E-Poštni Marketing

Kot besedo, ki pravijo, e-mail marketing je način za trženje in oglaševanje izdelkov in storitev z e-pošto črke.
Pri poslovanju na spletu, e-poštni marketing je temelj uspeha in elektronsko poslovanje ne more obstajati brez nje.Tudi v naših dneh e-poštni marketing je nujno potrebno za uporabo brez povezave podjetja preveč!
Torej, kako to deluje:najprej se morate, da ima mehanizem (autoresponder) da pošlje e-pošto črke, brez da se obtoženec za napad in blokira.Potem morate imeti način, da zajem email naslovov izvajajo (elektronski zajem obliki) v pisma ali na lokaciji, ki ste poslali svoje bralce, da,tako da lahko spremljanje z njimi, ki predstavljajo vašo ponudbe in poskusite, da jih prepriča, da sprejme ukrepe v zvezi z njimi.
E-poštni marketing je zelo preprost v svoji filozofiji, ampak to, da je nekoliko tehnično zapletena in je treba študiral, dokler ne boste naučili, kako uporabljati pravilno, za največjo učinkovitost.
Hranite branje stran in jo boste našli vse o tem, kako ustanovljen strokovni email marketing sistem.


Autoresponders

Kaj so "Autoresponders"?Autoresponder je sistem, ki opravi vse delo za e-poštni marketing.Je mehanizem, ki zajema e-poštni naslovi in za pošiljanje e-pošte črke brez, da se obtoženec za napad.Tam so in drugi načini za pošiljanje e-pošte črke (pošiljatelji,večino pošiljatelji), vendar niso zanesljivi za svoje stopnje odjema in delovanje in ne sme biti v primerjavi z autoresponders, saj so nekaj drugega.Kot lahko sklepamo ,autoresponder je mehanizem, ki gradi svoj seznam možnosti in priložnost za nadaljevanje z njimi.

Z vzpostavitvijo autoresponder ga boste lahko:
-nastavite e-obliki, zajem v vaš e-poštni črke ali v spletno mesto pošiljate vas, bralce, da,tako se lahko naročite na vaš seznam in prejemali več informacij o tem, kaj imate v ponudbi njih.
-nastavite spremljanje pisem, e-pošte.Imejte v mislih, da v skladu z naročniki je ključ, da bi prodaje.Statistika je pokazala, da se prodaja opravi po e-mail marketing ,ponudba je lahko predstavljena med 4 do 7 krat za pričakovati.
-ne bo obtožen za napad.Kot autoresponder zajame e-poštne naslove, ki pomeni, da naročnik je pripravljena prejeti podatke od vas (double opt-in).Imejte v mislih, da pošiljanje e-pisma z določeno sprejemniki so se dogovorili, da prejemajo e-pošto od vas, lahko stalo kot "neželena pošta" in imajo dodatne težave s pošiljanjem e-pošte.Preberite več o "spamming".
Skratka ,autoresponder je sistem, ki počne vse e-poštni marketing delo z varnostnimi in preko nje lahko začnete graditi odnose s svojo publiko.Je autoresponder je "mora imeti orodje" pri poslovanju na spletu.
Glejte dveh najbolj priljubljenih autoresponders na spletu:
GetResponse
Aweber


Novi Rod Autoresponder, Auto Sporočilo Setup

Objavil Tom Kulzer (AWeber CEO)
Koncept spremljanja autoresponder revolucionarno Internet Marketing. Zdaj, "Auto Sporočilo Setup" obljube, da bi polje še večjo stopnjo učinkovitosti.


Email Marketing $19/Month!

Lahko Imate Več Prodaje, Preveč?
Pomaga nad 102,000+ podjetja, kot je vaše, dvig dobička in izgradnje odnosov s strankami, s pomočjo AWeber je opt-v email marketing software za več kot 10 let.
Bodite Brezplačno Testno Vožnjo, danes!

To zadnje inovacije omogoča izkušeni tržniki brez bolečin prenos trženja znanja, da svojo celotno downlines. A trženje zdaj lahko zagotovi vsak svojega downline predstavniki z nadaljnjim autoresponse sistem, ki je že pakiran z trženje je pre-pisnega sporočila.

Rezultat? Le nekaj minut dela s strani izkušenega trženje, in vsaka njegova ponovitev je ustanovljena z istim poskusil in res trženje sporočila.

Študija primera: Trženje Matt in Nove Pasme
Na primer, poglej na primeru izmišljenega omrežja trženje z imenom Matt M:

Za let, Matt, ki je bila uspešno trženje Vseh Naravnih Farmacevtskih izdelkov z uporabo spremljanje autoresponder. V resnici, veliko njegov uspeh lahko pripišemo sedem sporočila, e-pošti, da vse svoje potencialne stranke. Matt je skrbno oblikovana tiste, ki sporočil v preteklih letih, in oni so res super.

