PPC Tips

PPC-Annoncering, når du opretter annoncer, der vises i søgemaskinerne Resultat Sider og andre folks hjemmesider, når nogen gør en søgning.For eksempel, når du søger efter noget i Google-søgemaskinen, så på den side, som google viser resultaterne af din søgning ,kan du i højre side af denne side er også opført fire linje annoncer, der er reklame, produkter eller tjenester, der er relateret til dit spørgsmål.
Så hvis du klikker på en annonce som denne ,vil du komme på hjemmesiden, at denne person betaler sig at annoncere.Der er også samme annoncer, der vises i andre folks websites, der har indgået aftale med Google eller andre reklame selskaber til at vise disse annoncer derinde hjemmesider.
Så for øjeblikkeligt trafik generation PPC-annoncering har vist sig at være den bedste metode.Men for at få succes med PPC du er nødt til at vide, hvordan at bruge det, som det er også bevist, at PPC kan få brød, når du ikke ved, hvordan du opsætter din advertisng kampagner.Hvad jeg mener er, at hvis du ikke kan oprette dine kampagner korrekt, du kunne komme til at betale over $5,00 per klik med ud at generere et salg, men hvis du gør alt rigtigt, du kunne være kun at betale $0,01 per klik og få enorm ammounts af salget.
Konklusionen er, at PPC-annoncering er den bedste trafik generation metode, når det anvendes korrekt.


-Hvordan til at finde de søgeord som folk bruger, når de ønsker at købe.

Er du ved at miste masser af penge hver eneste dag at få masser af klik på dine annoncer, men ingen salg? Hvis du står over dette problem, så må du tjekke ud denne artikel.

Jeg vil være der dækker nogle af de mest vitale områder du behøver at vide for at være rentable i Google Adwords.


Forståelse Af Begreber, Der Anvendes I Google Adwords

Følgende er nogle af de udtryk, der anvendes mest i Google Adwords, og hvad disse vilkår er:

1. CPC (Cost Per Click)

CPC, også kendt som Pris Per Klik, er, hvor meget virksomhederne, at du annoncerer med anklager dig, når nogen klikker på din annonce.

2. Maksimum CPC -

Maksimum CPC er et beløb, du er villig til at betale for et klik på din annonce.

Du skal angive et maksimum CPC-bud for alle dine søgeord, når du opretter en ny kampagne – Google Adwords vil IKKE debitere dig ud over din maks.

3. Visninger

Visninger er antallet af gange, din annonce er blevet vist for hvert enkelt søgeord.

4. CTR (Click Through Rate)

CTR, også kendt som Klik-Gennem Sats er en procentdel genereret af Adwords for hvert enkelt søgeord – det er beregnet, baseret på følgende formel:

(Antal Klik / Antal Visninger) * 100 = CTR (i procent)

Generelt, jo højere er din CTR er, at jo mere relevante Google mener, at din annonce er, og som sådan, over tid, som øger din klikfrekvens (CTR), Google Adwords vil opkræve lavere-per-klik, når nogen klikker på din annonce.

5. Quality Score (QS)

Quality Score er en score, der er beregnet ved Google Adwords er baseret på en række faktorer – kvaliteten af din destination (side hvor du vil føre dine besøgende til, når de klikker på din annonce), dine søgeords CTR, CPC, at du har sat, osv.

Den side, som du kommer til at sende besøgende til, når de klikker på din annonce, er meget vigtigt – hvis din side er bare en meget simpel side, der indeholder ingen oplysninger, men at bede dem om at angive deres navn og e-mail-adresse for at fortsætte, chancer er du vil få en meget dårlig Kvalitet Score, og som et resultat, er du nødt til at betale en meget høj Pris Pr Klik.

I det væsentlige, jo bedre Quality Score er, jo mindre du har brug for til at betale, når nogen klikker på din annonce.


4 Typer Søgeord I Google Adwords

Der er 4 vigtigste typer søgeord i Google Adwords, og jeg har tænkt mig at forklare, hvad disse søgeord typer er med eksempler:

1. Broad Match

Broad match søgeord er søgeord, uden at nogen anførselstegn (") eller kantede parenteser ([ ]) i mellem.

Lad mig give dig et eksempel på et bredt søgeord – lær golf.

Din annonce vil blive udløst, når søgeordet en person typer i både indeholder "lære" og "golf". Også, at din annonce vil også blive udløst af relaterede termer i relation til ordene "lære" og "golf" samt.

Her er nogle eksempler på søgeord, der vil udløse dine annoncer:

– lær at spille golf

– golf læring hjemmesider

– mestrer kunsten at lære golf

– golf lære online

Denne type søgeord, vil gøre det muligt for din annonce at blive vist, det meste af tiden. Men det er til tider meget målrettede trafik.

