PPC Tips

PPC-Reclame is wanneer u het maken van advertenties in de Zoekmachines Resultaat Pagina ' s en andere mensen websites als iemand een zoekopdracht.Bijvoorbeeld als u zoekt iets in de zoekmachine Google dan op de pagina waar google geeft de resultaten van uw zoekopdracht ,in de rechterkant van deze pagina verschijnen ook vier lijn advertenties die worden aangeprezen producten of diensten in verband met uw vraag.
Dus als je op een advertentie klikt ,kom op de website dat deze persoon betaalt om te adverteren.Er zijn ook dezelfde advertenties worden weergegeven op de websites die zijn overeengekomen met Google of andere reclame bedrijven om deze advertenties te tonen in websites.
Dus voor buurt van het verkeer generatie van de PPC-reclame is bleek de beste methode.Maar om succesvol te zijn met PPC je moet goed weten hoe het te gebruiken zoals het is ook bewezen dat PPC kan krijgen braken als u niet weet hoe u uw advertisng campagnes.Wat ik bedoel is, dat als je het niet instellen van uw campagnes correct zou betalen dan $5.00 per klik met het genereren van een verkoop, maar als je alles goed zou u betaalt slechts $0,01 per klik en krijgen enorme ammounts van de omzet.
In conclusie, PPC-reclame is de beste traffic generatie methode als het correct wordt gebruikt.


-Hoe vind je de zoekwoorden die mensen gebruiken wanneer ze willen kopen.

Verliest u veel geld elke dag krijgen van veel van de klikken op uw advertenties, maar geen verkoop? Als u worden geconfronteerd met dit probleem, dan moet u check out van dit artikel.

Zal ik het hebben over enkele van de meest vitale gebieden die u nodig hebt om te weten om winstgevend te zijn in Google Adwords.


Het Begrijpen Van De Termen Die Gebruikt Worden In Google Adwords

De volgende zijn enkele van de termen die het meest gebruikt in Google Adwords en wat deze voorwaarden zijn:

1. De CPC (Kosten Per Klik)

CPC, ook bekend als De Kosten Per Klikhoe veel bedrijven die u adverteren met kosten die u wanneer iemand op uw advertentie klikt.

2. Maximum CPC -

Maximum CPC-is een bedrag dat u bereid bent te betalen op maximum voor een klik op uw advertentie.

Je moet een maximum CPC voor al uw keywords als u een nieuwe campagne maakt van Google Adwords u GEEN kosten in rekening dan uw maximum CPC.

3. Vertoningen

Indrukken is het aantal keren dat uw advertentie is weergegeven voor elk zoekwoord.

4. CTR (Click Through Rate)

CTR, ook wel Click-Through-Rate, het is een percentage gegenereerd door Adwords voor elk zoekwoord – het wordt berekend op basis van de volgende formule:

(Aantal Klikken / Aantal Vertoningen) * 100 = CTR (in percentage)

In het algemeen, hoe hoger de CTR, hoe relevanter Google denkt dat uw advertentie is, en als zodanig, na verloop van tijd, als je CTR stijgt, Google Adwords zullen de kosten voor u lager per klik wanneer iemand op uw advertentie klikt.

5. Quality Score (QS)

De kwaliteitsscore is een score die is berekend met Google Adwords op basis van een aantal factoren – de kwaliteit van uw bestemming (pagina aan die u zult leiden dat uw bezoekers wanneer ze op uw advertentie klikken), uw zoekwoord CTR, maximum CPC die u hebt ingesteld, etc.

De pagina die je gaat sturen bezoekers naar wanneer ze op uw advertentie klikken is hier erg belangrijk – als je pagina is slechts een zeer eenvoudige pagina die geeft geen informatie, maar om hen te vragen om hun eerste naam en e-mailadres in om verder te gaan, is de kans groot dat je een zeer slechte Kwaliteit Score, en met als resultaat dat u zult moeten betalen zeer hoge Kosten Per Klik.

In essentie is het beter de kwaliteitsscore, des te minder u hoeft te betalen wanneer iemand op uw advertentie klikt.


