PPC-Vinkkejä

PPC Mainonta on kun luot mainoksia näytetään hakukoneet Tulos-Sivuja ja muita verkkosivustoja, kun joku tekee haun.Esimerkiksi, kun haet jotain Google-hakukone sitten sivun, jonka google näyttää hakutulokset ,oikealla puolella tällä sivulla ovat myös esiintyy neljä online-mainoksia, jotka ovat mainontaa, tuotteita tai palveluita, jotka liittyvät kysymykseen.
Jos klikkaat mainoksen näin ,ll saada verkkosivuilla, että tämä henkilö mainostaa.On myös sama mainoksia näytetään muiden sivustoja, jotka ovat sopineet, Google tai muut mainonnan yritykset näyttää näitä mainoksia sinne sivustoja.
Joten immidiate liikenteen sukupolven PPC mainonta on osoittautunut paras menetelmä.Mutta onnistunut PPC sinun täytyy tietää, miten käyttää sitä, koska se on myös osoittanut, että PPC voi saada rikki, kun et tiedä, miten perustaa oman advertisng kampanjoita.Mitä tarkoitan on, että jos et ole määrittänyt kampanjasi oikein voi maksaa yli 5,00 dollaria per click kanssa ulos tuottaa myyntiin, mutta jos teet kaiken oikein, voi maksaa vain $0,01 per click ja saada paljon ammounts myynti.
Lopuksi, PPC mainonta on paras liikenteen sukupolven menetelmä, kun sitä käytetään oikein.


-Miten löydät avainsanoja, että ihmiset käyttävät, kun he haluavat ostaa.

Voit menettää paljon rahaa joka päivä saada paljon klikkauksia, mainoksesi mutta ei myyntiä? Jos kohtaat tämän ongelman, sinun täytyy tutustu tämän artikkelin.

Tulen kattaa joitakin elintärkeitä alueita, sinun täytyy tietää, olla kannattavaa Google Adwords.


Ymmärrys Käytettyjen Termien Google Adwords

Seuraavassa on joitakin termejä yleisimmin käytetty Google Adwords ja mitä nämä ehdot ovat:

1. CPC (Cost Per Click)

CPC, joka tunnetaan myös nimellä Cost Per Clickse , miten paljon yritykset, jotka mainostaa kustannuksia, kun joku napsauttaa mainostasi.

2. Korkein KLIKKAUSKOHTAINEN

Korkein KLIKKAUSKOHTAINEN on summa, jonka olet valmis maksamaan enintään varten klikkaa mainostasi.

Sinun on valtion korkein KLIKKAUSKOHTAINEN kaikki avainsanat, kun luot uuden kampanjan, Google Adwords EI veloita yli korkeimpia KLIKKAUSKOHTAISIA.

3. Vaikutelmia

Vaikutelmia on monta kertaa mainosta on näytetty kunkin avainsanan.

4. CTR (Click Through Rate)

CTR, joka tunnetaan myös nimellä Click Through Rate, on niiden tuottamat Adwords kunkin avainsanan – se on laskettu seuraavan kaavan mukaan:

(Klikkausten Tai Näyttökertojen Määrä) * 100 = CTR (prosentteina)

Yleensä korkeampi KLIKKAUSPROSENTTI on, enemmän asiaa Google-spotti on, ja sellaisena kun CTR lisää, Google Adwords veloittaa sinua pienempi per click, kun joku napsauttaa mainostasi.

5. Laatupisteet (QS)

Laatupisteet on pistemäärä, joka on laskettu Google Adwords perustuu useita tekijöitä – laatu kohde-sivulla (sivu joka johdattaa kävijät, kun he napsauttavat mainostasi), avainsanan CTR, korkein KLIKKAUSKOHTAINEN, että olet määrittänyt, jne.

Sivu, joka olet menossa lähettää kävijöitä, kun he napsauttavat mainostasi on erittäin tärkeää – jos sivu on hyvin yksinkertainen-sivu, joka tarjoaa tietoa ei ole, vaan pyydä heitä anna etunimi ja sähköpostiosoitteesi edetä, mahdollisuudet ovat, saat erittäin huono Laatu Pisteet, ja sen seurauksena, sinun täytyy maksaa hyvin korkeat Kustannukset Per Click.

