Bloging

Bloging είναι πολύ σημαντικό όταν κάνεις σε απευθείας σύνδεση επιχείρηση καθώς είναι ένα μέρος όπου μπορείτε να αλληλεπιδρούν με τους επισκέπτες σας,να δημοσιεύσετε οποιαδήποτε νέα ιδέα ή εργαλείο ή οτιδήποτε σχετικά με το θέμα σας,μπορεί να δημιουργήσει το παθητικό εισόδημα όπως μπορείτε να ορίσετε τις διαφημίσεις που θα σας καταβληθεί,link άλλες ιστοσελίδες και να αναρριχηθεί στην κορυφή των μηχανών αναζήτησης και πολλά περισσότερα.Έτσι τρέχει ένα blog είναι ένα "πρέπει να αναλάβουμε δράση".Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικά πράγματα που πραγματικά μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε τι bloging και επίσης να σας βοηθήσει ξεκινήστε το κτίριο το δικό σας blogs.
Θα deffinitely πρέπει να εργαστούμε για το blog σας για να το κάνουν να ξεχωρίζει από τους χιλιάδες άλλους και να κάνουν το εισόδημα, αλλά αξίζει να το δουλέψω όπως όταν εσείς θα ξέρετε πώς να δημιουργήσει ένα blog στη συνέχεια, μπορείτε ll να είναι σε θέση να δημιουργήσουν κερδοφόρα, για οποιοδήποτε θέμα επιθυμείτε και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.Κρατήστε στο μυαλό ότι υπάρχουν άνθρωποι που εκατοντάδες blogs και κάνουν χιλιάδες,$$$$ everymonth!Λεξικό των Δέκα Όρους στο Bloging

Άτομα που ενδιαφέρονται να δημιουργία blogs για τον εαυτό τους συχνά έχουν προβλήματα με την ανάγνωση αυτο
θεραπεύσει τα άρθρα επειδή δεν καταλαβαίνουν την ορολογία. Αδυνατούν να κατανοήσουν τι βασικοί όροι μπορεί να δημιουργήσει ένα αδικαιολόγητα μεγάλο φόρτο εργασίας. Παρακάτω είναι μια σύντομη επεξήγηση του δέκα blog όρους, έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους αρχάριους να αποκτήσουν μια βασική κατανόηση.

1.Blogs – Ή δεν το πιστεύω, υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που δεν ξέρουν
τι είναι ένα blog. Έτσι, τοποθετήσαμε αυτή η λέξη στην κορυφή της λίστας των σημαντικών όρων.
Η λέξη "blog" είναι πραγματικά μικρή για "web log". Βασικά, ένα blog είναι ένα σε απευθείας σύνδεση
εφημερίδα που δημιουργήθηκε και συντηρείται από ιδιώτες. Αν και ορίζεται ως μια εφημερίδα, δεν σημαίνει ότι είναι ένα μέρος για να φέρει την ψυχή του για τον κόσμο.
Αντ ' αυτού, χρησιμοποιείται συχνά ένα μέρος για τους ανθρώπους να μοιράζονται πληροφορίες σχετικά με ένα θέμα που τους ενδιαφέρει και να προσφέρει συμβουλές σε άλλους, δημοσιεύοντας άρθρα. Bloging είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να βγάλουν λεφτά.

2.Πινγκ – Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό bloging εργαλείο για όσους θέλουν να βοηθήσουν το blog τους είναι αντιληπτές από όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. Πολλές ιστοσελίδες που παρέχουν αυτή την υπηρεσία χωρίς κανένα κόστος και θα ενημερώνει τις μηχανές αναζήτησης κάθε φορά που ένα blog ενημερώνεται. Αυτό θα βοηθήσει να σας
blog κατατάσσονται σε υψηλότερη θέση στη λίστα με τα πιο δημοφιλή sites, καθιστώντας έτσι πιο εύκολα βρίσκεται από τους αναγνώστες.

3.Σύνδεση – Πολλοί που γράφουν τα blogs μέρος συνδέσεις σε όλο το περιεχόμενο τους. Αυτές οι συνδέσεις
θα κατευθύνει τον αναγνώστη σε άλλες ιστοσελίδες που παρέχουν πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με την το blog το θέμα και επίσης να βοηθήσει να αποδείξει την αξιοπιστία του blogger. Την παροχή τους αναγνώστες με τις πρόσθετες πληροφορίες που θα βοηθήσουν στη βελτίωση του αναγνωστικού κοινού, αντί να το στείλει αλλού.