4 Zoekwoord Typen In Google Adwords

Er zijn 4 belangrijkste zoekwoord typen in Google Adwords, en ik ga om uit te leggen wat deze keyword types zijn voorbeelden:

1. Breed Zoeken

Brede zoekwoorden zijn zoekwoorden zonder enige aanhalingstekens (") of vierkante haken ([ ]).

Laat me u een voorbeeld geven van een brede zoekwoord – leren golfen.

Uw advertentie wordt geactiveerd wanneer de woordgroep een persoon soorten bevat zowel "leren" en "golf". Ook uw advertentie zal ook worden geactiveerd voor de bijbehorende voorwaarden met betrekking tot de woorden "leren" en "golf".

Hier zijn enkele voorbeelden van zoekwoorden die uw advertenties activeren:

– leren hoe om te spelen golf

– golf leren websites

– beheers de kunst van het leren van golf

– golf lessen te leren online

Dit type zoekwoord zal toelaten dat uw advertentie worden getoond van de meeste van de tijd. Echter, het is soms erg ongerichte verkeer.

Ik persoonlijk hou niet van te richten op brede zoekwoorden in mijn Adwords-campagnes.

2. Zoeken Op Woordgroep

Zoeken op woordgroep zoekwoorden zijn zoekwoorden die omgekeerde komma ' s tussen, bijvoorbeeld "leren golfen".

Uw advertentie zal alleen worden geactiveerd als het zoekwoord van een persoon te typen met het woord "leren van golf" in die volgorde.

Hier zijn enkele van de trefwoorden voorbeelden die uw advertentie activeren:

– ik wil leren golfen online

– leren van golf op het internet

– waar kan ik leren golfen

– leren van golf swing

Echter, wordt uw advertentie NIET wordt geactiveerd wanneer iemand in het volgende:

– het leren van golf

– leren hoe om te spelen golf

– golf leren

3. Exact Zoeken

Exacte zoekwoord zinnen hebben tussen vierkante haken in de tussen hen – bijvoorbeeld [leren van golf].

Je advertentie wordt ALLEEN geactiveerd worden wanneer iemand in de woorden te leren golfen in die volgorde. Niets anders in de voorkant of aan de achterkant.

Ik hou het doel van mijn advertenties met zowel exacte zoekwoorden en zoekwoordgroepen – zoals ze geven me het beste doelgericht verkeer naar mijn website.

4. Negatieve Wedstrijd

Veel mensen verwaarlozing te hebben van negatieve zoekwoorden in hun advertentie campagnes. Je moet vinden zo veel negatieve woorden als mogelijk te elimineren van ongewenste vertoningen en ongewenste klikken.

Laat me u een voorbeeld geven – als je de verkoop van een digitaal boek van het product op golf getiteld "beginner golf tips", zou je niet wilt dat uw advertentie wordt weergegeven als iemand zoekt naar gratis beginner golf tips, beginner golf tips torrent, beginner golf tips downloaden, enz.

Alles wat u hoeft te doen is hier aan voorafgegaan deze zoekwoorden met een negatief (-) teken, bijvoorbeeld

-gratis

-torrent

-download

Bekijk deze Negatieve Zoekwoorden Overeenkomen met Video:

Dit is zeer belangrijk: Je MOET de opbouw van uw lijst met uitsluitingszoekwoorden. Om uit te kijken voor uitsluitingszoekwoorden, gewoon gebruik maken van de gratis Google hulpprogramma voor Zoekwoorden of gratis tool Wordtracker, typt u het trefwoord dat u wilt targeten, en blader door de lijst om te zien of er geen keyword termen die u niet wenst dat uw advertentie wordt weergegeven als iemand in hen in.

Normaal gesproken heb ik een lijst van ongeveer 500 – 600 negatieve zoekwoorden in Adwords campagne die ik heb – dit zal ervoor zorgen dat mijn advertentie alleen wordt weergegeven voor de meest gerichte zoekwoord voorwaarden, en brengt daarmee mij een beter bedrijfsresultaat.


