Sähköposti Markkinointi

Kuten sana sanoo sähköposti markkinointi on tapa markkinoida ja mainostaa tuotteita ja palveluita, sähköpostitse kirjaimia.
Kun liiketoimintaa verkossa, email markkinointi on kulmakivi menestys ja online-liiketoimintaa ei voi olla olemassa ilman sitä.Myös meidän päivän sähköposti markkinointi on ehdottoman välttämätöntä offline-yrityksille!
Miten se toimii:ensinnäkin sinun täytyy olla mekanismi (automaattivastaaja) lähettää email-kirjettä ilman syytetään roskapostin ja saada estetty.Sitten sinun täytyy olla tapa kaapata sähköposti-osoitteet, toteutettu (sähköposti kaapata muodossa) kirjeitä tai sijaintiin, voit lähettää lukijat,niin voit seuranta niitä esittelen tarjoaa ja yrittää suostutella heitä ryhtymään toimiin.
Sähköposti markkinointi on hyvin yksinkertainen, sen filosofia, mutta se on hieman teknisesti monimutkainen, ja sen pitäisi olla tutkittu, kunnes oppia käyttämään sitä oikein maksimaalisen suorituskyvyn.
Jatka lukemista sivu ja ll löytää kaikki siitä, miten perustettu ammatillinen sähköposti markkinointi-järjestelmä.


Automaattisilta

Mitä ovat "Automaattisilta"?Autoresponder on järjestelmä, joka tekee kaiken työn email markkinointi.On mekanismi, joka kaappaa sähköposti-osoitteet, ja lähettää email-kirjettä ilman syytetään roskapostin.On muitakin tapoja lähettää email-kirjettä (kirjekuorien bulk postittajille), mutta eivät ole luotettavia, niiden toimituskyvyn ja suorituskykyä, ja pitäisi ei olla verrattuna automaattisilta, koska ne ovat jotain erilaista.Kuten voi päätellä ,autoresponder on mekanismi, joka perustuu luettelo mahdollisuuksista ja antaa sinulle mahdollisuuden seurata niitä.

Perustamalla lomavastaaja te ll voi:
-aseta sähköpostia kaapata muodossa sähköpostiosoitteesi kirjaimia tai verkkosivuilla olet lähettänyt teille lukijoille,niin ne voi tilata luettelon ja saavat enemmän tietoa siitä, mitä sinulla on tarjota.
-määritä seurata sähköpostia, kirjeitä.Pidä mielessä, että seuraavat tilaajille on avain jotta myynti.Tilastot ovat osoittaneet, että kaupan kautta tehtyjä email markkinointi ,tarjous on esitettävä välillä 4-7 kertaa mahdollisuus.
-ei voida syyttää roskapostin.Kuten lomavastaaja kaappaa sähköpostiosoitteet, joka tarkoittaa sitä, että tilaaja on valmis vastaanottamaan tietoja (double opt-in).Pidä mielessä, että lähettämällä sähköpostia kirjaimia pois vastaanottimet ovat suostuneet vastaanottamaan sähköposteja, se voi maksaa sinulle "roskaposti" ja on edelleen ongelmia sähköpostien lähettäminen.Lue lisää "roskaposti".
Lopuksi ,automaattivastaaja on järjestelmä, joka tekee kaikki email markkinointi työn turvallisuutta ja sen avulla voit alkaa rakentaa suhdetta yleisöön.Lomavastaaja on "on työkalu", kun liiketoimintaa verkossa.
Katso kahta suosituinta automaattisilta web:
GetResponse
Aweber


Uusi Rotu Automaattivastaaja, Auto Setup Viesti

Posted by Tom Kulzer (AWeber TOIMITUSJOHTAJA)
Käsite seurata automaattivastaaja mullistanut Internet-Markkinointi. Nyt, "Automaattinen Viesti Setup" lupaa tuoda kentälle entistä suurempaa tehokkuutta.


Email Marketing $19/Month!