Jeg personligt kan ikke lide at målrette søgeord til fleksibel søgning i mine Adwords-kampagner.

2. Sætning Som Søgeord

Sætning som søgeord er søgeord, der er gåseøjne i mellem – for eksempel "lær golf".

Din annonce vil kun blive udløst, hvis søgeordet en person typer i indeholder ordet "lær golf" i rækkefølge.

Her er nogle af de søgeord, sætning som eksempler, der vil udløse din annonce:

– jeg ønsker at lære golf online

– lær golf på internettet

– hvor kan jeg lære golf

– lær golf swing

Men din annonce vil IKKE blive udløst, når nogen skriver i følgende:

– at lære golf

– lær at spille golf

– golf lære

3. Eksakt Søgning

Eksakte søgeord sætninger, der har firkantede parentes i mellem dem – for eksempel [lær golf].

Du vil annoncen KUN blive udløst, når nogen indtaster de ord, lære golf i denne sekvens. Intet andet sted i forsiden eller på bagsiden.

Jeg elsker at målrette mine annoncer med både eksakt søgning og sætning som søgeord – som de giver mig de bedste målrettet trafik til min hjemmeside.

4. Negative Søgeord

Mange mennesker forsømmer at have negative søgeord i deres annoncekampagner. Du er nødt til at finde så mange negative ord som muligt, at fjerne uønskede visninger og uønskede klik.

Lad mig give dig et eksempel – hvis du sælger en digital bog produkt på golf titlen "nybegynder golf tips", ville du ikke have, at din annonce dukker op, når nogen er på udkig efter gratis nybegynder golf tips, nybegynder golf tips torrent, nybegynder golf tips download osv.

Alt du skal gøre her er at gå forud for disse søgeord med et minus (-) tegn, for eksempel

-gratis

-torrent

-download

Se denne Negative Søgeord Matcher Video:

Dette er meget vigtigt: Du SKAL opbygge din liste over negative søgeord. Til at se ud for de negative søgeord, skal du blot gøre brug af den gratis Google Søgeord værktøj eller gratis Wordtracker værktøj, skriv det nøgleord, som du vil målrette mod, og gennemse listen for at se, om der er nogen søgeord, du ikke ønsker, at din annonce kun skal vises, hvis nogen træder dem i.

Jeg har normalt en liste på omkring 500 – 600 negative søgeord i Adwords-kampagne, som jeg har – dette vil sikre, at min annonce bliver kun vist for de mest målrettede søgeord, og derved bringe mig et bedre overskud.


Forstå Din Potentielle Kunde Køber Livscyklus

Forstå din potentielle kunde køber livscyklus er meget afgørende for dig at beslutte, hvilken type af søgeord, du bør målet for enhver Adwords kampagne, som du vil oprette.

Grundlæggende er der 3 kategorier af søgeord – nemlig Browsing Søgeord, Sammenligning Søgeord og endelig at Købe Søgeord. Lige, hvad disse kategorier af søgeord betyder?

Lad mig forklare det med et eksempel. Tag for eksempel, du er fremme BMW 7-serie bil som en affiliate – hvilke søgeord du bør målet for de bedste resultater:

1. Browsing Søgeord

I denne fase, er dine potentielle kunder sandsynligvis ikke vide, hvad model eller endda, hvad mærke af bil, som han/hun ønsker. Men han/hun er interesseret i at få en ny bil.

Så vil han bare indtaste søgeord, som de følgende, for at finde ud af, hvilke typer af biler og modeller er tilgængelige:

– hurtige biler

– cool biler

– sportsvogne

– nice biler

– smart-biler

Listen stopper ikke der – men bare for at give dig et eksempel på søgeord, de vil muligvis komme ind. Dette er gennemsyn søgeord fase.

Hvis du er fremme en BMW 7-serie bil, og du målretter mod søgeord som disse, chancer er du vil få masser af annoncevisninger, kan du få masser af klik, men ingen konverteringer – årsagen er, fordi mennesker, der skriver i disse søgeord, der ikke selv har en intention om at købe.

Jeg er normalt ikke opfordre dig til at målrette søgeord i din Adwords-kampagne. Det er bare spild af tid og penge.

2. Sammenligning Nøgleord

Efter nogle forskning, du potentiel kunde beslutter, at han ønsker at købe en BMW bil – men ikke ved, hvilken model han ønsker. På dette tidspunkt, han ønsker at finde ud af mere om BMW biler, så han kan indtaste søgeord som:

– BMW til salg

– BMW anmeldelser

– sammenligne BMW modeller

Hvis du har oprettet en destinationsside for at samle dine potentielle kunder " først navn og e-mail-adresse i bytte for en gratis rapport, e-mail-serien, video-serie -, lyd-serie, osv. at uddanne ham/hende om de typer af BMW bilmodeller tilgængelige, og i sidste ende at overbevise ham om, hvorfor han/hun bør få BMW 7-serie bil, som du er fremme, så skal du målrette disse søgeord i din Adwords-kampagne.

