Το Μάρκετινγκ Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου

Όπως ο λόγος λέει το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι ο τρόπος για την αγορά και τη διαφήμιση των προϊόντων και υπηρεσιών μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου γράμματα.
Όταν το κάνετε σε απευθείας σύνδεση επιχείρηση, το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της επιτυχίας και σε απευθείας σύνδεση επιχείρηση δεν μπορεί να υπάρχει χωρίς αυτό.Επίσης, στις μέρες μας το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι απολύτως απαραίτητη για τις επιχειρήσεις offline πάρα πολύ!
Πώς λειτουργεί:πρώτα από όλα θα πρέπει να έχουν ένα μηχανισμό (αυτόματη απάντηση) για να στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου γράμματα χωρίς να κατηγορηθεί για spamming και να μπλοκάρει.Στη συνέχεια, θα πρέπει να έχετε έναν τρόπο για να συλλάβει τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εφαρμογή (email φόρμα καταγραφής) στις επιστολές σας ή στην τοποθεσία που μπορείτε να στείλετε στους αναγνώστες σας,ώστε να μπορείτε να συνέχεια μαζί τους παρουσιάζοντας τις προσφορές σας και να προσπαθήσει να τους πείσει να αναλάβουν δράση τους.
Το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι πολύ απλό στην φιλοσοφία, αλλά είναι λίγο τεχνικά περίπλοκη και θα πρέπει να μελετηθεί, μέχρι να μάθετε πώς να το χρησιμοποιήσετε σωστά για μέγιστη απόδοση.
Συνεχίστε να διαβάζετε τη σελίδα και θα βρείτε τα πάντα για το πώς να δημιουργήσει ένα επαγγελματικό σύστημα μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.


Autoresponders

Τι είναι το "Autoresponders";Autoresponder είναι το σύστημα που κάνει όλη τη δουλειά του μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.Είναι ο μηχανισμός που καταγράφει τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και στέλνει email γράμματα χωρίς να κατηγορηθεί για spamming.Υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να στείλετε e-mail γράμματα (mailers,χύμα αλληλογραφίας), αλλά δεν είναι αξιόπιστη για τους deliverability και την απόδοση της και δεν θα έπρεπε σε σύγκριση με autoresponders, καθώς είναι κάτι διαφορετικό.Όπως μπορείτε να συμπεράνετε ,autoresponder είναι ο μηχανισμός που δημιουργεί τη λίστα σας προοπτικές και να σας δώσει την ευκαιρία να ακολουθήσετε μαζί τους.

Με τη δημιουργία ενός autoresponder σας θα είναι σε θέση να:
-ρυθμίστε ένα email φόρμα καταγραφής στο e-mail σας ή γράμματα στην ιστοσελίδα σας στέλνουμε τους αναγνώστες,ώστε να μπορούν να εγγραφείτε στην λίστα σας και να λάβετε περισσότερες πληροφορίες για το τι έχετε να τους προσφέρετε.
-ρυθμίσετε την παρακολούθηση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου γράμματα.Να έχετε κατά νου ότι, μετά με τους συνδρομητές σας είναι το κλειδί για να κάνει πωλήσεις.Στατιστικές έχουν δείξει ότι η πώληση θα γίνει μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το μάρκετινγκ ,η προσφορά πρέπει να υποβληθεί μεταξύ 4 και 7 φορές σε μια προοπτική.
-δεν πρέπει να κατηγορηθεί για spamming.Ως ένα autoresponder καταγράφει τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σημαίνει ότι ο συνδρομητής είναι πρόθυμοι να λάβουν πληροφορίες από εσάς (double opt-in).Λάβετε υπόψη ότι η αποστολή e-mail γράμματα με την δέκτες έχουν συμφωνήσει να λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από εσάς, μπορεί να σας κοστίσει ως "spamming" και έχετε περαιτέρω προβλήματα με την αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.Μάθετε περισσότερα για το "spamming".
Εν κατακλείδι ,autoresponder είναι το σύστημα που κάνει το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εργαστούν με ασφάλεια και μέσα από αυτό μπορείτε να ξεκινήσετε την οικοδόμηση μιας σχέσης με το κοινό σας.Μια autoresponder είναι ένα "πρέπει να έχει το εργαλείο" όταν κάνει επιχειρήσεις on-line.
Δείτε τα δύο πιο δημοφιλή autoresponders στο web:
GetResponse
Aweber