Voit Saada Lisää Myyntiä?
Auttaa yli on 102 000+ yritykset, kuten sinun nostaa voitot ja rakentaa asiakassuhteita käyttäen AWeber on opt-in email marketing software yli 10 vuotta.
Ota Ilmainen koeajo tänään!

Tämä uusi innovaatio mahdollistaa kokenut markkinoijat kivuttomasti siirtää markkinointi-miten niiden koko downlines. Markkinoija voi nyt antaa kullekin hänen alalinjan edustajien kanssa seurata autoresponse-järjestelmä, joka on jo pakattu markkinoija on valmiiksi kirjoitettuja viestejä.

Tulos? Vain muutaman minuutin työ osa kokenut markkinoija, ja jokainen hänen ripsi on määritetty sama kokeiltu ja totta markkinointiviestejä.

Tapaustutkimus: Markkinoija Matt ja Uusi Rotu
Esimerkiksi katsoa, että kyseessä on fiktiivinen verkko-markkinoija nimeltä Matt M:

Vuosia, Matt on onnistuneesti markkinointi Kaikki Luonnolliset Lääkkeet käytetään seuranta lomavastaaja. Itse asiassa, paljon hänen menestys johtuu asetettu seitsemän viestiä sähköpostitse hänen potentiaalisia asiakkaita. Matt on huolella ne viestit vuosien aikana, ja ne ovat todella suuri.

Viime aikoina Matt on yrittänyt siirtää, mitä hän on oppinut sekä hänen alalinjan edustajien kanssa. Hän selittää hänen markkinoinnin periaatteiden puhelimessa, ja hän tietää, että useat hänen ripsi kulkea hänen seurata viestejä ympäri keskenään.

Kuitenkin, Matt toteaa, että hänen viisauden helmiä harvoin hengissä 'kertoo ja mukaelma' ehjä. Hän tietää, että hänen ripsi eivät pääse lähellekään sitä, mitä he voisivat hänen tietoon. Hän toivoo, että olisi keino hyödyntää nykyistä tekniikkaa ja laita se käyttää hyväksi hänen alalinjan...
Kirjoita Auto Setup Viesti
Käyttämällä Automaattisen Viestin järjestelmän Asetukset, Matt alalinjan ripsi voi tilata oman seurata autoresponse tilejä, jotka ovat jo pakattu Matt on valmiiksi kirjoitettuja viestejä. He voivat saada hedelmiä Matt on kokemusta helposti.

Jokainen edustaja muokata Matt viestejä itselleen kirjautumalla sisään hänen uusi seurata automaattivastaaja huomioon ja antamalla omat yhteystietosi.


Email Marketing $19/Month!

Täällä on Matt alkuperäinen autoresponse viesti:

  Hei JOHTAA NIMI,Kiitos pysäyttäminen Kaikki Luonnolliset Lääkkeet web-sivustoon jo tänään! Toivomme, tule pian takaisin!

  Ystävällisin Terveisin, Matt M.
  matt@all-natural-pharma.com 918 Naskali St.

  Luonnollinen, PA 22314

Huomaa, että viestin tervehdys käyttää muuttuja, (JOHTO NIMI). Muuttuja varmistaa, että jokainen Matt johtaa saavat viestin henkilökohtainen tai hänen oma nimensä. Huomaa myös, että Matt on nimi ja osoite ovat lopussa viestin.
Tapaustutkimus: Alalinjan Dan ja Uusi Rotu
Dan on yksi Matt alalinjan edustajien kanssa. Hän on määrännyt, että hänen oma seuranta automaattivastaaja kautta Matt. Koska Matt on Automaattisen Viestin Asetukset, Dan tilille tuli valmiiksi pakattu Matt markkinointiviestejä. Dan yksilöllisiä viestejä itsensä vastaamalla muutamaan kysymykseen hänen Online ohjauspaneeli. Nyt Dan lähettää hänen oma henkilökohtainen versio Matt viestejä hänen asiakkaille! Kaikki perus sisältö on Matt, mutta Dan yhteystiedot ovat kirjaimia. Täällä on autoresponse, että Dan lähettää hänen potentiaaliset asiakkaat:

  Hei, JOHTAA NAMEThanks kun poikkesit, että Kaikki Luonnolliset Lääkkeet web-sivustoon jo tänään! Toivomme, tule pian takaisin!

