Η ΔΕΗ Συμβουλές

ΔΕΗ Διαφήμιση είναι όταν μπορείτε να δημιουργήσετε διαφημίσεις που εμφανίζονται στις Μηχανές Αναζήτησης Σελίδες αποτελεσμάτων και των άλλων ιστοσελίδες όταν κάποιος κάνει μια αναζήτηση.Για παράδειγμα, όταν κάνετε αναζήτηση για κάτι με Μηχανή Αναζήτησης της Google, στη συνέχεια, στη σελίδα στην οποία η google εμφανίζει τα αποτελέσματα της αναζήτησης σας ,στη δεξιά πλευρά αυτής της σελίδας είναι επίσης εμφανίζονται τέσσερις γραμμή διαφημίσεων που διαφημίζει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που σχετίζονται με την ερώτησή σας.
Έτσι, αν κάνετε κλικ σε μια διαφήμιση ,μπορείτε να πάρετε στην ιστοσελίδα που το πρόσωπο αυτό πληρώνει για να διαφημίσετε.Υπάρχουν, επίσης, το ίδιο διαφημίσεις που εμφανίζονται σε ιστοσελίδες που έχουν συμφωνήσει με την Google ή άλλες διαφημιστικές εταιρείες για να εμφανίσετε αυτές τις διαφημίσεις εκεί ιστοσελίδες.
Έτσι, για την άμεση παραγωγή της κυκλοφορίας, η PPC διαφήμιση έχει αποδειχθεί ότι είναι η καλύτερη μέθοδος.Αλλά για να είναι επιτυχής με τη ΔΕΗ θα πρέπει να γνωρίζουν καλά πώς να το χρησιμοποιήσετε όπως είναι, επίσης, αποδεικνύεται ότι η ΔΕΗ μπορεί να έσπασε όταν δεν ξέρετε πώς να ρυθμίσετε το advertisng εκστρατείες.Αυτό που εννοώ είναι ότι αν δεν ρυθμίσετε τις καμπάνιες σας σωστά μπορεί να πληρώνει πάνω από $5.00 ανά κλικ με το έξω δημιουργώντας μια πώληση, αλλά αν τα κάνετε όλα σωστά, θα μπορούσατε να πληρώνουν μόνο $0.01 ανά κλικ και να πάρει τεράστια ποσά των πωλήσεων.
Εν κατακλείδι, η ΔΕΗ διαφήμιση είναι η καλύτερη κίνηση μέθοδος παραγωγής, όταν χρησιμοποιείται σωστά.


-Πώς να βρείτε τις λέξεις-κλειδιά που οι άνθρωποι χρησιμοποιούν όταν θέλουν να αγοράσουν.

Χάνεις πολλά χρήματα κάθε μέρα να πάρει τα μέρη των κλικ στις διαφημίσεις σας, αλλά όχι τις πωλήσεις; Εάν αντιμετωπίζετε αυτό το πρόβλημα, τότε θα πρέπει να ελέγξετε έξω αυτό το άρθρο.

Θα πρέπει να καλύπτει ορισμένες από τις πιο ζωτικής σημασίας τομείς που πρέπει να ξέρετε για να είναι κερδοφόρα στο Google Adwords.


Κατανόηση Των Όρων Που Χρησιμοποιούνται Στο Google Adwords

Τα παρακάτω είναι μερικοί από τους όρους που χρησιμοποιούνται πιο συχνά στο Google Adwords και τι αυτοί οι όροι είναι:

1. Κόστος Ανά Κλικ (CPC)

CPC, επίσης γνωστή ως Κόστος Ανά Κλικ, είναι το πόσο οι εταιρείες που διαφημίζουν με χρεώσεις σας όταν κάποιος κάνει κλικ στη διαφήμισή σας.

2. Μέγιστο CPC

Μέγιστο CPC είναι ένα ποσό που είναι διατεθειμένος να πληρώσει κατά μέγιστο για ένα κλικ στη διαφήμισή σας.