Μια Νέα Φυλή Των Autoresponder, Αυτόματη Ρύθμιση Μηνύματος

Δημοσιεύτηκε από τον Tom Kulzer (AWeber ΔΙΕΥΘΎΝΩΝ σύμβουλος)
Η έννοια της συνέχειας autoresponder ξεσηκώσει το Internet Marketing. Τώρα, το "Auto Μήνυμα Setup" υπόσχεται να φέρει το πεδίο ακόμα μεγαλύτερη απόδοση.


Email Marketing $19/Month!

Μπορεί Να Έχετε Περισσότερες Πωλήσεις;
Βοηθώντας πάνω στους 102.000+ επιχειρήσεις σαν τη δική σας να αυξήσει τα κέρδη και να οικοδομήσουν σχέσεις με τους πελάτες, χρησιμοποιώντας AWeber είναι opt-in λογισμικό μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για πάνω από 10 χρόνια.
Πάρτε ένα Δωρεάν Test Drive σήμερα!

Αυτή η καινοτομία επιτρέπει σε έμπειρους υπεύθυνους μάρκετινγκ ανώδυνα μεταφορά μάρκετινγκ τεχνογνωσία σε όλο τους το downlines. Ένας έμπορος μπορεί πλέον να παρέχει κάθε downline αντιπροσώπων με την παρακολούθηση autoresponse σύστημα που είναι ήδη συσκευασμένα με την εμπορία προ-γραπτά μηνύματα.

Το αποτέλεσμα; Μόλις λίγα λεπτά της εργασίας από την πλευρά του ένας έμπειρος έμπορος, και το καθένα από τα επαναλήψεις με το ίδιο προσπάθησε και αληθινή μηνύματα μάρκετινγκ.

Μελέτη περίπτωσης: Έμπορος Ματ και η Νέα γενιά
Για παράδειγμα, ρίξτε μια ματιά σε περίπτωση που ένα φανταστικό δίκτυο έμπορος, ονόματι Ματ M:

Για χρόνια, ο Ματ έχει μάρκετινγκ με επιτυχία Όλα τα Φυσικά Φαρμακευτικά προϊόντα, χρησιμοποιώντας μια συνέχεια autoresponder. Στην πραγματικότητα, μεγάλο μέρος της επιτυχίας μπορεί να αποδοθεί στο σύνολο των επτά μηνύματα e-mail σε όλους του υποψήφιους πελάτες. Ο ματ έχει επεξεργαστεί προσεκτικά τα μηνύματα με την πάροδο των ετών, και είναι πραγματικά μεγάλη.

Πρόσφατα, ο Ματ προσπαθεί να περάσει όσα έχει μάθει κατά μήκος του downline αντιπροσώπων. Εξηγεί το μάρκετινγκ αρχές πάνω από το τηλέφωνο, και ξέρει ότι αρκετές από τις επαναλήψεις περάσει η παρακολούθηση μηνύματα μεταξύ τους.