  Ystävällisin Terveisin, Dan D.
  dan@pharma-ceuticals.com 5 Maatilan Tavalla
  Sootuh, TN 88457

Huomaa, että henkilön nimi ja osoite lopussa e-mail ovat Danin, mutta tervehdys alussa viesti sisältää edelleen nimen Dan johtaa.
Tehtävä Suoritettu
Mattin kanssa on kokemusta kädessä, Dan on nyt markkinointi-paremmin kuin koskaan ennen. Ja hän ei ole ainoa – Matt on koko alalinjan käyttää nyt hänen markkinointi viestejä! Matt palkkiot kasvavat eksponentiaalisesti.

Matt ja Dan on tilanne ei ole ainutlaatuinen. Kaikki verkko-markkinoija, jolla on vakiintunut alalinjan voivat hyödyntää mahdollisuuksia saatavilla automaattisen viestin setup system. Ei ole parempaa tapaa laittaa enemmän auto automaattivastaaja.
Miten kirjoittaa tehokas sähköpostin kirjaimia.

Olet luultavasti jo ymmärtänyt, kuinka voimakas Sähköposti Markkinointi voi olla yrityksellesi.Ja auttaa sinua vielä enemmän sähköposti markkinointi minulla on sijoitettu lopussa tämä viesti-linkki, josta voit ladata ILMAISIA video-kurssi miten kirjoittaa tehokas sähköposti, kirjeet.

Tartu tilaisuuteen ja ladata videoita ja oppia:

-Miten luoda kunkin osa tehokas sähköposti, aihe-riville asti PS.

-Yksinkertainen tapa luoda "sähköposti blueprint", joka käytännössä kirjoittaa sähköpostia.

-Miten luoda jännitystä siitä, mitä myyt (vaikka se on tylsää kuin lika).

-Miten saada ihmiset toimimaan nyt sen sijaan, että laitat sen pois vasta myöhemmin. (Tämä on usein, miksi uusi markkinoijat saa ihmiset ostamaan, koska he eivät tiedä, miten saada ihmiset ostamaan heti, mutta tiedät, kuinka jälkeen katsella näitä videoita.)

-Miten hioa sähköposti ja saada sen valmiiksi lähetykset. Vihje: vaiheet ovat melko yksinkertaisia, mutta jos et edes yksi niistä, MURHA mitään mahdollisuuksia saada hyviä tuloksia!

-Miten hetkessä saavuttaa luova, tehokas ajattelutapa sinun täytyy kirjoittaa tappaja sähköposti tarjouksia (kaikki pro tietää tämän, mutta kukaan ei puhu siitä).

-Suurin yksittäinen virhe ihmiset tekevät aihe linjat, joka takaa sähköpostiosoitteesi ei tule avata.

-Salaisuudet muotoilu sähköpostisi, jotta ne on helppo lukea (ja miksi 75% markkinoijat täysin sivuuttaa tämä osa, joka kohtaloista niiden sähköpostit saa poistaa ennen kuin ne ovat edes lukea).

-Miten "polttaa" kyky kirjoittaa tappaja sähköposti tarjouksia aivoihin, niin että kirjallisesti virtaa luonnostaan (tämä on iso silmien avaaja, ja vie sinut sinne, missä olet nyt, että lahjakas kirjoittaja, joka voi kampi yksi voittaja toisensa jälkeen!)

-Kaksi asiaa, jotka sinun täytyy, ennen kuin olet edes aloittanut tappaja sähköposti tarjouksia (ja miksi unohtaa nämä kaksi on varma resepti vajaatoiminta).

-Yksinkertainen temppu, joka pitää lukijat silmänsä liimattu näytön ja pakottaa heidät lukea jokaista sanaa! Vihje: se liittyy käyttämällä kolme "taikasanat".

