Senarai Bangunan

Anda mungkin telah mendengar banyak kali "wang itu dalam senarai".Dan itulah ubsolutely nyata.Ada pemasaran yang telah membina senarai mereka dengan ribuan pelanggan dan setiap kali mereka mengirim e-mel mereka untuk produk baru (mereka sendiri atau sekutu produk) dan kecil persentase dari mereka pelanggan yang merespon dan membeli produk mereka membuat uang yang baik.Jadi, bagaimana mereka dibangun senarai mereka?Dan bagaimana bisa kau juga membina anda sendiri?Di posting ini aku akan jelaskan semuanya tentang senarai bangunan.
-Jadi, hal pertama yang anda akan perlu untuk memulai bangunan senarai anda adalah satu "Juga".Jadi, apa kereta yang juga?Yang juga adalah sebuah automatik e-mel menghantar sistem.Alat ini adalah mekanisme yang akan mendapatkan anda dapat menangkap alamat e-mel dari pengunjung laman web anda dan dengan melanggan mereka memberi anda hak untuk menghantar mereka e-mel dengan maklumat atau produk yang mereka mungkin berminat.


Email Marketing $19/Month!


Anda Bisa Memiliki Lebih Banyak Jualan, Juga?
Membantu lebih 102,000+ perniagaan seperti anda meningkatkan keuntungan dan membina hubungan pelanggan yang menggunakan AWeber ikut serta dalam e-mel pemasaran perisian selama lebih dari 10 tahun.
Ambil yang Bebas Test Drive hari ini!

Jadi bagaimana ia berfungsi?
Menggunakan autoreponder anda akan dapat untuk menetapkan "Memilih-dalam" bentuk dan tempat mereka di laman web anda jadi pengunjung akan dapat melanggan dan menerima lebih lanjut atau menawarkan anda harus memberi mereka.Sebagai contoh, jika anda adalah seorang pihak berkuasa di bahagian (seperti golf) dan anda mahu untuk memberikan anda web pelawat tips tentang bagaimana untuk menjadi golf pro,anda boleh melakukannya dengan menubuhkan siri e-mel dalam juga bahawa mereka akan disampaikan kepada mereka telah ditetapkan dalam temporal selang.Dan dengan menghantar orang-e-mel yang anda boleh termasuk di dalamnya anda link ke afiliasi anda atau anda sendiri produk yang tentu saja mereka relatif untuk maklumat dalam setiap e-mel.
Jadi itu secara umum bagaimana autoresponder kerja,tetapi mari kita mendapatkan lebih spesifik sekarang dengan seluruh prosess seperti yang anda akan perlu untuk membangunkan strategi pada menangkap alamat e-mel.

Pertama-tama, anda akan memerlukan untuk mewujudkan "memerah halaman" dengan "ikut serta dalam bentuk" di dalamnya untuk setiap topik yang anda ingin memberi info tentang,atau setiap tawaran yang anda mahu membuat.Sebagai contoh, jika anda mahu untuk memberikan tips tentang golf anda harus menetapkan memerah halaman mengumumkan untuk pengunjung bahwa mereka akan mempunyai lebih banyak untuk belajar ketika mereka melanggan dalam senarai anda dan menerima newsletter anda.Perlu diingat bahwa ketika anda menetapkan memerah halaman anda perlu terjaga pengunjung curriosity dan kepentingan dengan memberikan gelaran maklumat anda memberi ,dan TIDAK seluruh maklumat.
Jadi, dalam golf kami contoh di atas anda harus membuat memerah halaman yang menerangkan dalam beberapa setiap kata-kata yang berbeda topik yang anda memberi info tentang,dan daftar yang menakjubkan tajuk, ia harus mengatakan sesuatu seperti:

Melanggan kepada saya surat berita dan menerima tips tentang bagaimana untuk:
-Gunakan batang
-Sasaran jauh lubang dengan ketepatan
-e.t.c.
-e.t.c.