Ωστόσο, Ματ διαπιστώσει ότι τα μαργαριτάρια της σοφίας σπάνια επιβιώσει αυτή η "λέγοντας και ξαναλέγοντας το" άθικτο. Ξέρει επαναλήψεις δεν πάρει οπουδήποτε κοντά σε αυτό που θα μπορούσε να βγει από τη γνώση του. Εύχεται να υπήρχε ένας τρόπος για να αξιοποιήσει την τεχνολογία του σήμερα, και να το βάλετε να χρησιμοποιήσετε για το καλό του downline...
Εισάγετε Αυτόματη Ρύθμιση Μηνύματος
Χρησιμοποιώντας ένα Αυτόματο Μήνυμα που το πρόγραμμα Εγκατάστασης του συστήματος, ο Ματ downline επαναλήψεις μπορούν να παραγγείλουν τη δική τους συνέχεια autoresponse λογαριασμούς που είναι ήδη συσκευασμένα με Ματ είναι προ-γραπτά μηνύματα. Μπορούν να δρέψουμε τους καρπούς των Ματ εμπειρία με ευκολία.

Κάθε αντιπρόσωπος θα προσαρμόσετε Ματ είναι τα μηνύματα για τον εαυτό του από τη σύνδεση στο νέο συνέχεια autoresponder λογαριασμό, και να μπαίνει στο δικό του στοιχεία επικοινωνίας.


Email Marketing $19/Month!

Εδώ είναι Ματ αρχική autoresponse μήνυμα:

  Γεια σας ΟΔΗΓΉΣΕΙ ΌΝΟΜΑ,Ευχαριστώ για τη διακοπή από Όλα τα Φυσικά Φαρμακευτικά είδη web site σας σήμερα! Ελπίζουμε να έρθει σύντομα!

  Με Φιλικούς Χαιρετισμούς, Ματ. Μ.
  matt@all-natural-pharma.com 918 Σουβλί Αγ.

  Φυσικά, PA 22314

Παρατηρήστε ότι το μήνυμα χαιρετισμού χρησιμοποιεί μια μεταβλητή, (ΚΎΡΙΟ ΌΝΟΜΑ). Η μεταβλητή εξασφαλίζει ότι κάθε του Ματ οδηγεί, θα λάβετε ένα μήνυμα εξατομικευμένη με το δικό του όνομα. Παρατηρήστε, επίσης, ότι ο Ματ είναι το όνομα και η διεύθυνση είναι στο τέλος του μηνύματος.
Μελέτη περίπτωσης: Downline ο Νταν και η Νέα γενιά
Ο νταν είναι ένα από τα Ματ downline αντιπροσώπων. Διέταξε τη δική του συνέχεια autoresponder μέσω των Ματ. Από Matt είναι να χρησιμοποιήσετε την Αυτόματη Ρύθμιση Μηνύματος, Νταν λογαριασμός ήρθε προ-συσκευασμένο με Ματ μηνύματα μάρκετινγκ. Νταν εξατομικευμένη αυτά τα μηνύματα για τον εαυτό του, απαντώντας σε λίγες ερωτήσεις του Πίνακα Ελέγχου σε απευθείας Σύνδεση. Τώρα ο Νταν στέλνει το δικό του εξατομικευμένο έκδοση του Ματ μηνύματα στους πελάτες του! Όλα το βασικό περιεχόμενο είναι Ματ, αλλά ο Νταν στοιχεία επικοινωνίας είναι τα γράμματα. Εδώ είναι το autoresponse ότι ο Νταν στέλνει στους πιθανούς πελάτες:

  Γεια σας ΟΔΗΓΉΣΕΙ NAMEThanks για τη διακοπή του Όλα τα Φυσικά Φαρμακευτικά είδη web site σας σήμερα! Ελπίζουμε να έρθει σύντομα!

  Με Φιλικούς Χαιρετισμούς, Ο Νταν Δ.
  dan@pharma-ceuticals.com 5 Αγρόκτημα Τρόπο
  Sootuh, TN 88457

Παρατηρήστε ότι το όνομα της επαφής και στο τέλος τη διεύθυνση του e-mail είναι ο Νταν, αλλά ότι ο χαιρετισμός στην αρχή του μηνύματος, ακόμα, περιλαμβάνει το όνομα του Νταν.
Αποστολή Εξετελέσθη
Με Ματ εμπειρία στο χέρι, ο Νταν είναι τώρα μάρκετινγκ με μεγαλύτερη επιτυχία από ποτέ. Και αυτός δεν είναι ο μόνος – Ματ ολόκληρο το downline είναι τώρα, χρησιμοποιώντας τα μηνύματα μάρκετινγκ! Ο ματ προμήθειες αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο.