-Miten veneet aihe linjat, jotka tekevät ihmiset niin utelias, että ne PITÄÄ avata sähköposteja. Vihje: Jos sähköposti ei saa avata, se ei saa lukea, ja kukaan ei osta, joten tämä kohta on erittäin tärkeää.

-Todellinen temppuja, että ammattilaiset käyttävät tehdä ihmisistä tuntuu, että kirjoitat suoraan ne (jonka avulla voit rakentaa uskomaton luottamus lukijoiden kanssa).

-Miten luoda keskusteleva aukko, joka imee ihmisiä, ja pakottaa heidät lue loput sähköpostiosoitteesi.

-Miten pakottaa ihmiset pitää lukea, kun ne avaa sähköposti – todistettu temppuja maailman paras copywriters.

-Kaksi valtavia virheitä ihmiset tekevät niiden aukot, joista yksi, joka kaikkien MIELESTÄ toimii, mutta se todella sattuu tulokset (välttää tämän yhden hinnalla millä hyvänsä!).

-Miten pitää kehon kopioi tiukka ja kohde, joten ihmiset lue loppuun saakka ja klikkaa linkkiä tarkistaa, mitä tarjoat.

-Miten luoda luoteja, joka vangitsee ihmisten huomion ja tekee tarjouksen vastustamaton!

-Suurin yksittäinen virhe et saa koskaan tehdä, kun kirjoitat kehon sähköpostiosoitteesi (ohita tämä yksi, ja olet takuuvarmasti nolla myynti).

-Miten voit käyttää master-tason salaisuus "ämpäri prikaati kopioi" pakottaa ihmisiä lukemaan koko sähköpostin, ei ole väliä mitä olet myymässä.

-Miten luoda killer sulje se saa ihmiset toimimaan nyt (sisältää yhden suurin virhe, että sinun täytyy välttää, jos haluat ihmisten toimia).

-Miten veneet tappaja P. S., joka ajaa ihmisiä ostamaan, mitä olet myymässä.

-Tärkein sääntö kirjallisesti sähköposti edistäminen (tämä on tärkeämpää kuin mitään muuta voisit oppia).

-6 virheitä ihmiset tekevät kun kirjoitat tarjouksia sattuu niiden tuloksia.

Lataa "Sähköposti Tarjouksia Altistuneet"video tietenkin.
7 Vaiheet Parantaa Email Markkinointi

Menestys sähköpostiosoitteesi markkinointi kampanja perustuu usein monimutkaisten tekijät. Kuitenkin monet näistä kysymyksistä voidaan ennakoivasti onnistui varmistamaan optimoitu vastaus. Kun kehität ensi sähköposti kampanjasta, ota huomioon seuraavat ohjeet.

1. Luetteloon.

Varmasti yksi tärkeimmistä tahansa email markkinointi-kampanjan, lista on suoraan suhteessa menestykseen. Teidän nimenne ovat hiljattain? He ovat sopineet markkinoidaan? He ovat osoittaneet kiinnostusta tuotteet tai palvelut vastaavat omia? Varmista, että käytät talon lista (nimet on kerätty oma) tai on ollut ostot hyvämaineinen välittäjä.

2. Otsikkokenttään.

Saada käyttäjä avaa viesti on ensiarvoisen mitään sähköpostia markkinointikampanja. Paras tapa selvittää, aihe-rivi, joka toimii parhaiten, on rikkoa sähköposteja kolmeen satunnainen vielä tasa-ryhmät. Toimenpide vastaus kunkin sähköpostia ja käyttää korkein tuottaa yksi kontrollina. Vuonna seurata sähköposteja, yritä voittaa vastausprosentti hallita sähköpostia.

3. Sinun lähettäjän tietoja.

Mitä tietoja näkyy lähettäjä-rivi sähköpostiisi? Tulee näkymiä tunnista sitä? He haluavat kuulla? Usein kertaa, sähköpostit poistetaan olematta koskaan avata, koska huomaamaton lähettäjän nimi. Sinun lähettäjän nimen tulee olla lyhyt ja helposti ymmärrettävä.

