E-Post Markedsføring

Som ordet sier e-post markedsføring er måten å markedsføre og annonsere for produkter og tjenester via e-post brev.
Når du gjør forretninger på nettet, e-post markedsføring er hjørnesteinen i enhver suksess og online business kan ikke eksistere uten det.Også i våre dager e-post markedsføring er absolutt nødvendig for offline bedrifter også!
Så hvordan det fungerer:først av alt du trenger for å ha en mekanisme (autosvar) å sende ut e-brev uten å bli beskyldt for spamming og får blokkert.Så må du ha en måte å fange opp e-post adresser implementert (e-fangst form) i brev eller på det stedet du sende leserne dine,slik at du kan følg opp med dem du presenterer dine tilbud og prøve å overtale dem til å ta handling på dem.
E-post markedsføring er veldig enkel i sin filosofi, men det er litt teknisk komplisert, og det bør utredes før du lære hvordan du bruker den riktig for å gi maksimal ytelse.
Holde lese side og du vil finne alt om hvordan å sette opp en profesjonell e-marketing system.


Autoresponders

Hva er "Autoresponders"?Autoresponder er systemet som gjør alt arbeidet av e-post markedsføring.Er den mekanismen som fanger opp e-post adresser og sender e-brev uten å bli beskyldt for spamming.Det er og andre måter å sende e-brev (e-poster,masseutsendelse av e-poster), men er ikke pålitelig for sine deliverability og ytelse og bør ikke bli sammenlignet med autoresponders som de er noe forskjellige.Som du kan konkludere ,email er den mekanismen som bygger din liste over potensielle kunder og gi deg muligheten til å følge dem opp.

Ved å sette opp en autoresponder du vil være i stand til å:
-sett opp en e-fangst form i e-brev eller på nettstedet du sender dere lesere til,slik at de kan abonnere på listen og få mer informasjon om hva du har å tilby dem.
-sett opp din for å følge opp e-brev.Husk at å følge opp med dine abonnenter er nøkkelen til å gjøre salg.Statistikk har vist at et salg skal skje gjennom e-post markedsføring ,et tilbud som skal presenteres mellom 4 til 7 ganger til et prospekt.
-ikke bli anklaget for spamming.Som en autoresponder fanger opp e-post adresser som betyr at abonnenten er villig til å motta informasjon fra deg (dobbelt opt-in).Husk at det å sende ut e-brev med ut-mottakere har avtalt å motta e-post fra deg, det kan koste deg som "spamming", og har videre problemer med å sende e-post.Lær mer om "spamming".
I konklusjonen ,autoresponder er systemet som gjør alt for e-post markedsføring arbeid med sikkerhet og gjennom det kan du begynne å bygge et forhold med publikum.En autoresponder er en "må ha " - verktøyet" når du gjør forretninger på nettet.
Se de to mest populære autoresponders i nettet:
GetResponse
Aweber


En Ny Type Autosvarer, Auto-Setup-Melding

Skrevet av Tom Kulzer (AWeber CEO)
Begrepet oppfølging autoresponder revolusjonerte Internett Markedsføring. Nå, "Auto Melding Setup" lover å gi feltet en enda større grad av effektivitet.


Email Marketing $19/Month!

Kan Du Ha Flere Salg, Også?
Å hjelpe over 102,000+ virksomheter som din øke fortjenesten og bygge kunderelasjoner med AWeber er opt-in e-post markedsføring programvare for over 10 år.
Ta en Gratis Test Drive i dag!

Dette nylig innovasjon lar erfarne markedsførere smertefritt overføre markedsføring know-how til hele sin downlines. En markedsfører kan nå gi hver sin downline-representanter med en oppfølging autoresponse system som allerede er pakket med markedsfører pre-skrevet meldinger.

Og resultatet? Bare et par minutter av arbeidet på den delen av en erfaren markedsfører, og hver av hans reps er satt opp med samme prøvde og sanne markedsføring meldinger.

Case Study: Markedsfører Matt og den Nye Rasen
Ta For eksempel en titt på tilfelle av en fiktiv nettverk markedsfører heter Matt M:

For år, Matt har vært vellykket markedsføring Alle Naturlige Legemidler ved hjelp av en oppfølging autoresponder. Faktisk er mye av suksessen kan tilskrives det satt av syv meldinger e-post til alle sine potensielle kunder. Matt har nøye utformet de meldinger i løpet av årene, og de er virkelig flotte.