Pohjimmiltaan, myös Laatu on parempi Pistemäärä on, sitä vähemmän sinun tarvitsee maksaa, kun joku napsauttaa mainostasi.


4 Avainsanan Tyypit Google Adwords

On 4 tärkein avainsana tyypit Google Adwords, ja aion selittää, mitä nämä hakusanalla tyypit ovat esimerkkejä:

1. Laaja Haku

Laajan haun avainsanoja ovat avainsanoja, ilman lainausmerkkejä (") tai hakasulkeisiin ([ ]) välillä.

Sallikaa minun antaa sinulle esimerkki laajan haun avainsana – oppia golf.

Mainoksen käynnistyy aina, kun avainsana lause henkilö-tyyppisiä sisältää sekä "oppia" ja "golf". Myös, mainoksesi voi myös laukaista liittyvät ehdot koskevat sanat "oppia" ja "golf".

Tässä on joitakin esimerkkejä siitä, avainsanat, jotka käynnistävät mainoksesi:

– oppia, miten pelata golfia

– golf oppimisen sivustot

– taidon oppimisen golf

– golf oppia verkossa

Tämän tyyppinen avainsanan avulla mainoksesi näkyy suurimman osan ajasta. Kuitenkin, se on joskus hyvin untargeted liikennettä.

En henkilökohtaisesti pidä kohdistaa laajan haun avainsanoja Adwords-kampanjat.

2. Ilmaushaun

Ilmaushaun avainsanojen ovat avainsanoja, jotka on lainausmerkkejä välillä – esimerkiksi "oppia golf".

Mainos näytetään vain syntyy, jos avainsanailmaus henkilö-tyyppisiä sisältää sanan "oppia golf" tässä järjestyksessä.

Tässä on joitakin hakusanalla lause-esimerkkejä, jotka käynnistävät mainoksesi:

– haluan oppia golf verkossa

– oppia golf internetissä

– missä voin oppia golf

– oppia golf swing

Kuitenkin, mainoksesi EI voida käynnistää, kun joku kirjoittaa seuraavasti:

– oppimisen golf

– oppia, miten pelata golfia

– golf-oppia

3. Tarkka Haku

Tarkan haun avainsana lauseita on hakasuluissa välillä – esimerkiksi [oppia golf].

Mainos tulee VAIN syntyy, kun joku tulee opetella golf-tässä järjestyksessä. Mitään muuta edessä tai takana.

Rakastan kohdistaa omat mainokset sekä tarkka ja ilmaushaun avainsanojen – koska ne antavat minulle paras kohdistettua liikennettä sivustoon.

4. Negatiivinen Haku

Monet ihmiset laiminlyövät ottaa negatiivisia avainsanoja niiden mainoskampanjat. Sinun täytyy löytää mahdollisimman paljon negatiivisia sanoja kuin mahdollista poistaa ei-toivotut näyttökerrat ja ei-toivottuja klikkauksella.

Sallikaa minun antaa sinulle esimerkki – jos myyt digitaalinen kirja tuotteen golf otsikolla "aloittelija golf vinkkejä", et halua, että mainoksesi näkyy, kun joku etsii ilmainen aloittelija golf vinkkejä, aloittelija golf vinkkejä, torrent, aloittelija golf vinkkejä lataa, jne.

Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä, on ennen näitä avainsanoja negatiivinen ( - ) - merkki, esimerkiksi

-vapaa

-torrent

lataa

Katso tämä Negatiivisia Avainsanoja Ottelu Video:

Tämä on erittäin tärkeää: Sinun TÄYTYY rakentaa oman luettelo negatiivisia avainsanoja. Etsi negatiivisia avainsanoja, yksinkertaisesti käyttää ilmaiseksi Google Avainsanoja-työkalun tai vapaa Wordtracker työkalu, kirjoita hakusana, jonka haluat kohdistaa, ja selaa nähdä, jos siellä on jokin avainsana ehdot eivät halua mainoksen näkyvän jos joku tulee heitä.

En yleensä on lista noin 500 – 600 negatiivisia avainsanoja tahansa Adwords-kampanjan, että minulla on näin varmistat, että mainos näkyy vain kaikkein kohdistettuja avainsanoja ja siten tuoda minulle paremmin voittoja.