Θα πρέπει να δηλώσω μια μέγιστη προσφορά CPC για όλες τις λέξεις-κλειδιά σας, όταν δημιουργείτε μια νέα καμπάνια Google Adwords θα σας χρεώσει πέρα από το μέγιστο CPC.

3. Εντυπώσεις

Εντυπώσεις είναι ο αριθμός των φορών που η διαφήμισή σας έχει εμφανιστεί για κάθε λέξη-κλειδί.

4. Το CTR (Click Through Rate)

CTR, επίσης γνωστή ως, κάντε Κλικ Μέσω του Ποσοστού, είναι ένα ποσοστό που δημιουργούνται από το Adwords για κάθε λέξη-κλειδί – υπολογίζεται με βάση τον ακόλουθο τύπο:

(Ο αριθμός των Κλικ / Αριθμό Εμφανίσεων) * 100 = CTR (σε ποσοστό)

Σε γενικές γραμμές, το υψηλότερο CTR είναι η πιο σχετική η Google, η διαφήμισή σας είναι, και ως εκ τούτου, με την πάροδο του χρόνου, όπως το CTR αυξάνεται, το Google Adwords θα σας χρεώσει χαμηλότερη ανά κλικ, όταν κάποιος κάνει κλικ στη διαφήμισή σας.

5. Δείκτης ποιότητας (QS)

Ο δείκτης ποιότητας είναι μια βαθμολογία που υπολογίζεται από το Google Adwords, με βάση μια σειρά από παράγοντες – η ποιότητα του προορισμού σας σελίδα (σελίδα στην οποία θα οδηγήσει τους επισκέπτες σας, όταν κάνουν κλικ στη διαφήμισή σας), η λέξη-κλειδί είναι το CTR, το μέγιστο CPC που έχετε ορίσει, κ. λπ.

Η σελίδα στην οποία θα στείλετε τους επισκέπτες, όταν κάνουν κλικ στη διαφήμισή σας, είναι πολύ σημαντικό – αν η σελίδα σας είναι απλά μια πολύ απλή σελίδα που παρέχει πληροφορίες αλλά και να τους ζητήσει να εισάγετε το όνομα και η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να προχωρήσουμε, οι πιθανότητες είναι εσείς θα πάρετε μια πολύ κακής Ποιότητας Βαθμολογία, και, ως αποτέλεσμα, θα πρέπει να πληρώσει ένα πολύ υψηλότερο Κόστος Ανά Κλικ.

Στην ουσία, η καλύτερη είναι η Ποιότητα Βαθμολογία σας είναι, το λιγότερο θα πρέπει να πληρώσει όταν κάποιος κάνει κλικ στη διαφήμισή σας.


4 Λέξη-Κλειδί Τύποι Στην Google Adwords

Υπάρχουν 4 κύρια λέξη-κλειδί τύποι στο Google Adwords, και είμαι πρόκειται να εξηγήσω τι είναι αυτά λέξη-κλειδί τύποι είναι με παραδείγματα:

1. Η Ευρεία Αντιστοίχιση

Λέξεις-κλειδιά ευρείας αντιστοίχισης είναι λέξεις-κλειδιά χωρίς εισαγωγικά (") ή αγκύλες ([ ]) στο μεταξύ.

Επιτρέψτε μου να σας δώσω ένα παράδειγμα από μια λέξη-κλειδί ευρείας αντιστοίχισης – να μάθουν γκολφ.

Η διαφήμισή σας θα ενεργοποιείται κάθε φορά που η φράση-κλειδί ένα άτομο τύπους περιέχει και "μαθαίνουν" και "γκολφ". Επίσης, η διαφήμισή σας θα επίσης να ενεργοποιηθεί για συναφών όρων που σχετίζονται με τις λέξεις "μαθαίνουν" και "γκολφ".