Het begrijpen van Uw Potentiële Klant Koopt Levenscyclus

Het begrijpen van uw potentiële klant koopt levenscyclus is zeer cruciaal in je vaststellen van de aard van de zoekwoorden die u zou zich moeten richten voor een Adwords-campagne die je gaat instellen.

In principe zijn er 3 categorieën van trefwoorden, namelijk het Surfen op Trefwoorden, Vergelijking Trefwoorden en tot slot, de Aankoop van Trefwoorden. Precies wat deze categorieën van trefwoorden?

Laat me dit uitleggen met een voorbeeld. Neemt u bijvoorbeeld de bevordering van de BMW 7-serie-auto als een affiliate – welke zoekwoorden u moet een doelstelling voor de beste resultaten:

1. Browsen Op Trefwoorden

In dit stadium, uw potentiële klanten waarschijnlijk niet weet welk model of zelfs wat het merk van de auto die hij/zij wil. Maar hij/zij is geïnteresseerd in het krijgen van een nieuwe auto.

Dus hij zal net als zoekwoorden het volgende te vinden welke soorten auto ' s en modellen zijn beschikbaar:

– snelle auto ' s

– leuke auto ' s

– sport auto ' s

– mooie auto ' s

– slimme auto ' s

De lijst is nog niet alles – maar alleen om u een voorbeeld geven van zoekwoorden zullen ze eventueel invoeren. Dit is het surfen op trefwoorden fase.

Als u het bevorderen van een BMW 7-serie auto en je bent gericht op zoekwoorden zoals deze, is de kans groot dat u veel vertoningen van de advertentie, kan je veel klikken, maar geen conversies – de reden is, omdat mensen die het type in deze zoekwoorden hebben niet eens een intentie om te kopen.

Ik normaal gesproken niet stimuleren je om je doel zo zoekwoorden voor uw Adwords-campagne. Het is gewoon een verspilling van tijd en geld.

2. Vergelijking Trefwoorden

Na wat onderzoek je potentiële klant besluit dat hij wil kopen een BMW-auto–, maar weet niet welk model hij wil. Op dit podium, wil hij meer te weten komen over BMW ' s, dus hij zal als zoekwoorden:

– BMW voor verkoop

– BMW beoordelingen

– vergelijk BMW modellen

Als u hebt gemaakt een bestemmingspagina voor het verzamelen van uw potentiële klanten' als eerste naam en e-mailadres in ruil voor een gratis rapport, e-series, video-serie, audio-series, etc. te voeden en hem/haar op de soorten van BMW auto modellen beschikbaar, en uiteindelijk overtuigen hem waarom hij/zij moet voor de BMW 7-serie-auto, die je promoot, dan moet je richten op deze zoekwoorden in uw Adwords-campagne.

Dit is de vergelijking trefwoorden fase. Vergeet niet, in deze fase, uw klanten weten wat ze willen – in BMW, maar hij/zij weet niet of BMW auto ' s is de beste keuze voor hem, of hij/zij niet weet welk model om te gaan. Met de juiste marketing technieken, kunt u in staat zijn om een verkoop hier.

3. Het Kopen Van Zoekwoorden

Uw potentiële klant weet wat hij/zij wil – een BMW 7-serie-auto, en is klaar om te kopen. Dus hij/zij zal als zoekwoorden:

– het kopen van BMW 7-serie

– goedkope BMW 7-serie

– BMW 7-serie bieden

– BMW 7-serie-auto te koop

De lijst gaat maar door op Deze zogenaamde "Kopen Trefwoorden", en dat is waar het meeste geld zal worden gemaakt, dit is waar je moet richten op uw trefwoorden – alle exemplaren van trefwoorden met de zin "BMW 7-serie".

U krijgt het hoogste aantal conversies van het kopen van deze zoekwoorden.