Ymmärtäminen Mahdollinen Asiakas Ostaa Elinkaaren

Ymmärtäminen mahdollinen asiakas ostaa elinkaari on erittäin tärkeää sinun päättää, tyyppi avainsanat sinun pitäisi kohde tahansa Adwords-kampanjan, että aiot perustaa.

On periaatteessa 3 luokat avainsanat – eli Lukemassa Avainsanat, Vertailu Avainsanat ja lopulta Ostaa Avainsanoja. Juuri sitä, mitä nämä kategoriat avainsanat tarkoittaa?

Anna minun selittää tätä esimerkkiä. Otetaan esimerkiksi olet edistäminen BMW 7-sarjan auto-affiliate – mitkä avainsanat sinun pitäisi kohde parhaat tulokset:

1. Selailu Avainsanat

Tässä vaiheessa potentiaalisia asiakkaita ei luultavasti tiedä mikä malli tai merkki auton hän/hän haluaa. Mutta hän/hän on kiinnostunut hankkimaan uuden auton.

Niin hän syötä avainsanat, kuten seuraavat selvittää, millaisia autoja ja mallit ovat saatavilla:

– nopeat autot

– autot

– urheiluautoja

– hienoja autoja

– smart-autoja

Lista ei lopu tähän – mutta vain antaa sinulle esimerkki avainsanat he mahdollisesti enter-näppäintä. Tämä on lukemassa avainsanat vaiheessa.

Jos olet edistää BMW 7-sarjan auto-ja kohdistat avainsanoja, kuten nämä mahdollisuudet ovat, saat paljon näyttökertoja, et voi saada paljon klikkauksia, mutta ei tuloksia – syy on, koska ihmiset, jotka kirjoita nämä avainsanat eivät edes aio ostaa.

En yleensä kannustaa kohde niin avainsanat Adwords-kampanja. Se on vain ajan ja rahan tuhlausta.

2. Vertailu Avainsanat

Kun joitakin tutkimus, mahdollinen asiakas päättää, että hän haluaa ostaa BMW auto – mutta ei tiedä mikä malli haluaa. Tässä vaiheessa hän haluaa tietää enemmän siitä, BMW-autoja, joten hän kirjoittaa avainsanoja, kuten:

– BMW: n myynti

– BMW arvostelua

– vertaa BMW-malleissa

Jos sinulla on luonut aloitussivun kerätä potentiaalisten asiakkaiden ensimmäinen nimi ja sähköpostiosoite vastineeksi ilmaisen raportin, sähköposti-sarja, video-sarja, audio-sarja, jne. kouluttaa häntä/häntä eri BMW-auton malleja saatavilla, ja lopulta vakuuttaa hänelle, miksi hän/hän pitäisi saada BMW 7-sarjan auto, joka olet edistäminen, sitten sinun pitäisi kohdistaa nämä avainsanat Adwords-kampanjaan.

Tämä on vertailun avainsanat vaiheessa. Muista, että tässä vaiheessa asiakkaat tietävät, mitä he haluavat – BMW, mutta hän ei tiedä, onko BMW-autoja on paras valinta häntä tai hän ei tiedä, mikä malli mennä. Oikea markkinointi tekniikoita, voit ehkä saada joitakin myynti.

3. Ostaa Avainsanat

Potentiaalinen asiakas tietää, mitä hän/hän haluaa – BMW 7-sarjan auto, ja on valmis ostamaan. Joten hän/hän ei kirjoita avainsanoja, kuten:

– osta BMW 7-sarja

– halpa BMW 7-sarja

– BMW 7-sarja tarjous

– BMW 7-sarjan auto myynti

Lista jatkuu – Näitä kutsutaan "Ostaa Avainsanoilla", ja joka on, jossa useimmat rahaa on tehty – tämä on, jossa sinun täytyy kohdistaa avainsanat – kaikki esiintymät sisältävät avainsanat lause "BMW 7-sarja".

Saat eniten tuloksia näistä ostaa avainsanoja.