Saya harap anda punya ide menubuhkan memerah halaman.
>>>Turun Memerah Halaman Pembuat

-Kedua anda akan perlu untuk membuat anda tapak pengunjung lebih tidak sabar-sabar untuk memberikan alamat e-mel mereka dan anda boleh melakukan itu dengan memberi mereka hadiah percuma (e-buku atau video atau sesuatu yang lain yang berkaitan dengan topik) jika mereka melanggan kepada anda senarai.Cara ini mereka akan mempunyai satu lagi alasan untuk melanggan!Dan anda harus menawarkan sesuatu dengan nilai yang akan hadir anda sebagai boleh dipercayai sumber maklumat.

-Kemudian setelah anda telah menyediakan anda memerah halaman anda perlu drive lalu lintas untuk itu dan tunjukkan kepada sebagai orang lebih mungkin.Perlu diingat bahwa lalu lintas adalah pertempuran nyata dalam berjaya online dan #1 alasan mengapa 98% dari online pemasaran gagal!
Tapi anda harus mencoba untuk menunjukkan anda menawarkan kepada orang-orang yang sudah tertarik pada anda topik.Dan itu dipanggil "trafik sasaran".
Jadi bagaimana untuk drive yang disasarkan lalu lintas untuk anda memerah halaman dan membina senarai anda?
Permulaan yang baik akan ke tempat iklan di post berkaitan papan (forum,ezines) dan juga pos hargai di lain yang berkaitan blog dengan anda link ke halaman memerah jadi, orang yang mengunjungi tempat-tempat ini sudah tidak sabar-sabar untuk belajar lebih banyak tentang topik tertentu.
Satu lagi terbukti senarai bangunan cara adalah untuk mengambil bahagian dalam Usaha Sama dengan lain-lain pemasaran.Usaha sama adalah kerjasama pemasaran yang mereka dimasukkan senarai mereka bersama-sama dan kemudian mereka boleh menunjukkan mereka menawarkan kepada lebih banyak orang-orang sehingga mereka memiliki kesempatan untuk mengembangkan mereka pelanggan .Ini cara anda akan dapat untuk menunjukkan tawaran anda sudah orang yang berminat tentang topik lain pemasaran senarai!
Dan akhirnya adalah dibayar lalu lintas (Membayar Per Klik-IMPRESSIONS) anda boleh hantar ke halaman anda.Ini adalah cara yang paling berjaya untuk drive yang disasarkan lalu lintas untuk anda menawarkan tetapi anda perlu belajar bagaimana untuk menggunakannya dengan betul atau kau mungkin akan mendapatkan patah tanpa apa-apa keputusan.Belajar lebih banyak tentang Membayar Per Klik Iklan.

Muat turun laporan tentang Senarai Bangunan.
Turun "Sisi Lain Dari Senarai Bangunan Audio Laporan"Email Marketing $19/Month!Atas Sebab 10 untuk Mempunyai Ezine

1-Mewujudkan diri anda sebagai dipercayai pakar. Orang-orang mencari online untuk maklumat dan akan melihat untuk anda, sebagai seorang pakar hal perkara, untuk menyediakan untuk mereka. Setiap minggu (atau apapun jadwal kerja) menyediakan satu peluang untuk membina ini, sementara mengukuhkan jenama anda.

2-Membina hubungan dengan orang-orang di daftar anda. Itu pengetahuan umum bahwa orang-orang seperti untuk membelinya dari orang-orang yang mereka suka. Dengan menggunakan ezines untuk berhubungan dengan pembaca di rumah mereka, anda boleh membangunkan hubungan kebiasaan dan amanah. Pastikan untuk "berbagi" sedikit tentang diri anda atau syarikat anda di setiap masalah, sama ada ia adalah anekdot, acara, atau pekerja perhatian.

3-Keep in touch dengan prospek dan pelanggan. Pertimbangan perlu diberikan kepada akhirnya membangun dua ezines: satu untuk prospek dan satu untuk pelanggan, seperti setiap memerlukan maklumat yang berbeza. Ini adalah cara yang baik untuk memberitahu anda pembaca mingguan istimewa atau pelancaran produk akan datang, menawarkan artikel baru atau pelanggan cerita-cerita, dan memberikan link (atau url) untuk dikemaskini Lazim, blog dan percikan halaman.