Nylig, Matt har blitt prøver å passere hva han har lært seg sammen til sin downline-representanter. Han forklarer sin markedsføring prinsipper over telefonen, og han vet at flere av hans reps passere hans følge opp meldinger rundt seg imellom.

Imidlertid, Matt finner ut at hans perler av visdom sjelden overleve denne "fortelling og gjenfortelling' intakt. Han vet at hans representanter ikke får noe i nærheten av hva de kunne ut av sin kunnskap. Han ønsker at det fantes en måte å utnytte dagens teknologi, og sette den til å bruke for det større gode av sin downline...
Angi Auto Setup-Melding
Ved hjelp av en Automatisk Melding Oppsett, Matt sin downline-reps kan bestille sine egne følge opp autoresponse kontoer som allerede er pakket med Matt pre-skrevet meldinger. De kan høste fruktene av Matt erfaring med letthet.

Hver rep vil tilpasse Matt meldinger for seg selv ved å logge inn på sin nye oppfølging autoresponder konto, og å skrive inn sin egen kontaktinformasjon.


Email Marketing $19/Month!

Her er Matt opprinnelige autoresponse melding:

  Hei FØRE NAVN,Takk for stoppskilt av Alle Naturlige Legemidler nettside i dag! Vi håper du kommer tilbake snart!

  Beste Hilsen, Matt M.
  matt@all-natural-pharma.com 918 Syl St.

  Naturlig, PA 22314

Legg merke til at meldingen hilsen bruker en variabel, (BLY NAVN). Variabelen sikrer at hver av Matt s kunder vil motta en melding personlig med hans eller hennes eget navn. Varsel, også, at Matt ' s navn og adresse på slutten av meldingen.
Case Study: Downline Dan og den Nye Rasen
Dan er en av Matt sin downline-representanter. Han beordret sin egen oppfølging autoresponder gjennom Matt. Siden Matt er ved hjelp Automatisk Melding Oppsett, Dan konto kom pre-pakket med Matt markedsføring meldinger. Dan tilpasset de meldinger til seg selv ved å svare på noen spørsmål i sin Online Kontrollpanel. Nå Dan sender sin egen, personlige versjon av Matt s-meldinger til sine kunder! Alle de grunnleggende innhold er Matt, men Dan er kontaktinformasjonen er på bokstaver. Her er autoresponse at Dan sender til sine potensielle kunder:

  Hei, FØRE NAMEThanks for å stoppe ved Alle Naturlige Legemidler nettside i dag! Vi håper du kommer tilbake snart!

  Beste Hilsen, Dan D.
  dan@pharma-ceuticals.com 5 Gård Måte
  Sootuh, TN 88457

Legg merke til at kontakt navn og adresse på slutten av e-post er Dan, men at hilsen i begynnelsen av meldingen fortsatt har navnet av Dan føre.
Oppdrag Utført
Med Matt erfaring i hånden, Og er nå markedsføring mer vellykket enn noen gang før. Og han er ikke den eneste – Matt hele downline er nå å bruke sin markedsføring meldinger! Matt provisjoner vokser eksponentielt.

Matt og Dan situasjon er ikke unik. Noen nettverk markedsfører med en etablert downline kan dra nytte av de muligheter som er tilgjengelige i en automatisk melding oppsett. Det er ingen bedre måte å sette mer auto i din email.
Hvordan å skrive kraftig e-brev.

Du sikkert allerede har forstått hvor kraftig E-post Markedsføring kan være for din bedrift.Og for å hjelpe deg enda mer i e-post markedsføring har jeg plassert på slutten av dette innlegget som en link hvor du kan laste ned en GRATIS video-kurs hvordan skrive effektiv e-brev.

Grip sjansen og laste ned videoer og lære:

-Hvordan du oppretter hvert aspekt av en kraftig e-post, fra emne-linjen hele veien til PS.

-En enkel måte å lage en "e-post "blueprint" som praktisk talt skriver e-posten for deg!

-Hvordan skape spenning om hva du selger, (selv om det er kjedelig som skitt).