Εδώ είναι μερικά παραδείγματα από τις λέξεις-κλειδιά που θα ενεργοποιούν τις διαφημίσεις σας:

– μάθετε πώς να παίξει γκολφ

– γκολφ μάθησης ιστοσελίδες

– κατακτήστε την τέχνη της μάθησης γκολφ

– γκολφ μάθετε μαθήματα σε απευθείας σύνδεση

Αυτό το είδος των λέξεων-κλειδιών θα επιτρέψει η διαφήμισή σας να εμφανίζεται περισσότερες φορές. Ωστόσο, μερικές φορές είναι πολύ άστοχα κυκλοφορίας.

Εγώ προσωπικά δεν ήθελα να το στόχο λέξεις-κλειδιά ευρείας αντιστοίχισης μου καμπάνιες Adwords.

2. Αντιστοίχιση Φράσης

Αντιστοίχιση φράσης, οι λέξεις-κλειδιά είναι λέξεις-κλειδιά που έχει εισαγωγικά στο μεταξύ – για παράδειγμα, "να μάθουν γκολφ".

Η διαφήμισή σας θα να ενεργοποιηθεί μόνο αν η φράση-κλειδί ένα άτομο τύπους περιέχει τη λέξη "μάθουν γκολφ" σε αυτή τη σειρά.

Εδώ είναι μερικά από την φράση-κλειδί παραδείγματα που θα ενεργοποιήσουν τη διαφήμισή σας:

– θέλω να μάθω golf σε απευθείας σύνδεση

– να μάθουν γκολφ στο διαδίκτυο

– πού μπορώ να μάθω γκολφ

– μάθετε ταλάντευση γκολφ

Ωστόσο, η διαφήμισή σας ΔΕΝ θα ενεργοποιηθεί όταν κάποιος πληκτρολογεί το ακόλουθο κείμενο:

– εκμάθηση γκολφ

– μάθετε πώς να παίξει γκολφ

– να μάθουν γκολφ

3. Ακριβή Αντιστοιχία

Λέξη-κλειδί ακριβούς αντιστοίχισης φράσεις έχουν αγκύλες στη μεταξύ τους – για παράδειγμα, τις [να μάθουν γκολφ].

Η διαφήμισή σας θα να ενεργοποιηθεί ΜΌΝΟ όταν κάποιος εισάγει τις λέξεις για να μάθουν γκολφ σε αυτή τη σειρά. Τίποτα άλλο μπροστά ή πίσω.

Θα αγάπη για να στοχεύσετε τις διαφημίσεις μου με τόσο ακριβή αντιστοίχιση και αντιστοίχιση φράσης λέξεις-κλειδιά – όπως μου δίνουν τα καλύτερα στοχοθετημένη κυκλοφορία στην ιστοσελίδα μου.

4. Αρνητική Αντιστοίχιση

Πολλοί άνθρωποι παραμελούν να έχει αρνητικές λέξεις-κλειδιά σε διαφημιστικές καμπάνιες. Θα πρέπει να βρείτε όσες αρνητικές λέξεις το δυνατόν περισσότερο για να αποβάλει το ανεπιθύμητο εμφανίσεις διαφημίσεων και ανεπιθύμητα κλικ.

Επιτρέψτε μου να σας δώσω ένα παράδειγμα: αν πουλάτε ένα ψηφιακό βιβλίο προϊόντων για γκολφ με τίτλο "αρχάριος γκολφ συμβουλές", δεν θα θέλετε να εμφανίζεται η διαφήμισή σας, όταν κάποιος ψάχνει για δωρεάν αρχάριος γκολφ συμβουλές, αρχάριος γκολφ συμβουλές torrent, αρχάριος γκολφ συμβουλές λήψης, κ. λπ.

Μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να προηγούνται οι λέξεις αυτές με αρνητικό (-) πρόσημο, για παράδειγμα

-δωρεάν

-torrent

-λήψη

Παρακολουθήστε αυτό Αρνητικές Λέξεις-κλειδιά που Ταιριάζουν με το Βίντεο:

Αυτό είναι πολύ σημαντικό: Θα ΠΡΈΠΕΙ να οικοδομήσουμε τη λίστα αρνητικών λέξεων-κλειδιών. Για να κοιτάξει έξω για αρνητικές λέξεις-κλειδιά σας, απλά χρησιμοποιήστε το δωρεάν Google Λέξεις-κλειδιά λειτουργίας ή δωρεάν Wordtracker εργαλείο, πληκτρολογήστε τη λέξη-κλειδί που θέλετε να στοχεύσετε και να περιηγηθείτε μέσα από τη λίστα για να δείτε αν υπάρχει κάποια λέξη-κλειδί όρους δεν θέλετε να εμφανίζεται η διαφήμισή σας, αν κάποιος εισάγει τους.

Κανονικά έχω μια λίστα με περίπου 500 – 600 αρνητικές λέξεις-κλειδιά σε κάθε καμπάνια Adwords που έχω – αυτό θα εξασφαλίσει ότι η διαφήμιση θα εμφανιστεί μόνο για την πιο στοχευμένη λέξη-κλειδί όρους, και με αυτόν τον τρόπο φέρνοντας με καλύτερα κέρδη.


Με την κατανόηση του Δυνητικού Πελάτη από την Αγορά του Κύκλου Ζωής

Με την κατανόηση του δυνητικού πελάτη από την αγορά του κύκλου ζωής είναι ζωτικής σημασίας για σας να αποφασίσει το είδος των λέξεων-κλειδιών θα πρέπει να στοχεύουν για κάθε καμπάνια Adwords που πρόκειται να συσταθεί.

Βασικά υπάρχουν 3 κατηγορίες με λέξεις-κλειδιά, δηλαδή την Περιήγηση Λέξεις-κλειδιά, Σύγκριση τις Λέξεις-κλειδιά και, τέλος, η Αγορά της Λέξεις-κλειδιά. Ακριβώς ό, τι αυτές οι κατηγορίες των λέξεων-κλειδιών;

Επιτρέψτε μου να εξηγήσω αυτό με ένα παράδειγμα. Πάρτε, για παράδειγμα, θα είναι η προώθηση της BMW 7 σειρές αυτοκινήτων ως συνεργάτης – ποιες λέξεις-κλειδιά θα πρέπει να στοχεύουν για τα καλύτερα αποτελέσματα:

1. Περιήγηση Λέξεις-Κλειδιά

Σε αυτό το στάδιο, οι δυνητικοί πελάτες σας πιθανότατα δεν ξέρω ποιο μοντέλο ή ακόμα και τη μάρκα του αυτοκινήτου που αυτός/αυτή θέλει. Αλλά αυτός/αυτή είναι ενδιαφέρονται για να πάρει ένα νέο αυτοκίνητο.

Έτσι, θα εισάγετε τις λέξεις-κλειδιά, όπως τα παρακάτω για να ενημερωθείτε σχετικά με τους τύπους των αυτοκινήτων και τα μοντέλα είναι διαθέσιμα:

– τα γρήγορα αυτοκίνητα

– δροσερά αυτοκίνητα

– σπορ αυτοκίνητα

– ωραία αυτοκίνητα

– τα έξυπνα αυτοκίνητα

Η λίστα δεν σταματά εκεί – αλλά για να σας δώσω ένα παράδειγμα από τις λέξεις-κλειδιά που μπορεί να εισάγετε. Αυτή είναι η περιήγηση λέξεις-κλειδιά φάση.

Αν είστε προώθηση μιας BMW 7 σειρές αυτοκίνητο και είστε στόχευση λέξεων-κλειδιών, όπως αυτά, οι πιθανότητες είναι εσείς θα πάρετε τα μέρη των εμφανίσεων διαφημίσεων, μπορείτε να πάρετε πολλά κλικ, αλλά όχι μετατροπές – ο λόγος είναι επειδή οι άνθρωποι που ο τύπος σε αυτές τις λέξεις-κλειδιά που δεν έχουν καν την πρόθεση να αγοράσει.

Συνήθως δεν σας ενθαρρύνουμε να στοχεύσετε αυτές τις λέξεις-κλειδιά για την καμπάνια σας στο Adwords. Είναι απλά ένα χάσιμο χρόνου και χρήματα.