Dette er den sammenligning nøgleord fase. Husk, at i denne fase, at dine kunder ved, hvad de ønsker – i BMW, men han/hun ikke ved, om BMW biler, er det bedste valg for ham, eller han/hun ikke ved, hvilken model du skal gå efter. Med den rette markedsføring teknikker, du kan være i stand til at få nogle salg her.

3. Køber Søgeord

Din potentielle kunde vide, hvad han/hun ønsker – en BMW 7-serie bil, og er klar til at købe. Så han/hun vil indtaste søgeord som:

– køb BMW 7-serie

– billige BMW 7-serie

– BMW 7-serie tilbyder

– BMW 7-serie bil salg

Listen går på – Disse kaldes "at Købe Søgeord", og det er her de fleste penge vil blive foretaget fra – dette er, hvor du skal målrette dine søgeord – alle forekomster af søgeord, som indeholder udtrykket "BMW 7-serie".

Du vil få det højeste antal af konverteringer fra disse købe søgeord.


Værktøjer Til Keyword Research

Jeg plejer at gøre brug af disse 3 gratis værktøjer under mit keyword research for egnede nøgleord for mine Adwords-kampagner:

1. Google ' s Keyword Research Værktøj

2. Wordtracker er Gratis Søgeord Reseach-Redskab

3. Keyword Discovery ' s Gratis Søgeord Forskning Værktøj

Hvor Meget Skal Jeg Byde For? – Tips Til at Bestemme Dit Maksimum CPC -

Som et groft skøn, jeg har tænkt mig at antage, at jeg har tænkt mig at få 1 salg hver 100 klik (du kan tage denne antagelse så godt)

Lad os sige, at kommissionen vil du modtage for dette produkt er $47 for hvert salg. Derfor, at dit maksimum CPC-bør være:

Provision Betalt for 1 Salg / 100

Som i dette tilfælde vil være $0.47 – du kan indstille dit maksimum CPC-som $0.47.

Men du kan også vælge at antage, at du vil være i stand til at få 1 salg hver 50 klik. I et sådant scenario, kan du indstille din maksimale CPC-som $0.94.

Normalt, vil jeg være i stand til at få et salg hver 33 klik på gennemsnittet (det er min gennemsnit) – så for mig, at jeg kan sætte mit maksimum CPC-som $1.42.

Er Det Muligt For Mig At Sætte Mit Maksimum CPC-At Være Den Samme Som Den Mindste Bud, der er Specificeret Af Adwords?

Inden jeg besvarer dette spørgsmål, så lad mig forklare, hvad det mindste bud, der er specificeret af Adwords hjælp – dette minimum bud er det mindste beløb, du har brug for for at indstille som din maksimum-CPC-bud for at Google Adwords at vise dine annoncer.

Hvis du angiver dit maksimum CPC-at være lavere, end hvad der er angivet i det mindste bud, så er Google Adwords vil ikke vise dine annoncer.

Tilbage til spørgsmålet, ja, kan du indstille din maksimale CPC-bud for hvert søgeord for at være det samme som det mindste bud, der er specificeret af Adwords. Ved at gøre dette, kan din annonce vil sandsynligvis være placeret i enden for de søgeord, du byde på.

Lad os sige, at hvis der er allerede 10 annoncer til denne særlige søgeord, du byde på – din annonce vil blive placeret i 11. position.

Målrettet Mod Søge – Og Displaynetværket – Eller Ikke?

Når du indtaster din kampagnes indstillinger du vil se en kolonne, der hedder "Netværk", som giver dig mulighed for stat, de netværk, som du ønsker, at dine annoncer skal vises i.

1. Google-Søgning

Når dette er markeret (dette skal kontrolleres), vil din annonce blive vist, når nogen træder ind i de søgeord, du har bud på i Googles Søgemaskine.

2. Søg På Nettet

Når dette er markeret, vil din annonce blive vist, når nogen træder ind i de søgeord, du har bud på i Google ' s Søge-Netværk – sådan som Froggle, Google Grupper, AOL, Netscape, Ask.com, Shopping.com, Earthlink.com, Compuserve, AT&T.

Jeg kan personligt ikke anbefale dig at tjekke denne mulighed, fordi de klik, der er ikke meget målrettet (baseret på erfaring)

3. Indhold Netværk

Når denne indstilling er markeret, kan du annoncerne vises i relaterede hjemmesider på Internettet, hvor webmaster har Adsense-moduler.