Pred kratkim, Matt je bil poskuša prenesti tisto, kar mu je naučil, skupaj s svojo downline predstavniki. Pojasnjuje njegovo trženje načela, po telefonu, in ve, da nekaj svojih ponovitev opraviti svoje spremljanju sporočila približno med sabo.

Vendar, Matt ugotovi, da je njegova biseri modrosti redko preživi ta "pove in ponovno pripovedovanje' nedotaknjena. On ve, njegovi zastopniki niso dobili nikjer v bližini, kaj bi lahko iz svoje zbirke. Želi, je bilo tako, da izkoristimo današnjo tehnologijo, in ga uporabiti za večje dobro svojem downline...
Vnesite Auto Sporočilo Setup
Z uporabo Auto Sporočilo Setup sistem, Matt 'downline reps, da svoje lastno spremljanje autoresponse računi, ki so že zapakirani z Mat' pre-pisnega sporočila. Lahko žel sadove Matt izkušenj z lahkoto.

Vsak rep prilagodite Matt je sporočil zase, tako da se prijavite v svoj novi spremljanje autoresponder račun, in vpišete svoje kontaktne podatke.


Email Marketing $19/Month!

Tukaj je Matt ' s original autoresponse sporočilo:

  Hi VODI IME,Hvala za ustavljanje, ki jih je Vseh Naravnih Farmacevtskih izdelkov spletno mesto še danes! Upamo, da boste pridi nazaj kmalu!

  Lep Pozdrav, M. Matt
  matt@all-natural-pharma.com 918 Šilo St.

  Naravno, PA 22314

Obvestilo, da je sporočilo pozdrav uporablja spremenljivka, (SVINEC IME). Spremenljivka zagotavlja, da je vsak od Matt ' vodi prejme osebno sporočilo s svojo lastno ime. Obvestila, prav tako, da je Matt ' s ime in naslov na konec sporočila.
Študija primera: Downline Dan in Nove Pasme
Dan je eden od Matt ' downline predstavniki. On je odredil lastno spremljanje autoresponder skozi Mat. Ker Matt je z uporabo Auto Sporočilo Setup, Dan je račun prišel predpakirani z Mat trženja sporočila. Dan osebno tistih sporočil, da sam po odgovarjanju na nekaj vprašanj v svoji Spletni Nadzorna Plošča. Zdaj Dan pošilja svojo lastno osebno različico Matt je sporočil, da so njegove stranke! Vse osnovne vsebine je Matt', ampak Dan kontaktne informacije je na črke. Tukaj je autoresponse, da Dan pošlje svoje potencialne stranke:

  Hi, VODI NAMEThanks za ustavljanje, ki jih je Vseh Naravnih Farmacevtskih izdelkov spletno mesto še danes! Upamo, da boste pridi nazaj kmalu!

  Lep Pozdrav, Dan D.
  dan@pharma-ceuticals.com 5 Kmetiji Način
  Sootuh, TN 88457

Upoštevajte, da se ime in naslov na konec e-poštnih sporočil se Dan, ampak, da je pozdrav, ki se je na začetku sporočilo vedno vsebuje ime Dan vodi.
Mission Accomplished
Z Mat izkušenj v roki, Dan je zdaj marketing bolj uspešno kot kdajkoli prej. In on ni le eno – Mat celotno downline je zdaj s svojo trženje sporočila! Matt ' s provizijami, ki raste eksponentno.

Matt in Dan je situacija ni edinstvena. Vse omrežne trženje s sedežem downline lahko izkoristite priložnosti, ki so na voljo v avto sporočilo setup sistem. Ni boljšega načina, da se bolj auto v vašem autoresponder.
Kako napisati močan e-pisem.

Verjetno ste že razume, kako močna Email Marketing, se lahko za vaše podjetje.In da vam pomaga celo več, v e-trženje položila sem na koncu te objave povezavo, s katero si lahko prenesete BREZPLAČNE video in seveda na kako napisati učinkovit e-pisma.

Zgrabite priložnost in prenesete video posnetke in se naučite:

-Kako ustvariti vsak vidik močan e-pošti, od vrstici z zadevo vse do PS.

-Preprost način za ustvarjanje "e-pošta načrt", da praktično piše na e-naslov za vas!

-Kako ustvariti razburjenje o tem, kar prodajate (tudi, če je to dolgočasno, kot je umazanija).

-Kako pripraviti ljudi, da zakon zdaj, namesto, da ga izklopite šele pozneje. (To je pogosto razlog, zakaj nove tržniki ne zdi, da se ljudje za nakup, zato, ker ne vedo, kako se ljudje za nakup takoj, ampak veste, kako je, ko gledaš te posnetke.)