Tools Voor Zoekwoord Onderzoek

Meestal maak ik gebruik van deze 3 gratis tools tijdens mijn keyword onderzoek naar de meest geschikte zoekwoorden voor mijn Adwords-campagnes:

1. Google ' s Keyword Research Tool

2. Wordtracker is Gratis Keyword Onderzoek-Hulpprogramma

3. Keyword Discovery de Gratis Keyword Research Tool

Hoeveel Moet Ik Bieden? – Tips Voor het Bepalen van Uw Maximale CPC

Als een ruwe schatting, ik ga ervan uit dat ga ik er 1 koop elke 100 klikken (u kunt deze veronderstelling als het goed is)

Laten we zeggen dat de commissie ontvangt u voor dit product is $47 voor elke verkoop. Daarom is uw maximum CPC-moet worden:

Commissie Betaald voor 1 Verkoop / 100

Die worden in dit geval $0.47 – u kunt uw maximum CPC - € 0.47.

Echter, misschien wilt u ook van uitgegaan dat u in staat zal zijn om 1 te koop in elke 50 klikken. In een dergelijk scenario kunt u uw maximum CPC-als $0.94.

Normaal gesproken zal ik in staat zijn om een verkoop 33 klikken op de gemiddelde (dat is mijn gemiddelde) – dus voor mij, kan ik mijn maximum CPC-als $1.42.

Is Het Mogelijk Voor Mij Om Mijn Maximum CPC-Hetzelfde Te Zijn Als Het Minimale Bod dat is Opgegeven Door Adwords?

Voordat ik deze vraag beantwoorden, laat me uitleggen wat het minimale bod dat is opgegeven door Adwords-betekent – dit minimum bod is het minimum bedrag dat u moet instellen als uw maximum CPC in Google Adwords om uw advertenties te tonen.

Als u uw maximum CPC-lager dan wat is gespecificeerd in het minimale bod, dan is Google Adwords zal niet het weergeven van uw advertenties.

Terug naar de vraag, ja, u kunt uw maximum CPC voor elk zoekwoord hetzelfde te zijn als het minimale bod dat is opgegeven door Adwords. Door dit te doen, wordt uw advertentie zal waarschijnlijk worden geplaatst in de staart voor het zoekwoord dat u bent bieden.

Laten we zeggen dat als er al 10 advertenties voor deze bepaald zoekwoord u bieden voor uw advertentie zal worden geplaatst in de 11e positie.

Getarget Op Het Zoeknetwerk – Content Netwerken – Of Niet?

Wanneer u de instellingen van uw campagne zie je een kolom met de naam "Netwerken" waarmee je in staat de netwerken waarin u wilt dat uw advertenties worden weergegeven.

1. Google Zoeken

Wanneer dit is aangevinkt (deze moet worden nagekeken), uw advertentie wordt weergegeven als iemand in de zoekwoorden die je hebt bod in de zoekmachine van Google.

2. Search Netwerk

Wanneer dit is aangevinkt, wordt uw advertentie wordt weergegeven als iemand in de zoekwoorden die je hebt bod in het Google zoeknetwerk – zoals Froggle, Google Groups, AOL, Netscape, Ask.com, Shopping.com, Earthlink.com, Compuserve, AT&T.

Ik persoonlijk niet aan te raden deze optie, omdat de clicks zijn niet erg gericht is (gebaseerd op ervaring)

3. Content Netwerk

Wanneer deze optie is aangevinkt, kunt u advertenties worden weergegeven in de gerelateerde websites op het Internet die de webmaster heeft Adsense-modules in.

Ik doe niet aan te raden deze optie ook omdat de kliks die je krijgt zijn zeer ongerichte (ook weer op basis van mijn ervaring)


Hoe Kan Ik Het Schrijven Van Een Effectieve Advertentie Te Kopiëren?

Het schrijven van een effectieve advertentie te kopiëren is erg belangrijk om een goede CTR – omdat uw advertentie zal onderscheiden van de rest en dit zal zeker vangen de aandacht van mensen en klik op uw advertentie.

Een goede manier om een advertentie te creëren kopie te maken van uw eigen "swipe" bestand – dit bestand bevat goede ad-zinnen die je kunt gebruiken.