Työkalut Avainsanan Tutkimus

En yleensä käytä näitä 3 ilmaisia työkaluja aikana avainsana tutkimus sopivia avainsanoja Adwords-kampanjat:

1. Google on Avainsana Tutkimus-Työkalu

2. Wordtracker on Ilmainen Hakusanalla Reseach Työkalu

3. Hakusanalla Löytö on Ilmainen Avainsanan Tutkimus-Työkalu

Paljonko Tarjotaan? – Vinkkejä Määrittämiseksi korkeimpia KLIKKAUSKOHTAISIA

Karkea arvio, oletan, että haen 1 myyntiin joka 100 klikkausta (voit ottaa tämä oletus)

Sanotaan, että komissio saat tämän tuotteen 47 dollaria jokaisesta myynnistä. Tämän vuoksi korkein CPC pitäisi olla:

Komissio on Maksanut 1 Myynti / 100

Joka tässä tapauksessa on $0.47 – voit asettaa korkein KLIKKAUSKOHTAINEN kuin $0,47 euroa.

Voit kuitenkin myös olettaa, että voit saada 1 myyntiin joka 50 kilometrin päähän. Tällaisessa skenaariossa, voit asettaa korkein KLIKKAUSKOHTAINEN kuin $0.94.

En yleensä voi saada myyntiin joka 33 klikkauksella keskimäärin (se on minun keskiarvo) – niin minua, en voi asettaa korkein KLIKKAUSKOHTAINEN kuin $1.42.

Se on Minulle Mahdollista Asettaa korkein KLIKKAUSKOHTAINEN Olla Sama Kuin alarajaa Määritelty Adwords?

Ennen kuin vastaan tähän kysymykseen, haluan selittää, mitä tämä alarajaa määritelty Adwords-tarkoittaa – vähimmäishinta on pienin määrä, sinun täytyy asettaa korkeimpia KLIKKAUSKOHTAISIA jotta Google Adwords näyttää mainoksia.

Jos asetat suurin CPC olla pienempi kuin mitä on määritelty alarajaa, sitten Google Adwords ei näytä mainoksia.

Takaisin kysymykseen kyllä, voit asettaa korkein KLIKKAUSKOHTAINEN kunkin avainsanan olla sama kuin alarajaa määritelty Adwords. Tekemällä niin, mainoksesi ei todennäköisesti sijoitettu lopun hakusanalla olet tarjouksen.

Sanotaan, että jos on jo 10 mainoksia tämä erityisesti hakusanalla olet hintatarjoukset – mainoksesi sijoitetaan 11 kantaa.

Kohdistaminen Haku – Content – Verkot- Tai Ei?

Kun kirjoitat kampanjan asetukset-näet sarake nimeltään "Verkostoja", jonka avulla voit valtion verkkoihin, joissa haluat mainostesi näkyvän.

1. Google-Haku

Kun tämä on valittuna (tämä on tarkistettava), mainoksesi näytetään, kun joku tulee hakusanalla olet tarjouksen Google-hakukone.

2. Hakuverkostossa

Kun tämä on valittuna, mainoksesi näytetään, kun joku tulee hakusanalla olet tarjouksen Google - hakuverkostossa, kuten Froggle, Google-Ryhmiä, AOL, Netscape, Ask.com, Shopping.com, Earthlink.com, Compuserve, AT&T.

En itse suosittelen valitse tämä vaihtoehto, koska klikkaukset eivät ole hyvin kohdennettuja (kokemuksen perusteella)

3. Sisältöverkoston

Kun tämä vaihtoehto on valittu, mainokset näkyvät liittyviä sivustoja Internetissä, jossa webmaster on Adsense-moduulit.

En suosittele voit tarkistaa myös tämä vaihtoehto, koska klikkauksella saat ovat erittäin untargeted (taas perustuu kokemukseni)


Miten Voin Kirjoittaa Tehokas Mainostekstit?

Kirjoittaminen tehokas mainostekstit on erittäin tärkeää saada hyvä CTR – koska mainos erottuu muusta, ja tämä varmasti kiinni ihmisten huomiota ja klikkaa mainostasi.

Yksi hyvä tapa luo ad-copy on luoda oman "pyyhkäisemällä" tiedosto – tämä tiedosto sisältää hyvä mainos, lauseita, joita voit käyttää.