Jeg vil ikke anbefale dig at tjekke denne mulighed, også fordi de klik, du får, er meget målrettede (baseret på min erfaring)


Hvordan Kan Jeg Skrive En Effektiv Annoncetekst?

Skrivning af en effektiv annoncetekst er meget afgørende for at få en meget god CTR – fordi din annonce vil skille sig ud fra resten, og det vil helt sikkert fange folks opmærksomhed, og klik på din annonce.

En god måde at skabe en annonceteksten er at skabe din egen "knalde" fil – denne fil vil indeholde god annonce sætninger, som du kan bruge.

Du sandsynligvis spørger mig nu, hvordan kan du finde gode annonce sætninger, du kan bruge – nem. Alt du skal gøre er at se i din lokale avis – som nogensinde annonce, der har fanget dit øje vil være en god annonce – kopiere den nøjagtige sætning i den annonce, der har fanget dit øje, og anbring det i denne "knalde" fil af jeres. Hvis denne annonce sætning formår at fange dit øje, er det meget sandsynligt, at det vil være i stand til at fange øjet af andre.

En anden måde er at se på de annoncer, der er i Google Search Engine for de forskellige søgeord, som du ønsker at placere dine annoncer på – se, hvilken annonce der har fanget øjet – og for den annonce, der har fanget dit øje – hvad annonce sætning gjorde annoncøren bruge? Kopier denne annonce sætning i dit "knalde" filen igen.

Over tid, vil du have et "swipe" - fil fuld af iøjnefaldende annonce sætninger, som du kan bruge i dine annoncer for at have en effektiv annoncetekst, og dermed forbedre din annonces klikfrekvens (CTR).


Hvad Er Google Slap?

Præcis hvad er en Google Slap? For at sætte det i lægmand vilkår, betyder det blot, Google Adwords straffe annoncører ved at klaske dem med en meget høj mindste bud for et søgeord fra en mindste bud på $5 eller $10 per-klik for et søgeord.

Grunden til, at disse annoncører er straffet er mest sandsynligt på grund af kvaliteten af den destinationsside, de fører folk til, når deres annoncer, der bliver klikket på.

Som du allerede ved, er at Google elsker unikt indhold, og de afskyr spam – så hvis du kommer til at føre en person til en landingsside, hvis den indeholder intet, men 2 felter for at bede dem om deres navn og e-mail-adresse, vil du sandsynligvis være straffe af Google – ved at skulle betale en meget høj pris pr klik.

Hvordan Kan Jeg Vide, Om Jeg Har Været På Google "Slog"?

Meget nemt, alt du skal gøre er at se på "Quality Score" kolonne i din kampagne, annoncegruppe side.

Hvis du ser under kolonnen kvalitetsresultat, vil du se en "Minimum Bud" under din Kvalitet Score for hvert enkelt søgeord – hvis den mindste bud er $5 eller $10, det betyder at sige, du har været på Google "slået" for det pågældende søgeord.

Når det sker, betyder det, at Google, der anses for at destinationen hjemmeside du har fået den besøgende til, når de klikker på din annonce, er ikke relevante for de søgeord, du har afgivet bud i, eller den destination hjemmeside er meget dårlig kvalitet indhold. Du bliver nødt til at se i en forbedring af den destination hjemmeside.

Er Der Nogen Andre Pay-Per-Click Sites, Hvor Jeg Kan Placere Mine Annoncer?

Nogle af jer kan finde Adwords for konkurrence (der er virkelig masser af konkurrence i nogle af dem i meget varmt nicher).

Du ønsker måske at overveje at placere dine annoncer i andre Pay-Per-Klik på Søgemaskiner, da konkurrencen er mindre, og også du behøver ikke at betale for meget per klik.

Her er nogle af de andre Pay-Per-Klik på Søgemaskiner, som du måske ønsker at overveje at placere dine annoncer:

– Yahoo Search Marketing

– MSN AdCenter

– 7 Søgning

– LookSmart

– Miva

– Styrke

– AdBrite

Jeg har succeser i nogle af disse andre søgemaskiner – nogle af dem, der virkelig konkurrencedygtige søgeord, som kun kostede mig $0,01 per klik i nogle af disse søgemaskiner! ;)

Håber, du fandt denne artikel useful1

Klik her for at lære at gøre rentable PPC-Annoncering .

Alt det bedste
Mathaios

Translated by Yandex.Translate and Global Translator

Efterlad et Svar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.


Lær At Få Succes Med Adwords
Navn:
E-mail:
Vi hader spam mere end du gør!
Dine Personlige oplysninger er sikre hos os.

Kraftfulde Værktøjer