Το PhotoShop CS5 Tutorials

Photoshop Masterclass – Video Tutorials & Photoshop Tools for Webmasters & Marketers

Εισαγωγή

Βασικά Εργαλεία

Ένα βασικό tutorial για το photoshop cs5 που εξηγεί πώς να χρησιμοποιήσετε τα βασικά εργαλεία

Λαμπερό Λαμπερό Γραμμές

Σε αυτό το tutorial θα πρέπει να μάθουν πώς να δημιουργήσετε λαμπερό λαμπερό γραμμές. Εύκολο να ακολουθήσει ✓ Υψηλής Ευκρίνειας ✓ Im αρκετά βέβαιος ότι αυτό το σεμινάριο θα λειτουργήσει για προηγούμενες εκδόσεις του Adobe Photoshop.

Πώς να προσθέσετε το make up

Σε αυτό το tutorial θα πρέπει να μάθουν πώς να προσθέσετε το make up, σε ψηφιακή μορφή. Εύκολο να ακολουθήσει ✓ Υψηλής Ευκρίνειας ✓ Im αρκετά βέβαιος ότι αυτό το σεμινάριο θα λειτουργήσει για προηγούμενες εκδόσεις του Adobe Photoshop.

Πώς να δημιουργήσετε μια ρεαλιστική φλεγόμενο εφέ κειμένου.

Δείτε αυτό το tutorial για να μάθετε πώς να δημιουργήσετε μια ρεαλιστική φλεγόμενο εφέ κειμένου!

5 Cool Χαρακτηριστικά Του PhotoShop

Adobe έχει κυκλοφορήσει το ΝΈΟ Creative Suite 5 και σκέφτηκα ότι θα μοιραστώ μαζί σας μου Top 5 Αγαπημένες σας Λειτουργίες στο Photoshop CS5. Σίγουρα υπάρχουν πολλά περισσότερα νέα χαρακτηριστικά από ό, τι θα δείτε εδώ, αλλά αυτά είναι σίγουρα από τα αγαπημένα μου.

Photoshop Masterclass – Video Tutorials & Photoshop Tools for Webmasters & Marketers

Πώς να δημιουργήσετε ένα σουρεαλιστικό πορτρέτο σε CS5

Αυτό το βίντεο θα σας δείξει πώς να χρησιμοποιήσετε το Adobe Photoshop CS5 για να δημιουργήσετε ένα σουρεαλιστικό πορτρέτο φωτογραφία χειραγώγηση

Πώς να δημιουργήσετε ένα 3D Εφέ Κειμένου

Σε αυτό το σεμινάριο, θα μάθετε πώς να δημιουργήσετε ένα πραγματικά ενδιαφέρον, swirly 3D Εφέ Κειμένου εμπνευσμένο από αυτό το σεμινάριο.

Πώς να δημιουργήσετε ένα Υψηλής Ανάλυσης Αφίσα

Μάθετε πώς να χρησιμοποιήσετε το Photoshop CS5 που Επεκτείνεται για να δημιουργήσει αφηρημένη 3D σχήματα, που λιάζουν αστέρων, φωτοβολίδες, και πολλά άλλα! Αυτό το Photoshop tutorial θα σας δείξει πώς να δημιουργήσετε ένα high-res αφίσα χρησιμοποιώντας μόνο τα εργαλεία του Photoshop. Για να ακολουθήσετε αυτό το σεμινάριο, θα πρέπει Το Photoshop CS5 που Επεκτείνεται.

Πώς να δημιουργήσετε έξω από τα όρια αποτελέσματα.

Μάθετε πώς να πάρει τις φωτογραφίες σας από τους σύνορα και τα όρια με αυτό το έξω από τα όρια φωτογραφία αποτέλεσμα φροντιστήριο!

Photoshop Masterclass – Video Tutorials & Photoshop Tools for Webmasters & Marketers

Translated by Yandex.Translate and Global Translator