4. Seurata tuloksia.

Seurannan avulla voit määrittää, kuka avasi viestin ja klikannut linkkiä tai useita linkkejä sähköpostiosoitteesi. Määrittelemällä, mikä toimi ja mikä ei, voit toistaa menestys seuraava sähköpostitse. Kuten edellä on kuvattu, seuranta on erityisen tärkeää, kun testaus aihe linjat, upotetut linkit ja muut suora vastaus ajoneuvoja.

5. Varmista, että tilaus koska menetelmä on käytössä ja toimi.

CAN-SPAM act 2003 edellyttää, että kaikki sähköpostiviestit, jotka sisältävät selkeät ohjeet siitä, miten opt-out myöhemmin postituksia. Antaa tilauksen mekanismi, jonka avulla ne saavat sähköpostin lähettämiseen ja sähköpostitse ja ilmoittaa haluavansa opt-out vastaanottamasta uusia sähköposteja sinulle tai yrityksellesi. Jos vastaanottajat eivät enää halua kuulla sinulta, se on paras etu, poista ne suosikeista.

6. Kuvat ovat oikein viitataan ja olet käyttänyt alt-tagit kunkin kuvan.

Väärin vertailemalla kuvia voi aiheuttaa ne näkyvät rikki, kun lähetät viestin – pelätty punainen x-kirjain. Vakuuttaa, että kuva on viitattu oikein, se pitää näkyä, img src="http://www.yourdomain.com...." sen sijaan img src="/images/picture.jpg". Alt-tagit ovat toinen tärkeä osa kuvista. Uudet turvatekijät lähes joka sähköpostiohjelma nykyään poistaa kuvat automaattisesti. Ottaa alt-tagit paikallaan, jotta lukija tunnistaa kuvan ja määrittää, jos se on turvallista avulla.

7. Testaa, Testaa, Testaa!

Ei ole väliä mitä osallistuminen email markkinointi tapahtuu, on tärkeää, että noudatat ohjeita edellä onnistuneita tuloksia. Lisäksi avain on testi, testi, testi! Jokaisen sähköposti kampanjan mitata avaa, click-through, ja ostot. Asiakirjan tietty päivämäärä -, aika -, luettelo -, aihe-riville, ja sisältöä käytetään tuottamaan tuloksia. Katso takaisin dokumentaatio ennen seuraavan kampanjan.

Sähköposti ei tarvitse olla monimutkainen muoto markkinointi. On olemassa monia parhaita käytäntöjä voit seurata ja joitakin yksinkertaisia sääntöjä, jotka varmistavat tehokkaasti toimitus, avoin ja muuntaminen. Seuraamalla yksinkertaisia sääntöjä esitetty tämän artikkelin, sinun ei vain tuottavat ja tehokkaat sähköposti-kampanja, huomaat johdonmukainen menetelmä sukupolven tulot yrityksellesi.


Seuraa Järjestelmän Laatikossa

Follow Up To Fortunes

Lue, miten voit määrittää sähköposti-markkinoinnin keinot paras tehokkuus ja unbilieveable tuloksia.Täydellinen "Täytä Tyhjät Kohdat" Follow Up-Järjestelmä Taattu Poimia Suurin Voitto Kanssa Pienellä Vaivalla Joka Ikinen Asiakkaille!

Tiedät jo, Että "Rahaa on Luettelossa"... Nyt et voi copy & paste' tapa kannattavaa sähköposti kampanjat!

Klikkaa Tästä Selville, Kuinka!


Translated by Yandex.Translate and Global Translator

Jätä Vastaus

Sinun täytyy olla olet kirjautunut sisään kommentoidaksesi.


Oppia, Miten Saada Menestystä Adwords -
Nimi:
Sähköposti:
Meillä vihaan roskapostia enemmän kuin sinä.
Tietosuoja on turvassa meille.

Tehokkaita Työkaluja