E-Mail Marketing

Zoals het woord zegt-e-mail marketing is de manier om de markt en het adverteren van producten en diensten via e-mail brieven.
Bij het online zakendoen, e-mail marketing is de hoeksteen van het succes en de online business kan niet bestaan zonder.Ook in onze dagen is e-mail marketing is absoluut noodzakelijk voor offline bedrijven ook!
Dus hoe het werkt:eerst moet je een mechanisme (autoresponder) voor het verzenden van e-mail letters zonder beschuldigd te worden voor het verzenden van spam en blokkeert.Dan moet je een manier hebben het vastleggen van e-mail adressen geïmplementeerd (e-formulier) in de brief of op de locatie die u het verzenden van uw lezers aan,zodat u kunt follow-up met hen die je biedt en probeer hen te overtuigen om actie te ondernemen tegen hen.
E-mail marketing is zeer eenvoudig in de filosofie, maar het is een beetje technisch ingewikkeld is en moet worden onderzocht tot u te leren hoe u het juiste voor maximale prestaties.
Houd het lezen van de pagina en je zult vinden alles over hoe om te het opzetten van een professionele e-mail marketing systeem.


Autoresponders

Wat zijn de "Autoresponders"?Autoresponder is het systeem dat al het werk doet van de e-mail marketing.Is het mechanisme dat vangt e-mail adressen en een e-mail verstuurt brieven zonder beschuldigd te worden voor spamming.Er zijn en andere manieren om een email te sturen brieven (mailings,bulk mailings), maar zijn niet betrouwbaar voor hun bruikbaarheid en prestaties en niet moet worden vergeleken met autoresponders als ze iets anders.Zoals u kunt concluderen ,autoresponder is het mechanisme dat bouwt aan uw lijst van prospects en geven u de mogelijkheid om te volgen met hen.

Door het instellen van een autoresponder u zult in staat zijn om:
-stel een e-mail formulier in uw e-mail letters of op de website wordt u met het verzenden van je lezers,zodat ze kunnen een abonnement nemen op de lijst in en ontvang meer informatie over wat u te bieden heeft.
-stel je follow-up e-mail brieven.Houd in gedachten dat follow-up met uw abonnees is de sleutel tot een verkoop te maken.De statistiek heeft aangetoond dat een verkoop wordt gemaakt door middel van e-mail marketing ,een aanbod worden gepresenteerd tussen de 4 en 7 keer naar een prospect.
-niet beschuldigd worden voor spamming.Als een autoresponder vangt e-mail adressen dat betekent dat de abonnee is bereid om informatie te ontvangen van u de (dubbele opt-in).Houd er rekening mee dat het verzenden van e-mail brieven met de ontvangers hebben ingestemd met het ontvangen van e-mails van u, het kost u als "spamming" en hebben meer problemen met het verzenden van e-mails.Meer informatie over de "spamming".
In conclusie ,autoresponder is het systeem dat niet alle e-mail marketing werkt met de veiligheid in en je kunt beginnen met het opbouwen van een relatie met uw doelgroep.Een autoresponder is een "must-have tool" bij het online zakendoen.
Zie de twee meest populaire autoresponders in het web:
GetResponse
Aweber


Een Nieuw Ras Van De Autoresponder, Auto Setup Bericht

Geplaatst door Tom Kulzer (AWeber CEO)
Het concept van de follow-up autoresponder een revolutie in Internet Marketing. Nu, "Automatisch Bericht Setup" belooft om het gebied een nog grotere mate van efficiëntie.


Email Marketing $19/Month!

Kunt U Meer Verkopen?
Het helpen van meer dan 102,000+ bedrijven als het uwe de winst te verhogen en het bouwen van relaties met klanten met behulp van AWeber de opt-in e-mail marketing software voor meer dan 10 jaar.
Maak een Gratis proefrit vandaag!

Deze recente innovatie kunt ervaren marketeers pijnloos overdracht marketing know-how om hun hele downlines. Een marketeer kan nu elk van zijn downline vertegenwoordigers met een follow-up autoresponse systeem dat is al een pakket met de marketeer van de vooraf geschreven berichten.

Het resultaat? Op slechts een paar minuten van het werk op de deel van een ervaren marketeer, en elk van zijn herhalingen is ingesteld met dezelfde beproefde marketing berichten.

Case Study: Marketeer Mat en het Nieuwe Ras
Bijvoorbeeld, neem een kijkje in het geval van een fictief netwerk marketeer met de naam Matt M:

Voor de jaren, Matt is succesvol met de verkoop van Alle Natuurlijke Farmaceutische producten met een follow-up autoresponder. In feite, veel van zijn succes kan worden toegeschreven aan de reeks van zeven berichten per e-mail naar al zijn potentiële klanten. Matt is zorgvuldig ontworpen die berichten over de jaren, en ze zijn echt geweldig.

