere e-mails fra dig eller din virksomhed. Hvis modtagerne ikke længere ønsker at høre fra dig, det er i din bedste interesse at fjerne dem fra din liste.

6. Dine billeder er korrekt refereret og du har brugt alt tags på hver enkelt billede.

Forkert refererer til billeder, der kan få dem til at fremstå i stykker, når du sender din besked – den frygtede røde x. For at sikre, at billedet er refereret korrekt, det skal vises som, img src="http://www.yourdomain.com...." snarere end, img src="/images/picture.jpg". Alt tags er en anden vigtig del af dine billeder. De nye sikkerhedselementer på næsten alle e-mail-klient i disse dage deaktiverer billeder automatisk. At have alt-tags på plads, tillader læseren at identificere billede og afgøre, om det er sikkert at gøre det muligt.

7. Test, Test, Test!

Uanset hvad dit engagement med e-mail marketing sker for at være, det er vigtigt, at du følger de ovenstående retningslinjer for succesfulde resultater. Hertil kommer, at det centrale er, at test, test, test! Efter hver e-mail kampagne, måle din åbnes, click-through og indkøb. Dokument bestemt dato, tid, liste, emnelinjen, og indhold, der anvendes til at producere dine resultater. Der henvises tilbage til din dokumentation før din næste kampagne.

E-mail behøver ikke at være en kompleks form for markedsføring. Der er mange bedste fremgangsmåder, som du kan følge og nogle enkle regler, der sikrer effektiv levering, åbne og konvertering. Ved at følge de enkle regler, der præsenteres i denne artikel, vil du ikke kun kan levere og effektiv e-mail kampagne, du vil opdage en ensartet metode til generering af indtægter for din virksomhed.


Følge Op På Systemet I En Kasse

Follow Up To Fortunes

Lær, hvordan du opsætter din e-mail marketing indsats for bedste effektivitet og unbilieveable resultater.Komplet "Udfyld Det Tomme Felt" Følge Op På Systemet Der er garanteret Til At Udtrække Maksimal Profit Med Minimum Indsats Fra Hver Enkelt Af Dine Kunder!

Du allerede kender, "De Penge, der er På Listen"... Nu kan du 'copy-paste' din måde at rentable e-mail-kampagner!

Klik Her For At Finde Ud Af Hvordan!


Translated by Yandex.Translate and Global Translator

Efterlad et Svar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.


Lær At Få Succes Med Adwords
Navn:
E-mail:
Vi hader spam mere end du gør!
Dine Personlige oplysninger er sikre hos os.

Kraftfulde Værktøjer