Je vraagt je waarschijnlijk af me nu hoe vindt u een goede advertentie zinnen die je kunt gebruiken – eenvoudig. Alles wat u hoeft te doen is te kijken naar uw lokale krant – die ooit advertentie die gevangen uw oog zal een goede ad – kopieer de exacte woordgroep in het ad dat viel je oog en plaats het dan in dit "swipe" bestand van de jouwe. Als deze advertentie zin te beheren om te vangen uw oog, het is zeer waarschijnlijk dat het in staat zal zijn om de aandacht te trekken van anderen.

Een andere manier is te kijken naar de advertenties in de Google zoekmachine voor de verschillende zoekwoorden die u op zoek bent om te plaatsen uw advertenties op – zie de advertentie gevangen je in het oog en voor de advertentie die viel je oog – wat ad zin heeft de adverteerder? Kopieer deze advertentie zin in je "swipe" bestand weer.

Na verloop van tijd, je hebt een "swipe" bestand vol in het oog springende advertentie uitdrukkingen die u kunt gebruiken in uw advertenties op een effectieve advertentie te kopiëren, en daarmee het verbeteren van uw advertentie CTR.


Wat Is Google Klap?

Wat is precies een Google Klap? Om het in technische termen, het betekent gewoon dat Google Adwords bestraffen adverteerders door slaan ze met een zeer hoge minimum bod voor een zoekwoord van een minimum bod van $5 of $10 per klik voor een zoekwoord.

De reden waarom deze adverteerders zijn strafbaar zijn, is waarschijnlijk te wijten aan de kwaliteit van de pagina van bestemming leiden zij mensen bij hun advertenties wordt geklikt.

Zoals u al weet, Google houdt van unieke content, en ze ook een hekel aan spam – dus als je gaat om te leiden van iemand die naar een bestemming pagina waar deze niets bevat maar 2 formuliervelden om hen te vragen om hun eerste naam en e-mailadres, u zult waarschijnlijk bestraffen door Google – door te hoeven betalen een zeer hoge kosten per klik.

Hoe Weet Ik Of Ik Google "Geslagen"?

Zeer makkelijk, alles wat je hoeft te doen is te kijken naar de "Quality Score" - kolom in uw campagne, advertentiegroep pagina.

Als je kijkt onder de kolom 'kwaliteitsscore', zie je een "Minimum Bod" onder de kwaliteitsscore voor elk zoekwoord – als het minimale bod is $5 of $10, het betekent om te zeggen dat je al Google "geslagen" voor dat specifieke zoekwoord.

Wanneer dat gebeurt, betekent dit dat Google van mening dat de bestemming van de website die u hebt geleid dat de bezoeker wanneer ze op uw advertentie klikken is het niet relevant is voor het zoekwoord dat u heeft ingestuurd, en de biedingen op of de bestemming website heeft een zeer slechte kwaliteit van de inhoud. Je zult moeten zoeken naar het verbeteren van de bestemming website.

Zijn Er Andere Pay-Per-Klik-Sites Waar Kan Ik Mijn Advertenties?

Sommigen van u kunnen vinden Adwords te competitief zijn (er zijn echt heel veel concurrentie in een aantal van deze zeer heet niches).

Wilt u misschien overwegen het plaatsen van uw advertenties in een andere Pay Per Click Zoekmachines, maar de concurrentie is minder en je moet ook niet te veel betalen per klik.

Hier zijn enkele van de andere Pay Per Click Zoekmachines wilt u misschien overwegen het plaatsen van uw advertenties:

– Yahoo Search Marketing

– MSN AdCenter

– 7 Zoeken

– LookSmart

– Miva

– Verbeteren

– AdBrite

Ik had wel successen in sommige van deze andere zoekmachines – een aantal van die echt concurrerende zoekwoorden alleen kost me $0,01 per klik in sommige van deze zoekmachines! ;)

Hoop dat je vond dit artikel useful1

Klik hier om te leren hoe te maken winstgevende PPC-Reclame .

Al het beste
Mathaios

Translated by Yandex.Translate and Global Translator

Laat een reactie achter

U moet worden aangemeld om een reactie te plaatsen.


Leren Hoe Om Succes Te Hebben Met Adwords
Naam:
E-mail:
Wij haten spam meer dan jij!
Uw Privacy is veilig met ons op.

Krachtige Tools