E-Mail Marketing

Mint azt a szót, mondd, e-mail marketing, a piac felé vezető úton, majd hirdet termékek, szolgáltatások e-mailben a leveleket.
Ha az üzletet online, e-mail marketing az alapja a sikeres online üzlet nélkül nem létezik.Szintén a napokban e-mail marketing feltétlenül szükséges offline vállalkozások is!
Szóval, hogyan működik:először is szükség van egy mechanizmus (automatikus válasz) küldjön e-mailt, levelet, anélkül, hogy vádlott a spam pedig blokkolták.Akkor meg kell, hogy van egy módja annak, hogy elfog e-mail címek végre (e-mail rögzítés) a leveleket, vagy a hely, küldje el az olvasók,így a nyomon követés velük bemutatja a szálloda meggyőzni őket, hogy tegyenek lépéseket.
E-mail marketing nagyon egyszerű a filozófia, de ez egy kicsit technikailag bonyolult, meg kell vizsgálni, amíg meg nem tanulod, hogyan kell használni megfelelő maximális teljesítményt.
Olvasd tovább az oldalt, majd meg fogod találni arról, hogy hogyan létrehozott egy profi e-mail marketing rendszer.


Autoresponder

Mi a "Válaszadó"?Automatikus a rendszer, hogy nem minden a munka az e-mail marketing.Az a mechanizmus, amely ragadja meg az e-mail címek s elküldi e-mailben a leveleket anélkül, hogy vádlott a spam.Vannak más módon, hogy e-mail küldése a betűk (a leveleket,a tömeges küldemények), de nem megbízható a szállíthatósága, teljesítmény, nem lehet összehasonlítani a válaszadó, mint ők valami más.Mint azt a következtetést vonhatjuk le ,automatikus válasz az a mechanizmus, amely épít a listát kilátások, valamint megadja a lehetőséget, hogy kövesse őket.

Azáltal, hogy automatikus válasz, hogy képes lesz arra, hogy:
-létrehozott egy e-mail rögzítés az ön e-mail leveleket, vagy a weboldal küld te az olvasók,így lehet feliratkozni a listára, illetve több információt kapni arról, amit kínálnak nekik.
-állítsa be a követési e-mail levelek.Ne feledje, hogy a következő ki az előfizetők a kulcs ahhoz, hogy az értékesítés.Statisztikák kimutatták, hogy egy eladó keresztül végezhető e-mail marketing ,ajánlatot be kell között 4 7-szer a kilátás.
-nem vádolható azzal, hogy az spam.Mint egy automatikus válasz, ragadja meg e-mail címét, hogy az azt jelenti, hogy a felhasználó hajlandó fogadni az információt (double opt-in).Ne feledje, hogy küld e-mailt, levelet, a ki a vevők megállapodtak abban, hogy megkapja e-maileket, akkor költsége, mint a "spam", valamint további problémák küldése e-maileket.Tudjon meg többet arról, hogy "spam".
Összefoglalva ,automatikus válasz, az a rendszer, amely az összes e-mail marketing munka, biztonsági, illetve ezen keresztül lehet kezdeni építeni a kapcsolatot a közönséggel.Egy automatikus válasz egy "eszköz", ha az üzletet az interneten.
Lásd a két legnépszerűbb válaszadó a weben:
GetResponse
Aweber


Egy Új Fajta Automatikus, Automatikus Üzenet Beállítás

Írta: Tom Kulzer (AWeber VEZÉRIGAZGATÓ)
A koncepció a nyomon követése automatikus válasz forradalmasította az Internetes Marketing. Most, az "Automatikus Üzenet Beállítások" ígéri, hogy hozza a mező egy még nagyobb fokú hatékonyság.


Email Marketing $19/Month!

Lehet, Hogy Több Értékesítési Is?
Segít át 102,000+ a vállalkozások, mint a tiéd, emelje fel a nyereség építeni ügyfél kapcsolatok segítségével AWeber van opt-in e-mail marketing szoftver több mint 10 éve.
Egy Ingyenes próbakörre ma!

Ez utóbbi az innováció lehetővé teszi, tapasztalt marketinges fájdalommentesen átutalás marketing know-how, hogy az egész downlines. Egy marketinges most, hogy mindegyik a downline képviselők, akik nyomon követése autoresponse rendszer, amely már csomagolva a marketinges előre megírt üzenetet.

Az eredmény? Csak egy pár perces munka részéről tapasztalt marketinges, meg minden ismétlést úgy van beállítva, ugyanazzal a bevált marketing üzenetek.