2. Σύγκριση Λέξεις-Κλειδιά

Μετά από κάποια έρευνα, δυνητικός πελάτης αποφασίσει ότι θέλει να αγοράσει ένα αυτοκίνητο της BMW – αλλά δεν ξέρω ποιο μοντέλο θέλει. Σε αυτό το στάδιο, θέλει να μάθει περισσότερα για τα αυτοκίνητα της BMW, οπότε θα εισάγετε τις λέξεις-κλειδιά, όπως:

– BMW για την πώληση

– BMW κριτικές

– να συγκρίνουν τα μοντέλα της BMW

Αν έχετε δημιουργήσει μια σελίδα προορισμού για τη συλλογή σας τους πιθανούς πελάτες ως " πρώτο όνομα και τη διεύθυνση email σας σε αντάλλαγμα για μια ελεύθερη έκθεση, e-mail σειρά, σειρά βίντεο, ήχου, σειρά, κλπ. να εκπαιδεύσει του/της σχετικά με τους τύπους των αυτοκινήτων της BMW μοντέλα που είναι διαθέσιμα, και τελικά να τον πείσω, γιατί αυτός/αυτή θα πρέπει να πάρει τη BMW 7 σειρές αυτοκίνητο που προωθείτε, τότε θα πρέπει να στοχεύουν αυτές τις λέξεις-κλειδιά στην καμπάνια σας στο Adwords.

Αυτή είναι η σύγκριση λέξεις-κλειδιά φάση. Να θυμάστε, σε αυτή τη φάση, οι πελάτες σας ξέρουν τι θέλουν – στη BMW, αλλά δεν ξέρω αν τα αυτοκίνητα της BMW είναι η καλύτερη επιλογή για αυτόν, ή δεν ξέρω ποιο μοντέλο να πάει για. Με τις σωστές τεχνικές μάρκετινγκ, μπορεί να είστε σε θέση να πάρετε κάποια πωλήσεων.

3. Αγοράζοντας Λέξεις-Κλειδιά

Ο εν δυνάμει πελάτης σας ξέρει τι αυτός/αυτή θέλει τη BMW 7 σειρές αυτοκινήτων, και είναι έτοιμοι να αγοράσουν. Έτσι, αυτός/αυτή θα εισάγετε τις λέξεις-κλειδιά, όπως:

– αγοράστε τη BMW 7 σειρές

– φτηνά τη BMW 7 σειρές

– Τη BMW 7 σειρές προσφορά

– Τη BMW 7 σειρές πώληση αυτοκινήτων

Ο κατάλογος συνεχίζεται – Αυτά ονομάζονται "Αγοράζοντας Λέξεις-κλειδιά", και αυτό είναι όπου τα περισσότερα χρήματα θα πρέπει να γίνεται από – αυτό είναι όπου θα πρέπει να στοχεύσετε τις λέξεις-κλειδιά σας – όλες τις περιπτώσεις από τις λέξεις-κλειδιά που περιέχουν τη φράση "τη BMW 7 σειρές".

Θα πάρετε το μεγαλύτερο αριθμό των μετατροπών από αυτά τα αγοράζουν λέξεις-κλειδιά.


Εργαλεία Για Την Έρευνα Λέξη-Κλειδί

Συνήθως κάνουν χρήση αυτών των 3 δωρεάν εργαλεία κατά τη διάρκεια λέξη-κλειδί έρευνα για τις κατάλληλες λέξεις-κλειδιά για τις καμπάνιες Adwords μου:

1. Google για τη Λέξη-κλειδί Εργαλείο Έρευνας

2. Wordtracker είναι Δωρεάν Λέξη-κλειδί της Έρευνας το Εργαλείο

3. Λέξη-κλειδί Ανακάλυψη Δωρεάν Εργαλείο λέξεων-κλειδιών Έρευνας

Πόσο Πρέπει Να Κάνω Προσφορά; – Συμβουλές Για τον Καθορισμό του Μέγιστου CPC

Ως μια πρόχειρη εκτίμηση, θα υποθέσω ότι είμαι πρόκειται να πάρει 1 πώληση ανά 100 κλικ (που μπορεί να πάρει αυτή η υπόθεση, όπως επίσης)