-Hvordan få folk til å handle nå, i stedet for å sette det på til senere. (Dette er ofte grunnen nye markedsførere kan ikke synes å få folk til å kjøpe, fordi de ikke vet hvordan de skal få folk til å kjøpe umiddelbart, men vil du vite hvordan etter å ha sett disse videoene.)

-Hvordan å pusse opp din e-post og få den klar for kringkasting. Hint: fremgangsmåten er ganske enkel, men hvis du går glipp av enda en av dem, du vil DREPE noen sjanse til å få gode resultater!

-Hvordan umiddelbart oppnå den kreative, kraftig tankegangen du trenger for å skrive killer e-post-kampanjer (alle profesjonelle vet dette, men ingen snakker om det).

-Den største feilen folk gjør med emnelinjer som garanterer din e-post vil ikke bli åpnet.

-Hemmeligheter for å formatere din e-post for å gjøre dem lettere å lese (og hvorfor 75% av markedsførere fullstendig ignorere denne delen, som dooms sine e-poster for å få slettet før de er lest enda).

-Hvordan til å "brenne" evnen til å skrive killer e-post promoer inn i hjernen din, slik at du skriver flyter naturlig fra deg (dette vil være en stor øyeåpner for deg, og ta deg fra der du er nå, til å være en dyktig forfatter som kan skru ut den ene vinneren etter den andre!)

-Det er to ting du trenger før du får begynt å skrive killer e-post-kampanjer (og hvorfor glemme disse to er en sikker oppskrift for svikt).

-Et enkelt triks som vil holde leserne dine øyne limt til skjermen og tvinge dem til å lese hvert ord! Hint: det innebærer at man ved hjelp av de tre "magiske ord".

-Hvordan håndverket emnelinjer som gjør folk så merkelig, de HAR til å åpne e-poster. Tips: Hvis e-posten din ikke blir åpnet, er det ikke få lese, og ingen kjøper, så denne delen er super viktig.

-Den virkelige triks som de profesjonelle bruker for å få folk til å føle deg som du er å skrive direkte til dem (som tillater deg å bygge en utrolig grad av tillit hos dine lesere).

-Hvordan du oppretter en conversational åpning som suger folk i, og tvinger dem til å lese resten av e-posten din.

-Hvordan å tvinge folk til å holde lesing når de åpner din e – bevist triks fra verdens beste tekstforfattere.

-To store feil folk gjør i deres åpninger, blant annet en som alle MENER fungerer, men at det faktisk gjør vondt resultater (unngå dette på alle kostnader!).

-Hvordan holde kroppen kopi stramt og på mål, slik at folk les hele veien til slutten, og klikk på koblingen for å sjekke ut hva du har å tilby.

-Hvordan lage kuler som fanger folks oppmerksomhet, og gjør ditt tilbyr uimotståelig!

-Den største feilen du aldri må gjøre når du skriver kroppen av e-posten din (hoppe over denne, og du er garantert å få null salg).

-Hvordan du kan bruke masternivå hemmeligheten "bøtte brigade kopier" for å tvinge folk til å lese hele e-post, uansett hva du selger.

-Hvordan lage en killer lukke som gjør mennesker til å handle nå (har den største feil du må unngå, hvis du vil ha folk til å ta affære).

-Hvordan lage en killer P. S. som vil drive folk til å kjøpe hva du selger.

-Den aller viktigste regelen i å skrive en e-markedsføring (dette er mer viktig enn noe annet du kunne lære).

-6 feil folk gjør når du skriver promoer som gjør vondt sine resultater.

Last ned "E-Post-Kampanjer Utsatt"video kurs.
7 Tiltak For Å Bedre Din E-Post Markedsføring

Suksessen av din e-post markedsføring kampanje er ofte basert på et sett av komplekse faktorer. Men en del av disse sakene kan være proaktivt klarte å sikre en optimal respons. Når du utvikler din neste e-post kampanje, bør du vurdere følgende retningslinjer.

1. Listen.

Absolutt en av de viktigste aspektene av noen e-post markedsføring kampanje, listen er direkte korrelert til din suksess. Er ditt navn nylig? Har de avtalt å bli markedsført til? Har de vist en interesse for produkter eller tjenester som ligner på din egen? Kontroller at du bruker et hus liste (navn du inn på din egen) eller har vært kjøp fra en anerkjent megler.