Ο ματ και ο Νταν είναι κατάσταση αυτή δεν είναι μοναδική. Κάθε έμπορος δίκτυο με μια καθιερωμένη downline μπορούν να επωφεληθούν από τις ευκαιρίες που προσφέρονται σε ένα αυτόματο μήνυμα που το πρόγραμμα εγκατάστασης του συστήματος. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να βάλει περισσότερα auto στο autoresponder σας.
Πώς να γράψετε ισχυρό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου γράμματα.

Πιθανώς να έχετε ήδη καταλάβει πόσο ισχυρό Μάρκετινγκ Ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να είναι για την επιχείρησή σας.Και για να σας βοηθήσει ακόμη περισσότερο στο μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, θα πρέπει να τοποθετηθεί στο τέλος αυτού του post ένα link από το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε ΔΩΡΕΆΝ βίντεο μαθημάτων πώς να γράψετε αποτελεσματικά email γράμματα.

Αρπάξτε την ευκαιρία και να κατεβάσετε το βίντεο και μάθετε:

-Πώς να δημιουργήσετε κάθε πτυχή της ένα ισχυρό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, από τη γραμμή θέματος στο PS.

-Ένας απλός τρόπος για να δημιουργήσετε ένα "μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχέδιο" που ουσιαστικά γράφει τα e-mail σας!

-Πώς να δημιουργήσετε ενθουσιασμό για ό, τι είστε πώλησης (ακόμα κι αν είναι βαρετό, όπως χώμα).

-Πώς να πάρει τους ανθρώπους να δράσουν τώρα, αντί να το αναβάλλω για αργότερα. (Αυτό είναι συχνά γιατί νέα έμποροι δεν φαίνεται να μπορεί να πάρει τους ανθρώπους για να αγοράσει, γιατί δεν ξέρουν πώς να πάρει τους ανθρώπους για να αγοράσει αμέσως, αλλά θα ξέρεις πως μετά βλέποντας αυτά τα βίντεο.)

-Πώς να γυαλίσετε το email σας και να το πάρετε έτοιμο για μετάδοση. Συμβουλή: τα βήματα είναι αρκετά απλή, αλλά αν λείπει έστω και ένα από αυτά, θα ΦΌΝΟ οποιαδήποτε ευκαιρία να πάρει καλά αποτελέσματα!

-Πώς να αμέσως να επιτευχθεί η δημιουργική, ισχυρή νοοτροπία θα πρέπει να γράψετε δολοφόνος email promos (όλοι οι επαγγελματίες το γνωρίζουν αυτό, και όμως κανείς δεν μιλάει γι ' αυτό).

-Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι άνθρωποι με γραμμές το θέμα που θα εγγυάται το email σας δεν θα ανοίξει.

-Τα μυστικά της μορφοποίησης e-mail σας για να τους κάνει εύκολο να το διαβάσετε (και γιατί το 75% των marketers αγνοούν εντελώς αυτό το μέρος, το οποίο καταδικάζει τα email τους για να διαγραφεί πριν ακόμη διαβάσει).

-Πώς να "κάψει" την ικανότητα να γράφουν δολοφόνος email promos στο μυαλό σας, έτσι ώστε γραφή ρέει με φυσικό τρόπο από σας (αυτό θα είναι μια μεγάλη ανοιχτήρι ματιών για σας, και να σας πάρει από εκεί που είσαι τώρα, το να είσαι ταλαντούχος συγγραφέας που μπορεί να μανιβέλα έξω ένας νικητής μετά το άλλο!)

-Τα δύο πράγματα που χρειάζεστε, πριν ακόμη ξεκινήσετε το γράψιμο δολοφόνος email promos (και γιατί να ξεχνάμε αυτά τα δύο είναι μια αλάνθαστη συνταγή για την αποτυχία).