4.Δημοσιεύσεις –Θέσεις είναι απλά νέες εγγραφές που πραγματοποιούνται στο blog. Κάθε φορά που κάνετε αναβάθμιση,μπορείτε να κάνετε μια νέα θέση.

5.Το πρότυπο – Αυτό αναφέρεται στο setup του blog site. Πιο νέα blogs έρχονται με ένα τυποποιημένο πρότυπο, αλλά θα θέλετε να το δοκιμάσετε και να το καταστήσει ως μοναδική και αισθητικά ευχάριστο όσο το δυνατόν. Εκφράζει την προσωπικότητά σας μέσα από το πρότυπο θα σας βοηθήσει να κάνετε το blog σας πιο αξέχαστη.

6.Blog host – Για να ξεκινήσετε blogingπρέπει να εγγραφείτε με ένα blog host. Αυτές είναι περιοχές όπως WordPress,Blogger ή Το MySpace. Γενικά blog host είναι ένα μεγάλο site που προσφέρει blogs σε οποιοδήποτε αριθμό των συνδρομητών. Πολλά προσφέρουν αυτό για δωρεάν, έτσι ώστε να είστε επιφυλακτικοί σε μια ομάδα που απαιτεί πληρωμή για την υπηρεσία.

7.Blog directory- Ένα blog directory είναι μια online βάση δεδομένων που κατηγοριοποιεί διάφορα blogs βρήκα στο διαδίκτυο. Θα θέλετε να βεβαιωθείτε ότι σας blog προστίθεται σε ένα κατάλογο για να βοηθήσει να εξαπλωθεί η λέξη για το blog σας.

8.Θέση – Άρθρα συχνά συμβουλεύουν τους ανθρώπους να βρουν τη θέση τους και ξεκινήστε το bloging σε αυτό το θέμα. Μια θέση είναι ο σκοπός του blog σας. Αναφέρεται σε αυτό το blog σας είναι περίπου.
Θα μπορείτε να επιλέξετε να δημιουργήσετε ένα σοβαρό blog για την πολιτική ή τη θρησκεία; Ή θα σας προσφέρουν μια πιο χαλαρή blog που εστιάζει στην μουσική ή ταινία αστέρια; Τι έχετε αποφασίσει θα καθορίσει τη θέση σας.

9.RSS feed – Μια RSS feed είναι ο κωδικός που μπορεί να δημιουργηθεί με το blog σας, που επιτρέπει στους αναγνώστες σας για να εγγραφείτε σε αυτό. Οι αναγνώστες δεν θα πρέπει να ελέγξετε το blog σας σε τακτική βάση για να δείτε αν έχετε κάνει μια ενημέρωση, αλλά αυτόματα θα ενημερώνεται κάθε φορά που κάνετε μια αλλαγή.

10.Trackback συνδέσεις- Trackback συνδέσμους παρέχουν την κοινοποίηση σε άλλους bloggers ανά πάσα στιγμή
μπορείτε να ανατρέξετε στο blog τους σε ένα post. Επίσης, θα περιλαμβάνει ένα link στο site σας από τον δικό τους.

Για εκείνους ακριβώς που αρχίζουν, οι όροι αυτοί θα πρέπει να βοηθήσουν να κάνουν πολλά άρθρα συμβουλές ευκολότερο να καταλάβει. Αν συνεχίσετε να βρείτε την ορολογία με την οποία είστε εξοικειωμένοι, έρευνα προσεκτικά πριν κάνετε πρόσθετες αποφάσεις σχετικά με τη δουλειά σου. Να θυμάστε, η εκπαίδευση είναι δύναμη!Video Blogging Για Τα Κέρδη


Με αυτό το ebook θα μάθετε :