2. Emnefeltet.

Å få en bruker til å åpne meldingen, er avgjørende for hvilken som helst e-post markedsføring kampanje. Den beste måten å finne ut emnefeltet som fungerer best er å bryte din e-poster i tre tilfeldige ennå like grupper. Måle responsen til hver e-post og bruk den høyeste produsere en som din kontroll. I følge opp e-poster, kan du prøve å slå svarprosent av kontroll e-post.

3. Din informasjon om avsenderen.

Hvilken informasjon vises på avsender-linjen i e-posten din? Vil dine prospekter kjenne det? De ønsker å høre fra deg? Ofte ganger, e-post blir slettet uten noen gang å bli åpnet på grunn av en indiscernible avsender navn. Din avsender navnet skal være kort og lett å forstå.

4. Spore resultatene dine.

Sporing gir deg mulighet til å bestemme hvem som åpnet meldingen og klikker på en link eller flere koblinger i e-posten din. Ved å bestemme hva som fungerte og hva som ikke gjorde det, kan du gjenskape suksess på din neste e-post. Som beskrevet ovenfor, sporing er spesielt viktig når testing emnelinjer, integrert koblinger, og andre direkte respons kjøretøy.

5. Sørg for at din utmelding metoden er på plass og fungerer.

CAN-SPAM act of 2003 krever at alle e-postmeldinger som inneholder klare instruksjoner om hvordan du melder deg ut fra senere utsendelser. Gi en stopp-mekanisme som gjør at de mottar e-posten din til å sende deg og e-post og oppgi deres ønske om å utelukke fra å motta mer e-post fra deg eller din bedrift. Hvis mottakerne ikke lenger ønsker å høre fra deg, det er i din beste interesse å fjerne dem fra listen din.

6. Bildene dine er riktig referert, og du har brukt alt koder i hvert bilde.

Hvis de er feil med referanse til dine bilder som kan føre dem til å vises brutt når du sender meldingen din – den fryktede røde x-en. For å sikre bildet er henvist til riktig det må vises som, img src="http://www.yourdomain.com...." snarere enn img src="/images/picture.jpg". Alt tags er en annen viktig del av dine bilder. Den nye sikkerhetsfunksjoner på nesten hver e-postklient disse dager deaktiverer bilder automatisk. Å ha alt koder i stedet lar leseren til å identifisere bilde og avgjøre om det er trygt å aktivere.

7. Test, Test, Test!

Uansett ditt engasjement med e-post markedsføring skjer for å være, er det viktig at du følger retningslinjene ovenfor for et vellykket resultat. I tillegg er nøkkelen til å teste, teste, teste! Etter hver e-post kampanje, måle deres åpnes, klikk-throughs, og kjøp. Dokumentere bestemt dato, tid, liste, emne og innhold brukes til å produsere resultater. Se tilbake til dokumentasjon før din neste kampanje.

E-posten har ikke å være en kompleks form for markedsføring. Det er mange beste praksis kan du følge noen enkle regler som sikrer effektivt levering, åpne og konvertering. Ved å følge enkle regler som er presentert i denne artikkelen, vil du ikke bare levere og effektiv e-kampanje, vil du oppdage en konsistent metode for generering inntekter for din bedrift.


Følge Opp Systemet I En Boks

Follow Up To Fortunes

Lære å sette opp din e-post markedsføring for best effektivitet og unbilieveable resultater.Komplett "Fyll Inn Blank" Følge Opp Systemet Garantert For Å Trekke Ut Maksimal Profitt Med Minimum Innsats Fra Hver Eneste En Av Dine Kunder!

Du vet allerede at "Pengene er I Listen"... Nå kan du "kopier & lim inn" din måte å lønnsomt e-post-kampanjer!

Klikk Her For Å Finne Ut Hvordan!


Translated by Yandex.Translate and Global Translator

Legg igjen et Svar

Du må være du er logget på for å legge inn en kommentar.


Lær Hvordan Du Har Suksess Med Adwords
Navn:
E-post:
Vi hater spam mer enn du gjør!
Ditt Personvern er trygg med oss.

Kraftige Verktøy