-Ένα απλό κόλπο που θα κρατήσει τους αναγνώστες σας τα μάτια κολλημένα στην οθόνη και να τους αναγκάσουν να διαβάσει κάθε λέξη! Υπόδειξη: περιλαμβάνει τη χρήση τους τρεις "μαγικές λέξεις".

-Πώς να δημιουργήσει γραμμές το θέμα που κάνει τους ανθρώπους τόσο περίεργος, θα ΠΡΈΠΕΙ να ανοίξουν τα email σας. Υπόδειξη: Αν το email σας δεν θα ανοίξει, δεν θα το διαβάσει κανείς, και κανείς δεν αγοράζει, οπότε σε αυτή την ενότητα είναι πολύ σημαντική.

-Η πραγματική κόλπα που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες για να κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται σαν να είστε γραπτώς απευθείας με αυτούς (το οποίο σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα απίστευτο επίπεδο εμπιστοσύνης με τους αναγνώστες σας).

-Πώς να δημιουργήσετε ένα ομιλητικός άνοιγμα που ρουφάει τους ανθρώπους και τις δυνάμεις τους για να διαβάσετε το υπόλοιπο του e-mail σας.

-Πώς να αναγκάσει τους ανθρώπους για να κρατήσει την ανάγνωση μόλις ανοίξετε το email σας – αποδεδειγμένη κόλπα από τα κορυφαία στον κόσμο copywriters.

-Δύο τεράστια λάθη που κάνουν οι άνθρωποι τους ανοίγματα, συμπεριλαμβανομένης μιας στην οποία ο καθένας ΝΟΜΊΖΕΙ ότι δουλεύει, αλλά αυτό που πραγματικά πονάει αποτελέσματα (αποφύγετε αυτό με κάθε κόστος!).

-Πώς να κρατήσει το σώμα σας αντίγραφο σφιχτά και στόχο, έτσι ώστε οι άνθρωποι διαβάστε όλο το δρόμο μέχρι το τέλος και κάντε κλικ στο σύνδεσμο για να ενημερωθείτε για την προσφορά σας.

-Πώς να δημιουργήσετε σφαίρες που αιχμαλωτίζει την προσοχή των ανθρώπων, και να κάνει την προσφορά σας ακαταμάχητη!

-Το μεγαλύτερο λάθος που δεν πρέπει να κάνετε όταν γράφετε το σώμα του e-mail σας (παραλείψτε αυτό το ένα, και είστε εγγυημένοι για να κάνουν το μηδέν πωλήσεις).

-Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μεταπτυχιακό επίπεδο, το μυστικό της "bucket brigade αντίγραφο" για να αναγκάσει τους ανθρώπους για να διαβάσετε ολόκληρο το e-mail, δεν έχει σημασία τι πουλάτε.

-Πώς να δημιουργήσετε ένα δολοφόνο κοντά που κάνει τους ανθρώπους να δράσουμε τώρα (περιλαμβάνει το μεγαλύτερο λάθος που πρέπει να αποφύγετε, αν θέλετε οι άνθρωποι να αναλάβουν δράση).

-Πώς να δημιουργήσει δολοφόνος P. S. που θα οδηγούν τους ανθρώπους να αγοράσουν αυτό που πουλάς.

-Το πιο σημαντικό κανόνα εγγράφως, οποιαδήποτε προώθηση email (αυτό είναι πιο σημαντικό από οτιδήποτε άλλο μπορείς να μάθεις).

-6 λάθη που κάνουν οι άνθρωποι όταν γράφετε promos που πονάει τα αποτελέσματά τους.