* Τα βήματα που απαιτούνται για να έχετε το δικό σας blog βίντεο οργανωθεί και να λειτουργήσει σε καμία περίπτωση δεν επίπεδη χρόνο χωρίς καμία τεχνική εμπειρία.
* Πώς να πάρετε το πρώτο σας βίντεο και είναι έτοιμο για να καταχωρήσετε το νέο σας blog βίντεο σε σχεδόν δεν χρόνου.
* Ο καλύτερος τρόπος για να δημιουργήσετε ένα περιεχόμενο βίντεο που θα κάνει το βίντεο σας blog δημοφιλής στους σέρφερ και τους συνδρομητές.
* Διαφορετικοί τρόποι για να πάρει το βίντεο και να επεξεργαστείτε τα βίντεο για να τοποθετηθεί σχετικά με το νέο σας βίντεο στο blog.
* Τους καλύτερους τρόπους για να πάρετε υψηλής ποιότητας εξοπλισμό για βαθιά μειωμένες τιμές.
* Πώς να χρησιμοποιήσετε το video blogging να δημιουργήσει ή να αυξήσει τις πωλήσεις θυγατρικών και εγγραφές.
* Πώς να χρησιμοποιήσετε το βίντεο για να δημιουργήσετε ένα υψηλότερο κάντε κλικ μέσω του ποσοστού για διαφημιστικές καμπάνιες.
* Τρόποι για να κάνεις τους άλλους να πληρώνουν για τη δημιουργία βίντεο σας θέσεις.
* Πώς να χρησιμοποιήσετε το βίντεο blogs για να δημιουργήσετε εντελώς νέες ροές εισοδήματος.
* Και πολλά άλλα!

Κατεβάστε το Video Blogging Για Τα Κέρδη και να ξεκινήσετε την οικοδόμηση τη δική σας κερδοφόρα blogs!WordPress Tutorials


Μπορείτε να εκτελέσετε μια WordPress Blog;Αν είσαι, τότε θα ήθελα να κάνω μια σοφή δράση για ρίξτε μια ματιά να δείτε αν μπορείτε να επωφελούνται στο έπακρο από αυτό.Εάν έχετε ένα blog και θέλετε να το τροποποιήσετε για περισσότερες esthitic προβολή και την καλύτερη απόδοση ,αλλά δεν ξέρεις πως εδώ είναι ό, τι χρειάζεστε!

Μέσα από αυτές blog wordpress tutorials βίντεο θα μάθετε πώς:

* Το εγκαταστήσετε στο blog σας
* Τροποποίηση στο Side Bar(s)
* Τροποποίηση της Κεφαλίδας
* Τροποποίηση στο Υποσέλιδο
* Τοποθετήστε ένα Opt-in Μορφή
* Αλλαγή χρωμάτων
* και όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε σχετικά με τη ρύθμιση το blog σας για greate απόδοση!

Κατεβάστε το WordPress Tutorials τώρα και να αρχίσει την οικοδόμηση υψηλής απόδοσης blogs!WordPress PowerThemes Συλλογή


Έχετε WordPress Blog σας αλλά νιώθεις περιορισμένη με την προεπιλογή και τα κλασικά θέματα;Το blog σας είναι το θέμα απαιτεί κάποιο διαφορετικό θέμα;Ρίξτε μια ματιά στο WordPress PowerThemes Συλλογή για ένα τεχνίτη θέμα με το θέμα σας!

Ή ρίξτε μια ματιά στο Επαγγελματική WordPress Θέματα

Εναλλακτικά ρίξτε μια ματιά στο 200+ ΔΩΡΕΆΝ Θέματα WordPress

Creative Commons License
Αυτό το έργο χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution 2.5 Γενική Άδεια.WordPress Pluggins

Πιστεύετε ότι από απλά έχοντας ένα WordPress blog, θα σας δώσει κέρδη;
Ενώ συμφωνώ ότι η βασική εγκατάσταση του WordPress είναι εύκολο και δεν χρειάζεται να ξέρετε τίποτα για html, php, css κ. λπ., αλλά θα πρέπει επιπλέον ειδικά plugins για να απελευθερώσουν το δυναμικό κέρδους που κρύβονται στο WordPress blog σας περιμένει να απελευθερωθεί.

Και εδώ είναι μια δέσμη των εν λόγω WordPress plugins. Δωρεάν!