Esettanulmány: Marketinges, Matt, illetve az Új Faj
Például, vessen egy pillantást az esetben, ha egy kitalált hálózati marketinges, akit Matt M:

Évek óta, Matt sikeresen marketing Természetes Gyógyszerek segítségével nyomon követése automatikus válasz. Sőt, sok sikert annak tulajdonítható, hogy a készlet hét üzenetek e-mailben, hogy a potenciális ügyfelek. Matt gondosan kialakított azok az üzenetek, az évek során, nagyon szépek.

Nemrég, hogy Matt megpróbál át, amit tanult, valamint, hogy a downline képviselői. Elmondja, hogy a marketing alapelvei telefonon, de ő tudja, hogy több a ismétlést át a követési üzeneteket körül egymás között.

Azonban, Matt megállapítja, hogy az a bölcsesség gyöngyszemei ritkán éli túl ezt a 'mondani, megelőzve a' ép. Tudja, hogy a ripsz nem fog a közelébe, hogy mi lehet a tudás. Azt akarja, hogy tudjuk kihasználni a mai technológia, használjuk fel a nagyobb jó érdekében a downline...
Írja Be Az Automatikus Üzenet Beállítás
Használata az Automatikus Üzenet Beállítás rendszer, Matt downline ismétlést lehet rendelni a saját nyomon követése autoresponse számlák, amelyek már csomagolva Matt előre megírt üzenetet. Tudják learatni a gyümölcsét Matt élmény könnyedén.

Minden rep testre Matt üzenetek magát bejelentkezik az új nyomon követése automatikus válasz fiókot, majd belép a saját elérhetőségét.


Email Marketing $19/Month!

Itt a Matt eredeti autoresponse üzenet:

  Szia VEZETŐ NEVÉT,Köszi, hogy benéztél a Természetes Gyógyszerek weboldalon ma! Reméljük, hogy gyere vissza hamarosan!

  Üdvözlettel, M. Matt
  matt@all-natural-pharma.com 918 Ár St.

  Természetes, PA 22314

Figyeljük meg, hogy az üzenet, üdvözlő használ változó, (VEZETŐ NEVE). A változó biztosítja, hogy az egyes Matt vezet kap egy üzenetet, személyre szabott saját nevét. Figyelmeztetés is, hogy Matt neve, címe a végén az üzenetet.
Esettanulmány: Downline Dan, az Új Fajta
Dan, az egyik Matt downline képviselői. Elrendelte, hogy a saját nyomon követése automatikus válasz keresztül Matt. Mivel Matt használja az Automatikus Üzenet Beállítás, Dan számla jött előre csomagolt Matt marketing üzenetek. Dan személyre szabott azok az üzenetek, hogy magát néhány kérdés megválaszolásával az Online Vezérlőpult. Most Dan küld a saját, személyre szabott változata Matt üzeneteket a vevők! Az összes alapvető tartalom Matt, de Dan elérhetőségi adatokat a leveleket. Itt a autoresponse, hogy Dan küld, hogy a potenciális ügyfelek:

  Szia, VEZETŐ NAMEThanks benéztél a Természetes Gyógyszerek weboldalon ma! Reméljük, hogy gyere vissza hamarosan!

  Üdvözlettel, Dan D.
  dan@pharma-ceuticals.com 5 Farm Út
  Sootuh, TN 88457

Vegyük észre, hogy a partner nevét, címét, a végén az e-mail Dan, de az üdvözlés elején az üzenet még mindig magában foglalja a neve Dan vezet.
Küldetés Teljesítve
Matt tapasztalat a kezében, Dan most marketing több sikerrel, mint valaha. Ő nem csak egy – Matt egész downline segítségével a marketing üzeneteket! Matt jutalékok exponenciálisan növekszik.

Matt Dan pedig a helyzet nem egyedi. Minden hálózati marketinges egy meghatározott downline kihasználják a rendelkezésre álló lehetőségeket, egy automatikus üzenet beállítás rendszer. Nincs jobb módja annak, hogy több automatikus az automatikus válasz.
Hogyan kell írni erős, e-mail leveleket.

Valószínűleg már megértették, milyen erős, e-Mail Marketing lehet a te dolgod.Pedig segíteni, hogy még több e-mail marketing helyeztem a végén ez a post egy linket, ahonnan letölthető egy INGYENES videó tanfolyam hogyan kell írni a hatékony e-mail levelek.

Ragadd meg a lehetőséget, majd töltsd le a videókat, tanulni:

-Hogyan kell létrehozni, minden szempontból egy erős e-mail, a tárgy egészen a PS.

-Egy egyszerű módja annak, hogy hozzon létre egy "e-mail terv", hogy gyakorlatilag írja az e-mail az ön számára!

-Hogyan lehet létrehozni nagy izgalom, amit árulsz (még akkor is, ha unalmas, mint a szennyeződés).