Ας πούμε, η επιτροπή θα λάβετε για αυτό το προϊόν είναι 47 δολάρια για κάθε πώληση. Ως εκ τούτου, το μέγιστο CPC σας θα πρέπει να είναι:

Προμήθεια που Καταβάλλεται για την Πώληση 1 / 100

Η οποία στην περίπτωση αυτή θα είναι $0.47 – μπορείτε να ορίσετε το μέγιστο CPC $0.47.

Ωστόσο, μπορεί να θέλετε επίσης να υποθέσουμε ότι θα είστε σε θέση να πάρετε 1 πώληση σε κάθε 50 χλμ. Σε ένα τέτοιο σενάριο, μπορείτε να ορίσετε το μέγιστο CPC $0.94.

Κανονικά, θα είστε σε θέση να πάρετε μια πώληση κάθε 33 κλικ στο μέσο όρο (που είναι ο μέσος όρος) – έτσι, για μένα, μπορώ να ορίσετε το μέγιστο CPC $1.42.

Είναι Δυνατόν Να Ορίσετε το Μέγιστο CPC Είναι Το Ίδιο Ως Ελάχιστη Προσφορά Προσδιορίζεται Από το Adwords;

Πριν απαντήσουμε σε αυτό το ερώτημα, επιτρέψτε μου να εξηγήσω τι είναι αυτό το ελάχιστο όριο προσφοράς ορίζεται από το Adwords μέσα – αυτό το ελάχιστο ποσό προσφοράς είναι το ελάχιστο ποσό που θα πρέπει να οριστεί ως το μέγιστο CPC, προκειμένου για το Google Adwords για να εμφανίσετε τις διαφημίσεις σας.

Εάν ορίσετε το μέγιστο CPC σας να είναι χαμηλότερα από ό, τι καθορίζεται το ελάχιστο όριο προσφοράς, τότε το Google Adwords δεν θα εμφανίζονται οι διαφημίσεις σας.

Πίσω στο θέμα μας, ναι, μπορείτε να ορίσετε τη μέγιστη προσφορά CPC για κάθε λέξη-κλειδί να είναι η ίδια με την ελάχιστη προσφορά προσδιορίζεται από το Adwords. Με αυτό τον τρόπο, η διαφήμισή σας θα είναι πιο πιθανό να τοποθετηθεί στην ουρά για τη λέξη-κλειδί είσαι προσφορά για.

Ας πούμε αν υπάρχουν ήδη 10 διαφημίσεις για τη συγκεκριμένη λέξη-κλειδί που είναι σε προσφορά για τη διαφήμισή σας θα τοποθετηθεί στην 11η θέση.

Στόχευση Αναζήτηση Περιεχομένου Δίκτυα – Ή Όχι;

Όταν εισάγετε ρυθμίσεις της καμπάνιας σας, θα δείτε μια στήλη που ονομάζεται "Δίκτυα", το οποίο σας επιτρέπει να αναφέρετε τα δίκτυα στα οποία θέλετε να εμφανίζονται οι διαφημίσεις σας.

1. Το Google Search

Όταν αυτή η επιλογή είναι ενεργοποιημένη (αυτό πρέπει να ελέγχεται), η διαφήμισή σας θα εμφανίζεται, όταν κάποιος εισάγει τη λέξη-κλειδί που έχετε για την προσφορά για την Μηχανή Αναζήτησης Google.

2. Δίκτυο Αναζήτησης

Όταν αυτό είναι επιλεγμένο, η διαφήμισή σας θα εμφανίζεται, όταν κάποιος εισάγει τη λέξη-κλειδί που έχετε για την προσφορά για το Δίκτυο Αναζήτησης της Google – όπως Froggle, οι Ομάδες Google, AOL, Netscape, Ask.com, Shopping.com, Earthlink.com, Compuserve, η AT&T.