*

Κάνει
Το Blog Σας Να Ξεχωρίσει Τα Κεφάλια Και Τους Ώμους Πάνω Από Τους Άλλους:
Πέτα το αποκρουστικό παλιά σχέδια έξω από το παράθυρο και
ριζικά την εμφάνιση και την αίσθηση του
το blog με τα plugins που αναφέρονται εδώ.
*

Turbo
δύναμη το blog σας με ειδικά εργαλεία και να ανεβάσει στα ύψη σας
κέρδη: Μια ματιά μέσα από αυτό τον οδηγό θα το κάνει
επαρκώς σαφές ότι WordPress blogs σας έχει τη δυνατότητα
για να εκτελέσετε 100 φορές καλύτερη από τη σημερινή
μέλος τώρα.
*

Re-Strategize το επιχειρηματικό σας σχέδιο: και Πάλι, κοιτάζοντας
σε μερικά από αυτά τα δωρεάν plugins θα γεμίσει το κεφάλι σας με ένα
το κύμα των συναρπαστικές νέες ιδέες! Ιδέες που μπορεί να σας
WordPress blog μια πραγματικά μετρητά δίοδος.
*

Έχει κέρδος
WordPress Blog σας Άμεσα: Μετατροπή στο blog σας
σε μετρητά αγελάδα με το Adsense, clickbank προϊόντων
επιτροπή, Amazon Επιτροπή, Chitika επιτροπή,
κατάστημα λογισμικού προμήθειες, τα προϊόντα σας, σας
άλλο πρόγραμμα θυγατρικών κ. λπ. σχετικά με τη μύγα!
*

Αυτοματοποίηση
& De-Στρες στον Εαυτό σας: Μερικά από τα plugins
ιδιαίτερα χρήσιμο για μείωση του "χέρι-εργασία" στο
ελάχιστο και κάνει τη διαχείριση WordPress blogs σας
μια χαρά!

Και εδώ είναι
πώς το σύνολο plugins είναι τοποθετημένα.

*

Όλες 250+
Plugins τακτοποιημένα σε κατηγορίες για σας
για να εντοπίσετε εύκολα και να επιλέξετε αυτό που θέλετε. Για π. χ.
1. Admin Plugins
2. Τη βελτίωση της Διάταξης του Ιστολογίου
3. Το Spam Έλεγχο Plugins
4. Βελτιστοποίηση Μηχανών Αναζήτησης Plugins
5. Χρήματα Κάνοντας Plugins
6. Web 2.O Μάρκετινγκ Plugins
7. E-mail και Άλλα Εργαλεία Μάρκετινγκ
8. Πλοήγηση, Αναζήτηση και Δημοσίευση
9. Φωτογραφίες, Βίντεο, Ήχου και Πολυμέσων
10. Στατιστικά στοιχεία και την Παρακολούθηση
*

Εξηγήσεις που δόθηκαν σε κάθε ένα από τα 250 Plugins ώστε να
αυτό μπορείτε να προσδιορίσετε τι είναι με μια ματιά.

Κατεβάστε το WordPress Pluggins Οδηγός και να πάρετε το blog σας να ξεχωρίσει από χιλιάδες άλλους και να το μετατρέψει σε ένα εισόδημα που παράγει τη μηχανή!Θέση AdSense Θέματα Για Το WordPress

Βάζοντας Υψηλό Κέρδος Εξειδικευμένα Sites Μέσα Στις Δυνατότητές Σας
12 Όμορφα Θέση AdSense Θέματα Για Το WordPress
WP ThemesΤο έθιμο σχεδιαστεί με βάση προδιαγραφές από το AdSense Ninja Masters

Εκπληκτική κεφαλίδα και το υποσέλιδο γραφικών για να ταιριάζει ένα ευρύ φάσμα υψηλής αμειβόμενες θέσεις

Ο κώδικας του AdSense εγκατασταθεί και είναι έτοιμο. Μόλις προσθέσετε το AdSense ID και να αρχίσετε να κάνετε τα χρήματα με αυτά τα premium θέματα

Widget ενεργοποιημένη

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα για να μάθετε περισσότερα σχετικά με Θέση AdSense Θέματα Για Το WordPress και πώς να αρχίσει να παράγει εισόδημα Adsense!

Translated by Yandex.Translate and Global Translator

Αφήστε μια Απάντηση

Θα πρέπει να συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο.

Μετάφραση

CzechChineseDanishDutchEnglishFinnishFrenchGerman

Click here to get This Free Images Plugin

Μάθετε Πώς Να Έχουν Επιτυχία Με Το Adwords
Όνομα:
E-mail:
Μισούμε το spam!
Προστασία της Ιδιωτικής ζωής σας είναι ασφαλή μαζί μας.

Ισχυρά Εργαλεία