Onlangs heeft Matt probeert te geven wat hij geleerd heeft, langs zijn downline vertegenwoordigers. Hij legt uit dat zijn marketing principes over de telefoon, en hij weet dat een aantal van zijn vertegenwoordigers zijn follow-up berichten rond onderling.

Echter, Matt vindt dat zijn parels van wijsheid zelden overleven 'te vertellen en navertellen' intact. Hij weet dat zijn verkopers krijgen niet overal in de buurt van wat ze kunnen van zijn kennis. Hij wil er een manier om uit te rusten van de huidige technologie, en te gebruiken voor het grotere goed van zijn downline...
Voer De Auto-Setup Bericht
Met een Automatisch Bericht Setup systeem, Matt ' s downline verkopers kunnen hun eigen follow-up autoresponse accounts die al verpakt met Mat van de vooraf geschreven berichten. Ze kunnen de vruchten plukken van Matt ' s ervaring met gemak.

Elke rep aanpassen Matt ' s en berichten voor zichzelf door in te loggen op zijn nieuwe follow-up autoresponder account, en het invoeren van zijn eigen contact informatie.


Email Marketing $19/Month!

Hier is Matt ' s originele autoresponse bericht:

  Hi LEIDEN NAAM,Bedankt voor het stoppen van de Alle Natuurlijke Pharmaceuticals website vandaag nog! We hopen u spoedig terug te komen!

  Met Vriendelijke Groet, Matt M.
  matt@all-natural-pharma.com 918 Awl St.

  Natuurlijk, PA 22314

Merk op dat het bericht begroeting maakt gebruik van een variabele, (LEIDEN NAAM). De variabele zorgt ervoor dat elk van Matt ' s leidt ontvang een bericht gepersonaliseerd met zijn of haar eigen naam. Merk ook dat Matt de naam en het adres vindt u aan het einde van het bericht.
Case Study: Downline Dan en het Nieuwe Ras
Dan is één van Matt ' s downline vertegenwoordigers. Hij gaf zijn eigen follow-up autoresponder door Matt. Sinds Mat is het gebruik van Automatische Bericht Setup, Dan is de rekening kwam voorverpakte met Matt ' s van marketing berichten. Dan gepersonaliseerde berichten zelf door het beantwoorden van een paar vragen in zijn Online Control Panel. Nu Dan is het sturen van zijn eigen, gepersonaliseerde versie van Matt ' s berichten naar zijn klanten! Alle van de inhoud is Matt ' s, maar Dan contact informatie is het op de letters. Hier is de autoresponse dat Dan stuurt aan zijn potentiële klanten:

  Hi, LEIDEN NAMEThanks voor het stoppen van de Alle Natuurlijke Pharmaceuticals website vandaag nog! We hopen u spoedig terug te komen!

  Met Vriendelijke Groet, Dirk D.
  dan@pharma-ceuticals.com 5 Boerderij Manier
  Sootuh, TN 88457

Merk op dat de naam van de contactpersoon en het adres op het einde van de e-mail zijn Dan ' s, maar dat de begroeting aan het begin van het bericht omvat nog steeds de naam van de dans leiden.
Missie Volbracht
Met Matt ' s ervaring in de hand, Dan is het nu marketing met meer succes dan ooit tevoren. En hij is niet de enige – Mat gehele downline is nu met zijn marketing berichten! Matt ' s commissies zijn exponentieel gegroeid.

Matt en Dan ' s situatie is niet uniek. Een netwerk marketeer met een gevestigde downline kunnen profiteren van de mogelijkheden die er zijn in een automatisch bericht setup systeem. Er is geen betere manier om meer automatisch in uw autoresponder.
Het schrijven van krachtige e-letters.

Je hebt waarschijnlijk al begrepen hebben hoe krachtig e-Mail Marketing kan worden voor uw bedrijf.En om u te helpen nog meer in e-mail marketing heb ik geplaatst op het einde van deze post een link die u kunt downloaden van een GRATIS video cursus het schrijven van effectieve e-letters.

Pak de kans en download de video en leer:

-Hoe maak je elk aspect van een krachtige e-mail, van de onderwerpregel van alle de weg naar de PS.

-Een eenvoudige manier om het maken van een "e-mail blauwdruk" dat praktisch schrijft de e-mail voor u!

-Hoe maak je de opwinding over wat je aan het verkopen bent (zelfs als het is saai als vuil).