-Kako poljski ki gre gor vaš email in se je pripravljen za oddajanje. Namig: koraki so dokaj preprosta, vendar če ste zamudili niti enega od njih, boste UMOR vse možnosti za pridobivanje dobre rezultate!

-Kako, da takoj doseganje ustvarjalnih, močan miselnost morate napisati morilec e-poštni promos (vse pro je to vedel, in še nihče ni govoril o tem).

-Enotni največja napaka ljudi, da z vrsticah, ki zagotavlja vaše e-pošte ne boste dobili odprl.

-Skrivnosti oblikovanja vaše e-pošte, da bi jih lahko enostavno bere (in zakaj 75% tržniki popolnoma ignorirati ta del, ki dooms svoje e-pošte za pridobivanje izbriše, preden so si celo branje).

-Kako "burn" sposobnost za pisanje morilec e-poštni promos v vaših možganih, tako da je pisanje tokov seveda od vas (to bo velik oči odpirač za vas, in vas popeljejo od kje ste zdaj, da je bil nadarjen pisatelj, ki se lahko ročice iz enega zmagovalca po drugi!)

-Dve stvari morate vedeti, preden boste celo začeli pisati morilec e-poštni promos (in zakaj pozabijo teh dveh je surefire recept za neuspeh).

-Preprost trik, da bo vaše bralce, oči prilepljene na zaslonu in prisilili, da se glasi vsako besedo! Namig: to vključuje uporabo treh "čarobne besede".

-Kako obrti predmet linije, da bi ljudje tako radoveden, jih odpre vaše e-pošte. Namig: Če vaš email ne bo odprl, ne dobite branje, in nihče ne kupi, tako da je ta oddelek je zelo pomembno.

-Pravi trikov, ki so prednosti uporabe za izdelavo ljudje občutek, kot da ste pisno neposredno do njih (ki omogoča gradnjo neverjetno stopnjo zaupanja z bralci).

-Kako ustvariti pogovorne odpiranje, ki srka ljudi, in sile, ki jih preberite preostanek vaš e-mail.

-Kako prisilijo ljudi, da vodi obravnavo, ko jih odprete svoj e-poštni dokazano triki iz svetovni vrh copywriters.

-Dve ogromno napak ljudi, da v svojem odprtine, vključno z enim, ki vsi MISLIJO, da deluje, ampak, da dejansko boli rezultatov (bi se temu izognili na vseh stroškov!).

-Kako obdržati vaše telo kopijo tesen in na cilj, tako da lahko ljudje, preberite vse do konca in kliknite na povezavo, da preverite, kaj jih ponujate.

-Kako ustvariti kroglami, ki pritegne pozornost ljudi, in naredi vašo ponudbo nepremagljiv!

-Enotni največja napaka, morate nikoli ne bo, ko pišete besedilo e-poštnega sporočila (skip to, ti pa si zagotoviti, da bi nič prodaje).

-Kako lahko uporabite magistrski ravni skrivnost "vedro brigade kopija" prisiliti ljudi, da preberete celotno e-pošta, ne glede na to kaj prodajate.

-Kako ustvariti morilec blizu, da naredi ljudi za ukrepanje (vključuje eno največja napaka, ki se morate izogibati, če želite, da uporabniki sprejmejo ukrepe).

-Kako obrti morilec P. S., ki bo voziti ljudi kupiti, kar prodajate.

-Ena najbolj pomembno pravilo v pisni obliki e-pošto, promocija (to je bolj pomembno kot karkoli drugega, boste lahko izvedeli).

-6 napak ljudi, da pri pisanju promos, da boli, svoje rezultate.

Download "E-Poštni Promos Izpostavljeni"video seveda.
7 Korakov Za Izboljšanje Vaš E-Poštni Marketing

Uspeh vaše email marketing kampanje je pogosto temeljijo na nizu zapletenih dejavnikov. Vendar je veliko teh vprašanj lahko proaktivno uspeli zagotoviti optimizirana odziv. Pri razvoju vaš naslednji e-poštni oglaševalske akcije, upoštevajte naslednje smernice.

1. Vaš seznam.

Gotovo eden najbolj pomembnih vidikov poljuben email marketing kampanje, seznam je neposredno povezano tudi vaš uspeh. So vaša imena zadnjih? So se dogovorili, da se trži? So pokazali zanimanje za izdelke ali storitve, podobne svoje? Prepričajte se, da uporabljate hiša seznam (imena, ki jih zbirajo na svoje), ali pa so bili nakupi iz uglednih posrednika.