4-Drive lalu lintas untuk anda web atau blog. Seperti yang dinyatakan di #3, ingat untuk memanggil perhatian untuk posting blog baru atau yang lain perubahan untuk anda web dengan hubungan langsung ke halaman tersebut. Mengingatkan pembaca anda online arkib berita. Mempromosikan jualan khas (mungkin dengan kupon diskaun kod hanya untuk pelanggan) dengan link ke jualan halaman. Menggunakan hubungan untuk giliran anda ezines dan surat berita ke "senyap jurujual"– memandu lalu lintas untuk laman web anda dan bangunan senarai anda sekitar jam.

5-Membina kandungan pada laman web anda. Biasakan untuk menambah anda ezines dan surat berita untuk anda web dalam arkib kawasan. Ini melayani beberapa tujuan penting:
Pengunjung boleh membaca isu atau dua untuk menentukan jika anda ezine akan menarik minat mereka, yang bisa membantu meningkatkan sign-up dan berpotensi jualan.
Jika anda merancang artikel peletakan, anda akan tidak hanya membuat anda web "lebih berisi", tetapi anda juga akan membawa baru lalu lintas dari enjin carian.

6-Dapatkan balas dari pembaca anda. Membuat mudah bagi anda untuk tinggal di sentuh dengan prospek dan pelanggan dan sebaliknya. Meminta mereka untuk mengambil tindakan dan komen tentang artikel anda dan menawarkan. Menjalankan dan tinjauan. Memulakan "Surat kepada Editor" ruang di ezine anda. Maklum balas membolehkan anda baik-baik saja lagu anda mesej, target pemasaran anda, dan mengembangkan produk garis. Ini juga baik untuk hubungan bangunan!

Free WordPress Autoresponder

7-Mengembangkan sebuah produk maklumat. Jika kamu menyampaikan newsletter anda sekali seminggu dan termasuk dua artikel, pada akhir tahun, anda telah 104 baik dikaji artikel dalam portfolio anda! Pilih yang terbaik-of-the-terbaik dan mengubah mereka menjadi bonus book untuk memilih-dalam senarai anda, hantar untuk memuat turun tapak untuk membina senarai anda, atau menjual di PDF-format!

8-Tumbuh anda daftar surat-menyurat. Mari ezine anda pelanggan bekerja untuk anda. Pastikan untuk mengingatkan anda, pembaca yang tak apa-apa untuk maju newsletter anda untuk sesiapa sahaja yang mereka inginkan. Di samping itu, ia adalah penting untuk termasuk tanda-up arahan untuk orang-orang yang menerima anda ezine dari pemasaran viral kaedah. Garis mudah berjudul, "Mendapatkan Salinan Anda Sendiri KERETA", dengan link untuk anda memerah atau memilih-di halaman adalah semua yang diperlukan!

9-Kumpulkan data demografi. Dengan menawarkan tinjauan-tinjauan, maklum balas bentuk, dan laporan khusus, anda akan dapat untuk mendapatkan informasi berharga tentang prospek dan pelanggan. Belajar apa yang membuat anda pembaca tanda, bagaimana yang lebih baik untuk melayani mereka, dan bagaimana untuk memberikan apa yang mereka inginkan. Pastikan mereka menjadi ulang pelanggan!

10-Simpan wang! Semua manfaat di atas menerbitkan ezine bebas atau hampir bebas. Kecil kos top-rated ezine sistem penerbitan apa-apa dibandingkan untuk kos brosur, kad, iklan, langsung mel, pay-per-klik atau lain cara promosi. Tidak hanya itu, tapi seseorang harus mengelola itu pengeluaran! Karena newsletter anda dihantar online, anda boleh berkembang senarai anda untuk menjadi seperti yang besar seperti yang anda inginkan tanpa risau tentang perbelanjaan. Bottom line − itu terbukti pemasaran e-mel adalah yang paling berkesan kos pemasaran penyelesaian untuk syarikat yang sama seperti milik anda!

Semua yang terbaik
Mathaios


Translated by Yandex.Translate and Global Translator

Tinggalkan Balas

Anda harus masuk dalam untuk memberi ulasan.


Belajar Bagaimana Untuk Berjaya Dengan Adwords
Nama:
Email:
Kami benci spam lebih daripada yang anda lakukan!
Privasi anda aman bersama kami.

Alat Yang Kuat