Κατεβάστε το "Μήνυμα Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου Promos Που Εκτίθενται"μάθημα βίντεο.
7 Βήματα Για Τη Βελτίωση Του Μάρκετινγκ Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου Σας

Η επιτυχία της εκστρατείας μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι συχνά βασίζεται σε ένα σύνολο πολύπλοκων παραγόντων. Ωστόσο, μια σειρά από αυτά τα θέματα μπορεί να είναι προληπτικά κατάφερε να εξασφαλίσει μια βελτιστοποιημένη απόκριση. Κατά την ανάπτυξη την επόμενη καμπάνια e-mail, να εξετάσει τις ακόλουθες κατευθυντήριες γραμμές.

1. Τη λίστα σας.

Σίγουρα μία από τις πιο σημαντικές πτυχές της κάθε εκστρατείας μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η λίστα σας είναι άμεσα συσχετισμένη με την επιτυχία σας. Είναι τα ονόματα σας πρόσφατα; Συμφώνησαν να διατεθεί στην αγορά; Έχουν δείξει ενδιαφέρον για τα προϊόντα ή υπηρεσίες παρόμοιες με τη δική σας; Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε ένα σπίτι κατάλογος (ονόματα που συλλέγονται σχετικά με το δικό σας) ή έχουν αγορές από έναν έγκριτο broker.

2. Γραμμή το θέμα σας.

Να πάρει ένα χρήστη να ανοίξει το μήνυμά σας είναι υψίστης σημασίας κάθε εκστρατείας μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ο καλύτερος τρόπος για να προσδιορίσετε τη γραμμή θέματος που λειτουργεί καλύτερα είναι να σπάσει τα email σας σε τρία τυχαία ακόμα ίσες ομάδες. Μέτρηση της απόκρισης σε κάθε e-mail και να χρησιμοποιήσετε την υψηλότερη παραγωγή του ως τον έλεγχό σας. Κατά την παρακολούθηση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να προσπαθήσει να κερδίσει το ποσοστό ανταπόκρισης του ελέγχου του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

3. Σας πληροφορίες αποστολέα.

Τι εμφανίζονται πληροφορίες σχετικά με τον αποστολέα του e-mail σας; Θα τις προοπτικές σας αναγνωρίσουμε; Θέλουν να ακούσω από σας; Συχνά οι χρόνοι, τα μηνύματα διαγράφονται χωρίς ποτέ το άνοιγμα που οφείλεται σε ένα δυσδιάκριτο όνομα του αποστολέα. Το όνομα του αποστολέα θα πρέπει να είναι συνοπτική και εύκολα κατανοητή.

4. Παρακολουθείτε τα αποτελέσματά σας.

Tracking επιτρέπει σε σας για να καθορίσει ποιος άνοιξε το μήνυμά σας και να κάνετε κλικ σε ένα σύνδεσμο ή πολλαπλές συνδέσεις εντός του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου. Από τον προσδιορισμό του τι δούλεψε και τι όχι, μπορείτε να αναπαράγουν την επιτυχία στο επόμενο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Όπως περιγράφεται ανωτέρω, η παρακολούθηση είναι ιδιαίτερα σημαντική κατά τη δοκιμή γραμμές το θέμα, ενταγμένες συνδέσεις, και άλλα άμεση απάντηση οχήματα.

5. Βεβαιωθείτε ότι το διαγραφείτε μέθοδος είναι στη θέση του και εργασίας.

Το CAN-SPAM act του 2003, απαιτεί ότι όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου περιέχει σαφείς οδηγίες για το πώς να opt-out από τις επόμενες αποστολές. Παρέχει μια διαγραφείτε μηχανισμό που επιτρέπει σε εκείνους που λαμβάνουν το email σας για να σας στείλω και e-mail και δείχνουν την επιθυμία τους να εξαιρεθείτε από τη λήψη περαιτέρω μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από εσάς ή την επιχείρησή σας. Εάν οι παραλήπτες δεν θέλετε πλέον να ακούσουμε από εσάς, είναι στο συμφέρον σας να καταργήσετε από τη λίστα.

6. Οι εικόνες σας είναι σωστά που αναφέρονται και χρησιμοποιούνται alt tags σε κάθε εικόνα.