Εγώ προσωπικά δεν σας συνιστούμε να ελέγξετε αυτή την επιλογή, επειδή τα κλικ δεν είναι πολύ στοχευμένες (με βάση την εμπειρία)

3. Το Περιεχόμενο Του Δικτύου

Όταν αυτή η επιλογή είναι ενεργοποιημένη, οι διαφημίσεις θα εμφανίζονται σε σχετικές ιστοσελίδες στο Διαδίκτυο στην οποία ο webmaster έχει Adsense ενότητες.

Δεν σας συνιστούμε να ελέγξετε αυτή την επιλογή, επίσης, επειδή το κλικ μπορείτε να πάρετε είναι πολύ άστοχα (και πάλι με βάση την εμπειρία μου)


Πώς Μπορώ Να Γράψω Μια Αποτελεσματική Διαφήμιση;

Γράφοντας μια αποτελεσματική διαφήμιση είναι πολύ ζωτικής σημασίας για να πάρει ένα πολύ καλό CTR – επειδή η διαφήμισή σας θα ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα και αυτό σίγουρα θα τραβήξουν την προσοχή των ανθρώπων και να κάνουν κλικ στη διαφήμισή σας.

Ένας καλός τρόπος για να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο αγγελιών σας είναι να δημιουργήσετε το δικό σας "ισχυρό κτύπημα" το αρχείο – το αρχείο αυτό θα περιέχει καλή αγγελία φράσεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Θα αναρωτηθείτε μου τώρα πώς μπορείς να βρεις καλή αγγελία φράσεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εύκολο. Μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να το κοιτάξεις σε τοπική εφημερίδα – που ποτέ διαφήμιση που έπιασε το μάτι σου θα είναι μια καλή διαφήμιση αντιγράψτε τον ακριβή φράση στη διαφήμιση που έπιασε το μάτι σας και τοποθετήστε σε αυτό το "κτύπημα" το αρχείο σου. Αν αυτή η διαφήμιση φράση καταφέρει να πιάσει το μάτι σας, είναι πολύ πιθανό ότι θα είναι σε θέση να πιάσει το μάτι των άλλων, καθώς και.

Ένας άλλος τρόπος είναι να εξετάσουμε τις διαφημίσεις που έχει το Google Μηχανή Αναζήτησης για τις διάφορες λέξεις-κλειδιά που ψάχνετε για να τοποθετήσετε τις διαφημίσεις σας – δείτε ποια διαφήμιση έπιασε το μάτι σου – και για τη διαφήμιση που έπιασε το μάτι σου – τι διαφήμιση φράση είπε ο διαφημιζόμενος χρήση; Αντιγράψτε αυτό το ad φράση σας "ισχυρό κτύπημα" το αρχείο ξανά.

Με την πάροδο του χρόνου, θα "σύρετε" το αρχείο γεμάτο εντυπωσιακά ad φράσεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στις διαφημίσεις σας να έχουν μια αποτελεσματική διαφήμιση, και, συνεπώς, τη βελτίωση της διαφήμισής σας CTR.


Τι Είναι Το Google Χαστούκι;

Τι ακριβώς είναι το Google Χαστούκι; Για να το θέσω με απλά λόγια, αυτό σημαίνει απλά το Google Adwords, την τιμωρία τους διαφημιστές, χτυπώντας τους με ένα πολύ υψηλό ελάχιστη προσφορά για μια λέξη – κλειδί από μια ελάχιστη προσφορά των $5 ή $10 ανά κάντε κλικ στο κουμπί για μια λέξη-κλειδί.

Ο λόγος που αυτές οι διαφημιστές τιμωρούνται είναι πιο πιθανό να οφείλεται στην ποιότητα της σελίδας προορισμού οδηγούν τα άτομα, όταν οι διαφημίσεις τους είναι να κάνετε κλικ.