-Hogyan lehet rávenni az embereket, hogy cselekedj most, ahelyett, hogy addig, amíg később. (Ez gyakran miért új marketingesek nem úgy tűnik, hogy az emberek vásárolni, mert nem tudják, hogyan kell rávenni az embereket, hogy vásárlás azonnal, de tudom, hogy utána nézni ezeket a videókat.)

-Hogyan lengyel fel az e-mail érte készen sugároz. Tipp: a lépések nagyon egyszerűek, de ha hiányzik is közülük, GYILKOSSÁG, van rá esély, hogy jó eredményeket!

-Hogy, hogy azonnal elérd a kreatív, erős, gondolkodásmódot kell írni gyilkos e-mail reklámok (a pro tudom, még senki sem beszél róla).

-A legnagyobb hiba az emberek, hogy a subject sorok, amely garantálja az e-mail nem nyitotta ki.

-Titkok a formázás az e-maileket, hogy azok könnyen olvasható (miért 75% - a marketingesek teljesen figyelmen kívül hagyja ezt a részt, amely dooms az e-maileket, hogy kezd el kell hagyni, mielőtt ők is olvassa el).

-Hogyan "égetni" a képesség, hogy írjon gyilkos e-mail reklámok be az agyat, úgyhogy az írás természetesen folyik (ez lesz az a nagy gondolatébresztő, el onnan, ahol most vagy, annak, hogy egy tehetséges író, aki képes átalakítani az egyik győztes, a másik után!)

-A két dolog kell, mielőtt még elkezdtem írni gyilkos e-mail reklámok (miért elfelejted a két holtbiztos recept hiba).

-Egy egyszerű trükk, hogy tartsa meg az olvasók szeme rátapadt a képernyőre, majd kényszeríti őket, hogy olvassa el minden szót! Tipp: beburkol a három "varázslat".

-Hogyan kézműves tárgy vonalak, hogy az ember olyan kíváncsi, VAN, hogy nyissa ki az e-maileket. Tipp: Ha az e-mail nem kap ki, ez nem olvastam, pedig senki sem vesz, így ez a szakasz nagyon fontos.

-Az igazi trükk, hogy a profik használják, hogy az emberek érzem, te vagy írásban, közvetlenül nekik (amely lehetővé teszi, hogy építeni egy hihetetlen bizalmi kapcsolatban az olvasók).

-Hogyan lehet létrehozni egy társalgási nyitó, hogy szar ember, kényszeríti őket, hogy olvassa el a többi az e-mail.

-Hogyan kell kényszeríteni az embereket, hogy olvass tovább, ha egyszer megnyitja az e-mail bevált trükköket a világ legjobb szövegírót.

-Két hatalmas hibák az emberek, hogy a nyílások, köztük az egyik, hogy mindenki azt HISZI, hogy működik, de ez tényleg fáj eredmények (elkerülése érdekében ezt minden áron!).

-Hogyan kell tartani a szöveg szorosan a cél, hogy az emberek olvassa el az utat, hogy a végén majd kattintson a linkre, hogy nézze meg, mit ajánlanak.

-Hogyan kell létrehozni a golyókat, hogy megragadja az emberek figyelmét, ami a ellenállhatatlan ajánlatot!

-A legnagyobb hiba, amit soha nem szabad, hogy írás közben a test az e-mail (skip, így garantált, hogy nulla értékesítés).

-Hogyan lehet használni a mester szintű titka "vödör brigád másolat" kényszeríteni az embereket, hogy olvassa el a teljes e-mail, nem számít, hogy mit árul.

-Hogy, hogy hozzon létre egy gyilkos közel, amitől az emberek, hogy most kell cselekedni (tartalmazza a legnagyobb hiba, amit el kell kerülni, ha azt akarom, hogy az emberek lépéseket).

-Hogyan kézműves gyilkos P. S., ami hajt, hogy az emberek vásárolni, amit árulsz.

-A legfontosabb szabály, írásban, e-mail promóció (ez fontosabb, mint bármi más, amit lehet tanulni).

-6 hibák az emberek, hogy írás közben a promókat, hogy fáj az eredményeket.

Töltse le a "E-Mail Reklámok Kitéve"videó természetesen.
7 Lépés Javítása Az E-Mail Marketing

A siker az e-mail marketing kampány gyakran alapján egy sor komplex tényezők. Azonban számos ezeket a kérdéseket lehet proaktív módon sikerült biztosítani egy optimalizált válasz. Kidolgozásakor a következő e-mail kampány, vegye figyelembe a következő tanácsokat.

1. A lista.

Természetesen az egyik legfontosabb szempontjait e-mail marketing kampány, a lista közvetlenül összefügg, hogy a siker. A nevek elmúlt? Beleegyeztek, hogy lehet forgalmazni? Megmutatták érdeklődését a termékek, vagy szolgáltatások hasonló a saját? Győződjön meg arról, hogy a ház lista (nevek gyűjtése a saját), vagy vásárol egy jó hírű bróker.