2. Predmet linije.

Pridobivanje uporabnik, če želite odpreti sporočilo je ključnega pomena poljuben email marketing kampanje. Najboljši način, da ugotovite, v vrstici z zadevo, ki deluje najbolje, je prekinil svojo e-pošto v treh naključno še enake skupine. Merjenje odziva na vsako e-poštno sporočilo in uporabite najvišjo proizvodnjo kot vaš nadzor. V spremljanje e-pošte, poskusite premagati odziv stopnja nadzor vaš e-pošti.

3. Vaš pošiljatelja informacij.

Katere informacije se prikažejo na pošiljatelja vrstice vaš e-mail? Bodo vaše možnosti, prepozna? Ne želijo slišati od vas? Pogosto krat, e-poštna sporočila se zbrišejo, ne da bi kdaj se je začela zaradi indiscernible pošiljatelja ime. Vaše ime pošiljatelja mora biti kratek in razumljiv.

4. Spremljanje rezultatov.

Sledenje vam omogoča, da ugotovi, kdo je odprl vaše sporočilo in kliknili na povezavo ali več povezav v vaši e-pošti. Za določitev, kaj je delal in kaj ni, lahko replicirate uspeh na vaš naslednji e-pošti. Kot je opisano zgoraj, sledenje je še posebej pomembno pri testiranju vrsticah, vlit povezave, in drugi neposredni odziv vozil.

5. Poskrbite, da vaše naročilo preklicati način je vzpostavljen in deluje.

CAN-SPAM act iz leta 2003 določa, da je vsa e-poštna sporočila, ki vsebuje jasna navodila o tem, kako se odjaviti od poznejše pošiljanje. Zagotoviti odjavo mehanizem, ki omogoča, da tisti, ki prejema vaša e-pošta za pošiljanje vas in e-pošto, in navesti svojo željo, na izključijo iz prejemanja nadaljnje e-pošte od vas ali vaše podjetje. Če je prejemniki ne želite več, da slišim od vas, je v vašem interesu, da jih odstranite iz seznama.

6. Vaše slike niso pravilno navedeni in da ste uporabili alt oznake v vsako sliko.

Nepravilno navajanje slik lahko povzroči, da se pojavijo zdrobljen ko pošljete sporočilo – bala red x. Za zavarovanje slike je naveden pravilno mora biti kot img src="http://www.yourdomain.com...." namesto, img src="/images/picture.jpg". Alt oznake, ki so pomemben del vaše podobe. Nove zaščitne elemente na skoraj vsak e-poštni odjemalec v teh dneh onemogoči slike samodejno. Ob alt oznake v mestu dovolite, da je vaš odtisov za identifikacijo sliko in ugotovi, če je varno, da omogočite.

7. Test, Test, Test!

Ne glede na to, kaj je vaše sodelovanje z email marketing se zgodi, da je pomembno, da upoštevate zgornja navodila za uspešne rezultate. Poleg tega je ključno je, da test, test, test! Po vsaki email kampanje, izmerite svoj odpre, kliknite throughs, in nakupe. Dokument, ki je določen datum, čas, seznam pod črto, in vsebine, ki se uporabljajo za izdelavo vaših rezultatih. Glejte nazaj v svojo dokumentacijo pred naslednjo akcijo.

E-pošta ne more biti kompleksna oblika trženja. Obstaja veliko najboljših praks, ki jih lahko sledite, in nekaj preprostih pravil, ki zagotavljajo učinkovito dostavi, odprti in spreobrnjenja. Z upoštevanjem preprostih pravil, ki so predstavljeni v tem članku, vam bom, ne samo izvedbo in učinkovito e-poštni oglaševalske akcije, boste odkrili, dosleden način pridobivanja prihodkov za vaše podjetje.


Spremljanje Sistema V Škatli

Follow Up To Fortunes

Preberite, kako nastavite svoj e-poštni marketing prizadevanja za najboljšo učinkovitost in unbilieveable rezultate.Skupaj "Zapolni Prazno" Spremljanje Sistema Zagotovljena Če Želite Ekstrahirati Največ Dobička Z Najmanj Napora Iz Vsakega Od Vaše Stranke!

Vi že veste, "Denar, ki je Na Seznamu"... Zdaj vas lahko "kopiraj in prilepi" vaš način donosna e-poštne oglaševalske akcije!

Kliknite Tukaj, Če Želite Izvedeti, Kako!


Translated by Yandex.Translate and Global Translator

Pustite Odgovor

Morate biti prijavljen za objavo komentarjev.


Izvedeti, Kako, Da Imajo Uspeh S Programom Adwords
Ime:
E-pošta:
Mi sovražimo spam več kot ti!
Vaša Zasebnost je varno z nami.

Močna Orodja