Όπως ήδη γνωρίζετε, το Google αγαπάει το μοναδικό περιεχόμενο, και μισούν spams – έτσι, αν πρόκειται να οδηγήσει κάποιον σε μια σελίδα προορισμού που περιέχει μόνο 2 πεδία της φόρμας για να τους ρωτήσω για το πρώτο τους όνομα και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, θα είστε πιο πιθανό να επιβάλει κυρώσεις από την Google – από το να χρειάζεται να πληρώσει ένα πολύ υψηλό κόστος ανά κλικ.

Πώς Μπορώ Να Ξέρω Αν Έχω Το Google "Χαστούκισε"Τους;

Πολύ εύκολο, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εξετάσουμε το "δείκτη Ποιότητας" της στήλης σας καμπάνια, ομάδα διαφημίσεων σελίδα.

Αν κοιτάξετε κάτω από την στήλη "δείκτης Ποιότητας", θα δείτε μια "Ελάχιστη Προσφορά" κάτω από το δείκτη Ποιότητας για κάθε λέξη-κλειδί – εάν η ελάχιστη προσφορά είναι $5 ή $10, αυτό σημαίνει ότι έχεις πάει Google "χαστούκι" για τη συγκεκριμένη λέξη-κλειδί.

Όταν συμβαίνει αυτό, σημαίνει ότι η Google έκρινε ότι ο προορισμός ιστοσελίδα που έχετε οδηγείται ο επισκέπτης, όταν κάνουν κλικ στη διαφήμισή σας δεν είναι σχετική με τη λέξη-κλειδί που έχετε υποβάλει προσφορές ή τον προορισμό, η ιστοσελίδα έχει πολύ κακή ποιότητα του περιεχομένου. Θα πρέπει να εξετάσει τη βελτίωση του web προορισμού.

Υπάρχουν Άλλες Pay Per Click Sites Όπου Μπορώ Να Τοποθετήσετε Τις Αγγελίες Μου;

Μερικοί από εσάς μπορεί να βρει το Adwords πολύ ανταγωνιστική (και υπάρχουν πραγματικά πολλά του ανταγωνισμού σε ορισμένες από αυτές τις πολύ ζεστό κόγχες).

Μπορεί να θέλετε να εξετάσει το ενδεχόμενο να τοποθετείτε τις διαφημίσεις σας σε άλλες πληρωμή Ανά Κλικ Μηχανές Αναζήτησης, καθώς ο ανταγωνισμός είναι μικρότερο, και, επίσης, δεν χρειάζεται να πληρώσει πάρα πολύ ανά κλικ.

Εδώ είναι μερικά από τα άλλα πληρωμή Ανά Κλικ Μηχανές Αναζήτησης μπορεί να θέλετε να εξετάσει το ενδεχόμενο να τοποθετείτε τις διαφημίσεις σας σε:

– Μάρκετινγκ Αναζήτησης Yahoo

– MSN AdCenter

– 7 Αναζήτησης

– LookSmart

– Miva

– Ενίσχυση της

– AdBrite

Είχα επιτυχίες σε ορισμένες από αυτές τις άλλες μηχανές αναζήτησης – κάποια από αυτές τις πραγματικά ανταγωνιστικές λέξεις-κλειδιά μου κόστισε μόνο $0.01 ανά κλικ σε κάποια από αυτές τις μηχανές αναζήτησης! ;)

Ελπίζω να βρήκατε αυτό το άρθρο useful1

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε πώς να κάνει κερδοφόρα η ΔΕΗ Διαφήμιση .

Όλα τα καλύτερα
Ματθαίος

Translated by Yandex.Translate and Global Translator

Αφήστε μια Απάντηση

Θα πρέπει να συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο.

Μετάφραση

CzechChineseDanishDutchEnglishFinnishFrenchGerman

Click here to get This Free Images Plugin

Μάθετε Πώς Να Έχουν Επιτυχία Με Το Adwords
Όνομα:
E-mail:
Μισούμε το spam!
Προστασία της Ιδιωτικής ζωής σας είναι ασφαλή μαζί μας.

Ισχυρά Εργαλεία