Εσφαλμένη αναφορά σε εικόνες σας μπορεί να προκαλέσει τους να εμφανίζονται σπασμένα, όταν μπορείτε να στείλετε το μήνυμά σας – το διαβόητο κόκκινο x. Για να ασφαλίσουν την εικόνα αναφέρεται σωστά πρέπει να εμφανίζεται ως, img src="http://www.yourdomain.com...." αντί, img src="/images/picture.jpg". Alt tags είναι ένα άλλο σημαντικό μέρος των εικόνων σας. Τα νέα χαρακτηριστικά ασφαλείας σχεδόν σε κάθε πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αυτές τις μέρες απενεργοποιεί αυτόματα τις εικόνες. Έχοντας alt tags σε θέση να επιτρέψει στον αναγνώστη να εντοπίσει την εικόνα και να καθορίσει εάν είναι ασφαλές να το ενεργοποιήσετε.

7. Δοκιμή, Δοκιμή, Δοκιμή!

Δεν έχει σημασία τι σας συμμετοχή με το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου συμβαίνει να είναι, είναι σημαντικό να ακολουθήσετε τις παραπάνω οδηγίες για την επιτυχή αποτελέσματα. Επιπλέον, το κλειδί είναι να δοκιμή, δοκιμή, δοκιμή! Μετά από κάθε καμπάνια e-mail, το μέτρο σου ανοίγει, κάντε κλικ-throughs, και τις αγορές. Τεκμηριώνει την συγκεκριμένη ημερομηνία, το χρόνο, τη λίστα, γραμμή θέματος, και το περιεχόμενο που χρησιμοποιείται για να παραγάγει τα αποτελέσματά σας. Ανατρέξτε πίσω στην τεκμηρίωση πριν από την επόμενη εκστρατεία.

Μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, δεν χρειάζεται να είναι μια πολύπλοκη μορφή του μάρκετινγκ. Υπάρχουν πολλές καλύτερες πρακτικές που μπορείτε να ακολουθήσετε και κάποιους απλούς κανόνες, που θα διασφαλίζουν αποτελεσματικά την παράδοση, ανοικτή και μετατροπής. Ακολουθώντας τις απλές κανόνες που παρουσιάζονται σε αυτό το άρθρο, θα πρέπει όχι μόνο να παραδώσει και αποτελεσματική καμπάνια e-mail σας, θα ανακαλύψετε μια συνεπή μέθοδο για την παραγωγή εσόδων για την επιχείρησή σας.


Παρακολούθηση Συστήματος Σε Ένα Κουτί

Follow Up To Fortunes

Μάθετε πώς να ρυθμίσετε το email σας προσπάθειες μάρκετινγκ για την καλύτερη αποτελεσματικότητα και unbilieveable αποτελέσματα.Πλήρης "Συμπληρώστε Το Κενό" Παρακολούθηση Συστήματος Εγγυημένη Για Να Εξαγάγετε Το Μέγιστο Κέρδος Με Ελάχιστη Προσπάθεια Από Κάθε Ένα Από Τους Πελάτες Σας!

Το ξέρεις ήδη "Τα Χρήματα είναι Στον Κατάλογο"... Τώρα μπορείτε να "αντιγραφή & επικόλληση" το δρόμο σας για να κερδοφόρα καμπάνιες e-mail!

Κάντε Κλικ Εδώ Για Να Μάθετε Πώς!


Translated by Yandex.Translate and Global Translator

Αφήστε μια Απάντηση

Θα πρέπει να συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο.

Μετάφραση

EnglishFrenchGerman

Click here to get This Free Images Plugin

Μάθετε Πώς Να Έχουν Επιτυχία Με Το Adwords
Όνομα:
E-mail:
Μισούμε το spam!
Προστασία της Ιδιωτικής ζωής σας είναι ασφαλή μαζί μας.

Ισχυρά Εργαλεία