-Hoe je mensen om nu te handelen in plaats van dat het uit tot later. (Dit is vaak de reden waarom nieuwe marketeers niet lijken te krijgen van mensen om te kopen, omdat ze niet weten hoe ze om mensen om te kopen, maar je weet hoe na het bekijken van deze video ' s.)

-Hoe te poetsen van uw e-mail en het klaar voor de uitzending. Hint: de stappen zijn vrij eenvoudig, maar als je mist nog één van hen, zal je MOORD een kans op het krijgen van goede resultaten!

-Hoe om direct te bereiken met de creatieve, krachtige mentaliteit je nodig hebt om het schrijven van killer e-promo 's (de pro' s weten dit, en nog niemand over te praten).

-De grootste fout die mensen maken met een onderwerpregel die garandeert dat uw e-mail niet geopend.

-Geheimen van de opmaak van uw e-mails om ze gemakkelijk te lezen (en waarom 75% van de marketeers volledig negeren van dit deel, die verdoemt hun e-mails te krijgen verwijderd voordat ze zelfs te lezen).

-Hoe te "branden" de mogelijkheid om te schrijven killer e-promo ' s in je hersenen, zodat het schrijven stroomt vanzelf van je (dit zal een grote eye-opener voor je, en nemen u mee van waar je nu bent, een getalenteerde schrijver die kan hard uit de ene winner na de andere!)

-De twee dingen die je nodig hebt voordat je zelfs begonnen met het schrijven van killer e-promo ' s (en waarom het vergeten van deze twee is een trefzekere recept voor mislukking).

-Een eenvoudige truc die ervoor zorgt dat uw lezers aan het scherm gekluisterd en ze te dwingen om te lezen, elk woord! Hint: het gaat met behulp van de drie magische woorden".

-Hoe een onderwerp regels die maken dat mensen zo nieuwsgierig dat ze HEBBEN om te openen van uw e-mails. Tip: Als uw e-mail niet wordt geopend, wordt het niet gelezen, en niemand koopt, dus dit gedeelte is super belangrijk.

-De echte trucs die de professionals gebruiken voor het maken van mensen het gevoel dat je aan het schrijven bent, rechtstreeks aan hen (die u toelaat om te bouwen van een ongelooflijk niveau van vertrouwen met uw lezers).

-Hoe maak je een conversatie te openen dat zuigt mensen in, en dwingt hen om de rest te lezen van uw e-mail.

-Hoe om mensen te dwingen om te blijven lezen als ze eenmaal open uw e-mail – bewezen trucs uit de wereld van de top-copywriters.

-Twee grote fouten die mensen maken in hun openingen, waaronder een die iedereen DENKT dat werkt, maar dat schaadt de resultaten (voorkomen dat deze ten koste van alles!).

-Hoe houd je lichaam kopiëren strak en op doel, dus mensen lees de hele weg naar het einde en klik op de koppeling om te controleren wat u aanbiedt.

-Het maken van kogels die vangt de aandacht van mensen, en het maakt je aanbod onweerstaanbaar!

-De grootste fout die je nooit mag maken bij het schrijven van het lichaam van uw e-mail (skip deze, en u bent gegarandeerd het nul verkoop).

-Hoe kunt u gebruik maken van de master ' s niveau geheim van de "bucket brigade kopiëren" om mensen te dwingen om te lezen van uw gehele e-mail, ongeacht wat je aan het verkopen bent.

-Hoe maak je een killer sluiten die ervoor zorgt dat mensen handelen nu (omvat de grootste fout die je moet vermijden als je wilt dat mensen actie te ondernemen).

-Hoe een killer P. S. dat zal de drive van mensen om te kopen wat je aan het verkopen bent.

-De belangrijkste regel in het schrijven van een e-mail promotie (dit is belangrijker dan iets anders dat u zou kunnen leren).

-6 fouten die mensen maken bij het schrijven van promo ' s, dat doet pijn hun resultaten.

Download de "E-Promo ' S Blootgesteld"video cursus.
7 Stappen Voor Het Verbeteren Van Uw E-Mail Marketing

Het succes van uw e-mail marketing campagne is vaak gebaseerd op een set van complexe factoren. Echter, een aantal van deze problemen kunnen proactief worden beheerd om ervoor te zorgen voor een geoptimaliseerde reactie. Bij de ontwikkeling van uw volgende e-mail campagne, rekening houden met de volgende richtlijnen.

1. Uw lijst.

Zeker een van de meest belangrijke aspecten van e-mail marketing campagne, de lijst is direct gerelateerd aan uw succes. Zijn uw namen afgelopen? Zij hebben afgesproken om op de markt worden gebracht? Hebben ze interesse getoond in de producten of diensten die vergelijkbaar zijn met uw eigen? Zorg ervoor dat u gebruik maakt van een huis een lijst met de namen die je hebt verzameld op je eigen) of zijn aankopen van een gerenommeerde makelaar.