Luultavasti pyydät minua nyt, miten voit löytää hyvä mainos lauseita voit käyttää – helppo. Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä on tutkia paikallinen sanomalehti, joka koskaan mainos, joka pisti silmään on hyvä ad – copy tarkka lause mainos, joka pisti silmään ja aseta se "pyyhkäisemällä" tiedoston sinun. Jos tämä mainos lause hallita kiinni silmään, on hyvin todennäköistä, että sen voi kiinnittää myös muille.

Toinen tapa on katsoa mainoksia, jotka on Google-hakukone eri avainsanoja, jotka etsit paikka mainoksesi näkyy ad kiinni silmä – ja ad, joka pisti silmään – mitä ad lause teki mainostaja käyttää? Kopioi tämä ilmoitus lause "pyyhkäisemällä" tiedosto uudelleen.

Ajan mittaan, sinun on "pyyhkäisemällä" tiedosto täynnä katseenvangitsija ad lauseita, joita voit käyttää oman mainoksia on tehokas mainostekstit, ja siten parantaa mainoksen KLIKKAUSPROSENTTI.


Mikä On Google-Isku?

Mikä on Google-Isku? Laittaa sen maallikon kannalta, se tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, Google Adwords rajoittaa mainostajat by lyödä niitä, joilla on hyvin korkea alarajaa avainsanan – vähintään tarjous $5 tai $10 per klikkaa avainsanan.

Syy, miksi nämä mainostajat ovat rangaista johtuu todennäköisimmin siitä, että laatu kohde sivu ne johtavat ihmisiä, kun heidän mainokset ovat napsautetaan.

Kuten jo tiedät, Google rakastaa ainutlaatuista sisältöä, ja he vihaavat roskapostia, joten jos olet johtaa siihen, että joku kohteeseen sivu, jos se sisältää vain 2 lomakkeen kentät kysyä heidän ensimmäinen nimi ja sähköpostiosoite, sinun todennäköisesti rangaista Google – tarvitse maksaa hyvin korkeat kustannukset per click.

Mistä Tiedän, Onko Minulla On Ollut Google "Löi"?

Erittäin helppoa, kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä, on katsoa "Laatu Pisteet" - sarakkeessa kampanjassa mainosryhmä-sivulla.

Jos et katso alla laatupisteet-sarake, näet "vähimmäishinta" alla Laatu Pisteet kunkin avainsanan – jos vähintään tarjous on $5 tai $10, se tarkoittaa, että olet ollut Google "löi" kyseisen avainsanan.

Kun se tapahtuu, se tarkoittaa, että Google katsoo, että kohde-sivustossa olet led-kävijä, kun he napsauttavat mainostasi ei ole merkitystä hakusanalla olet lähettänyt tarjoukset tai kohde sivusto on erittäin huono laatu sisältö. Sinun täytyy tutkia parantaa kohteen verkkosivuilla.

Onko Muita Pay Per Click Sivustot, Joissa En Voi Sijoittaa Mainoksia?

Jotkut saattavat löytää Adwords-liian kilpailuhenkinen (siellä on todella paljon kilpailua joihinkin niistä erittäin kuuma markkinaraon).

Haluat ehkä harkita sijoittamalla mainoksia muut Pay Per Click hakukoneet, kuten kilpailua on vähemmän, ja myös sinun ei tarvitse maksaa liikaa per click.

Tässä on joitakin muita Pay Per Click hakukoneet, sinun kannattaa harkita sijoittamalla mainoksesi:

– Yahoo Search Marketing

– MSN AdCenter

– 7-Haku

– LookSmart

– Miva

– Parantaa

– AdBrite

Minulla oli onnistumisia jotkut näistä muut hakukoneet – jotkut niistä todella kilpailukykyinen avainsanat maksoi vain 0,01 dollaria per click joissakin nämä hakukoneet! ;)

Toivottavasti olet löytänyt tämän artikkelin useful1

Klikkaa tästä oppia, miten tehdä kannattava PPC Mainonta .

Kaikki parhaat
Mathaios

Translated by Yandex.Translate and Global Translator

Jätä Vastaus

Sinun täytyy olla olet kirjautunut sisään kommentoidaksesi.


Oppia, Miten Saada Menestystä Adwords -
Nimi:
Sähköposti:
Meillä vihaan roskapostia enemmän kuin sinä.
Tietosuoja on turvassa meille.

Tehokkaita Työkaluja