2. A tárgy sorba.

Egy felhasználó, hogy nyissa meg az üzenetet elsődleges e-mail marketing kampány. A legjobb módja annak, hogy meghatározza a tárgy, hogy működik a legjobban az, hogy megtörje az e-maileket a három véletlenszerű még egyenlő csoportok. Intézkedés a válasz, hogy egyes e-mail használhatod a legnagyobb termelő az egyik, mint a kontroll. A nyomon követés e-maileket, próbálja meg legyőzni a válasz aránya az ellenőrző e-mailt.

3. A feladó adatait.

Mi az információ megjelenik a feladó sorban az e-mail? A kilátások ismeri fel? Mit akarnak hallani? Gyakran előfordul, hogy e-maileket kell hagyni anélkül, hogy valaha is nyitott miatt egy pici feladó nevét. A feladó neve legyen rövid, könnyen érthető.

4. Kövesse nyomon az eredményeket.

Nyomon követése lehetővé teszi, hogy meghatározza, ki nyitotta ki az üzenetet, majd rákattintottam a linkre, vagy több linkeket az e-mail. A meghatározó, hogy mi működött, mi nem, lehet megismételni a sikert a következő e-mail. A fent leírt módon, nyomon különösen fontos, ha a vizsgálat tárgya vonalak, beágyazott linkek, egyéb közvetlen elhárító járművek.

5. Ellenőrizze, hogy a leiratkozás módszer, ahol dolgozik.

A CAN-SPAM act 2003 megköveteli, hogy az összes e-mail üzenet tartalmaz egyértelmű utasításokat, hogyan kell opt-out-a későbbi leveleket. Adjon meg egy leiratkozás mechanizmus, amely lehetővé teszi, hogy azok is megkapta a e-mailt küldjön, illetve e-mailben jelzi a vágy, hogy opt-out-től e-mailek további fogadását, vagy az üzleti. Ha a címzettek már nem akarom hallani tőled, ez az ön érdeke, hogy távolítsa el őket a listáról.

6. A képek helyesen hivatkozott, valamint már használt alt tag, minden kép.

Helytelenül hivatkozik a képek okozhat számukra, hogy megjelenik törött, ha elküldi az üzenetet – a rettegett vörös x-re. Hogy biztosítsák a kép hivatkozott megfelelően kell jelennek meg, img src="http://www.yourdomain.com...." ahelyett, img src="/images/picture.jpg". Alt tag másik fontos része a képeket. Az új biztonsági elemek szinte minden e-mail kliens manapság letiltja a képek automatikusan. Miután alt tag a hely lehetővé teszi az olvasó számára, hogy azonosítsa a képet, majd meghatározzák, hogy biztonságos-e, hogy lehetővé tegye.

7. Teszt, Teszt, Teszt!

Nem számít, milyen a részvétel e-mail marketing történik, nagyon fontos, hogy kövesse a fenti irányelveknek a sikeres eredmény. Ezen kívül, a kulcs az, hogy teszt, teszt, teszt! Miután minden egyes e-mail kampány, az intézkedés a megnyílik, kattintson bevezetésére, vásárlások. A dokumentum a konkrét dátumot, az időt, lista, tárgy, tartalom előállítására használják az eredményeket. Olvassa vissza a dokumentáció előzetes a következő kampány.

E-mail nem kell, hogy egy komplex formában marketing. Sok a legjobb gyakorlatokat követni, majd néhány egyszerű szabályokat, amelyek biztosítják, hatékonyan szállítás, nyitott, átalakítás. Az alábbi egyszerű szabályokat mutatja be ez a cikk, nem csak szállít, hatékony e-mail kampány, akkor rájössz, hogy egy következetes módszer generációs bevétel az üzleti.


Kövesse Nyomon Rendszer Egy Dobozban

Follow Up To Fortunes

Megtanulják, hogyan kell beállítani az e-mail marketing a legjobb hatékonyságát, illetve unbilieveable eredményeket.Teljes "Töltsd Ki Az Üres" Follow Up Rendszer Garantált Kivonat Maximális Profit A Minimális Erőfeszítéssel Minden Egyes Ügyfeleinek!

Te már tudod, hogy "a Pénz A Lista"... Most, hogy nem lehet copy & paste' az utat, hogy nyereséges e-mail kampányok!

Kattintson Ide, Hogy Megtudja, Hogyan!


Translated by Yandex.Translate and Global Translator

Hagy egy Válaszol

Biztos bejelentkezve hogy a hozzászólásod.


Ismerje Meg, Hogyan, Hogy A Siker Az Adwords
Név:
E-mail:
Utáljuk a spamet, mint te!
Az Adatvédelmi biztonságban velünk.

Hatékony Eszközök