2. Uw onderwerpregel.

Het krijgen van een gebruiker te openen, uw boodschap staat voorop een e-mail marketing campagne. De beste manier om te bepalen welke onderwerpregel het beste werkt is naar het einde van uw e-mails in drie willekeurige nog gelijke groepen. Het meten van de reactie per e-mail en gebruik de hoogste productie van één als uw controle. In de follow-up e-mails, proberen te verslaan van de respons op uw e-mail controle.

3. Uw gegevens van de afzender.

Welke informatie wordt weergegeven op de afzender regel van uw e-mail? Zal je je kansen herkent? Ze willen van u horen? Vaak is het zo dat e-mails worden verwijderd zonder ooit te worden geopend door een onzichtbare naam van de afzender. Uw naam afzender moet kort zijn en gemakkelijk te begrijpen zijn.

4. Bijhouden van uw resultaten.

Gegevens kunt u bepalen wie uw bericht geopend en geklikt op een link of meerdere links in uw e-mail. Door te bepalen wat werkte en wat niet, kun je dit repliceren succes op je volgende e-mail. Zoals hierboven beschreven, het bijhouden is vooral belangrijk bij het testen op onderwerpregels, ingebed links, en andere directe reactie voertuigen.

5. Zorg ervoor dat uw abonnement methode is in de plaats en werking.

De CAN-SPAM act van 2003 vereist dat alle e-mail berichten bevatten duidelijke aanwijzingen over hoe u zich kunt afmelden voor verdere mailings. Een abonnement mechanisme waarmee die de ontvangst van uw e-mail te verzenden en e-mail en geven aan hun verlangen om opt-out van het ontvangen van verdere e-mails van u of uw bedrijf. Als de ontvangers niet meer willen horen van u, het is in uw belang om ze te verwijderen van uw lijst.

6. Uw foto ' s zijn correct verwezen en u hebt gebruikt alt-tags in elke afbeelding.

Verkeerd verwijzen naar uw afbeeldingen kan leiden tot het verschijnen verbroken wanneer u het verzenden van uw bericht – de gevreesde rode x te klikken. Om te verzekeren dat de afbeelding wordt verwezen op de juiste manier moet worden weergegeven, img src="http://www.yourdomain.com...." plaats, img src="/images/picture.jpg". Alt tags zijn een ander belangrijk onderdeel van uw afbeeldingen. De nieuwe beveiligingsfuncties op bijna iedere e-mail client deze dagen schakelt de beelden automatisch. Met alt-tags in plaats laat uw lezer te identificeren met het beeld en bepalen of het veilig is om deze te activeren.

7. Test, Test, Test!

Geen kwestie wat uw betrokkenheid met e-mail marketing gebeurt, het is van essentieel belang dat u volg de bovenstaande richtlijnen voor succesvolle resultaten. Bovendien, de sleutel is om te testen, testen, testen! Na elke e-mail campagne, meet je opent, click-throughs, en aankopen. Het Document van de specifieke datum, de tijd, de lijst, de onderwerpregel en de inhoud gebruikt voor de productie van uw resultaten. Terug te verwijzen naar de documentatie voor uw volgende campagne.

E-mail hoeft niet te worden een complexe vorm van marketing. Er zijn veel best practices die u kunt volgen en een aantal eenvoudige regels die zorgen voor een effectief levering, open en conversie. Door de volgende eenvoudige regels in dit artikel, zult u niet alleen leveren en effectieve e-mail campagne, zult u ontdekken een consistente methode voor het genereren van inkomsten voor uw bedrijf.


Follow-Up Systeem In Een Doos

Follow Up To Fortunes

Leer hoe u uw e-mail marketing inspanningen voor de beste effectiviteit en unbilieveable resultaten.Complete "Vul In Het Veld" Follow-Up Systeem Gegarandeerd Uitpakken Maximale Winst Met Minimale Inspanning Van Elk Van Uw Klanten!

Je weet het al "Het Geld is In De Lijst"... je kunt Nu 'copy & paste' uw weg naar winstgevend e-mail campagnes!

Klik Hier Om Uit Te Vinden Hoe!


Translated by Yandex.Translate and Global Translator

Laat een reactie achter

U moet worden aangemeld om een reactie te plaatsen.


Leren Hoe Om Succes Te Hebben Met Adwords
Naam:
E-mail:
Wij haten spam meer dan jij!
Uw Privacy is veilig met ons op.

Krachtige Tools