PPC Nasveti

PPC Oglaševanje je pri ustvarjanju oglasov, prikazanih v spletnih Iskalnikih Posledica Strani in drugih spletnih straneh, kadar nekdo naredi poizvedbo.Za primer, ko iščete nekaj v iskalnik Google, potem v stran, na kateri google prikaže rezultate iskanja ,na desni strani te strani so prav tako se pojavljajo štiri vrstico oglasov, ki oglašujejo izdelke ali storitve za vaše vprašanje.
Torej, če kliknete oglas ,kot je ta, boste dobili na spletni strani, da je to oseba, ki plača oglaševanje.Obstajajo tudi enako oglasov, prikazanih v drugih spletnih strani, ki so se strinjale z Google ali drugi oglaševanja podjetij za prikaz teh oglasov tam spletnih strani.
Tako za immidiate prometa na PPC oglaševanje se je izkazalo za najboljši način.Vendar za uspešno PPC moraš dobro veste, kako jo uporabiti kot je tudi dokazal, da PPC lahko dobite izbruhnila, ko ne veste, kako nastaviti advertisng oglaševalske akcije.Kaj hočem reči je, da če ne boste nastavite oglaševalske akcije, pravilno ste se lahko plačuje preko $5.00 na klik z si ustvarjajo prodajo, vendar če ste naredili vse pravilno, boste lahko plačevali samo $0.01 na klik in dobili ogromno količine prodaje.
Skratka, PPC oglaševanje je najboljši prometa način, če je uporabljena pravilno.


-Kako najti ključne besede, ki jih ljudje uporabljajo, ko želijo kupiti.

Ste izgubili veliko denarja vsak dan dobili veliko klikov na oglase, vendar ne prodaja? Če ste se soočajo te težave, se morate, si oglejte ta članek.

Bom zajema nekatere najbolj bistvena področja, ki jih morate vedeti, da je dobičkonosno v programu Google Adwords.


Razumevanje Pojmov, Ki Se Uporabljajo V Programu Google Adwords

Naslednje so nekateri od izrazov, ki se najpogosteje uporabljajo v programu Google Adwords in kaj ti pogoji so:

1. CPC (cena Na Klik)

CPC, znana tudi kot Cena Na Klik, je, koliko podjetji, ki jih oglašujejo s stroški vas, ko nekdo klikne vaš oglas.

2. Najvišji CPC

Najvišji CPC je to znesek, ki ste jo pripravljeni plačati največ za klik vašega oglasa.

Boste morali članici, najvišji CPC za vse ključne besede, ko ustvarite novo oglaševalsko akcijo – Google Adwords NE bo zaračunal po vaši najvišji CPC.

3. Prikazov

Vtise je kolikokrat se je oglas je bilo, ki so prikazani za vsako ključno besedo.

4. CTR (Click Through Rate)

CTR, ki je znan tudi kot Klik Skozi Tečaj, je odstotek ustvarjene z orodjem Adwords za vsako ključno besedo – to se izračuna na podlagi naslednje formule:

(Število Klikov / Število Prikazov) * 100 = CTR (v odstotkih)

Na splošno, višji CTR, več pomembnih Google mislim, da je vaš oglas, in kot taka, v času, kot je vaš CTR povečuje, Google Adwords vam zaračuna nižje na kliknite, ko nekdo klikne vaš oglas.

5. Ocena kakovosti (QS)

Ocena kakovosti je rezultat, ki se izračuna z Google Adwords na podlagi več dejavnikov – kakovost vaše ciljne strani (stran, na kateri boste vodijo svoje obiskovalce, da ko so kliknili na vaš oglas), vaše ključne besede, CTR, CPC, ki ste ga določili, itd.

Stran, na kateri boste poslali obiskovalce po kliku oglasa je zelo pomembno, tukaj – če vaša stran je samo zelo preprosta stran, da ne daje informacij, ampak jih prosite, da vnesete svoje ime in e-poštni naslov, če želite nadaljevati, obstaja možnost, boste dobili zelo slabe Kakovosti, in kot rezultat, boste morali plačati zelo visoko Ceno Na Klik.

V bistvu, boljše Kakovosti je, manj boste morali plačati, ko nekdo klikne vaš oglas.


4 Ključne Besede, Vrste V Google Adwords

Obstajajo 4 glavne ključne besede, vrste v programu Google Adwords, in bom razložiti, kaj te ključne besede, vrste so s primeri:

1. Široko Ujemanje

Široko ujemanje ključne besede so ključne besede, brez obrnjenim vejice (") ali oglatih oklepajev ([ ]), ki se v med.

Naj ti dam primer ključno besedo s širokim ujemanjem – učenje golf.

Vaš oglas se bo sprožil, ko frazo oseba vrste vsebuje tako "učenje" in "golf". Tudi vaš oglas bo tudi treba sprožiti, povezanih izrazov, ki se nanašajo na besedilo "učenje" in "golf", kot tudi.

Tukaj je nekaj primerov ključnih besed, ki bodo sprožile prikazovanje vaših oglasov:

– naučite, kako se igra golf

– golf učenje spletnih strani

– poveljnik umetnost učenja golf

– golf naučijo lekcij online

Ta vrsta ključnih besed, bo omogočila, da bo oglas prikazan večino časa. Vendar pa je včasih zelo untargeted prometa.

Jaz osebno ne maram, da ciljne ključne besede s širokim ujemanjem v mojem oglaševalskih akcijah Adwords.

2. Frazno Ujemanje

Frazno ujemanje ključne besede so ključne besede, ki je obrnjen vejic v med, na primer, "se naučijo golf".

Vaš oglas se bo samo se sproži, če se ključne besede osebe vrste vsebuje besedo "učenje golf" v tem zaporedju.

Tu so nekatere ključne besede primeri, ki bodo sprožile vaš oglas:

– želim, da se naučijo golf online

– naučite golf na internetu

– kje lahko izvem golf

– naučite se, golf zamahu

Vendar, se vaš oglas NE bo sprožil, ko nekdo vnese v naslednje:

– učenje golf

– naučite, kako se igra golf

– golf preberite

3. Natančno Ujemanje

Ključna beseda za natančno ujemanje besedne zveze so oglatih oklepajih med njimi – na primer [preberite golf].

Vaš oglas se bo LE mogoče sprožiti, ko nekdo vstopi besede izvedeti, golf v tem zaporedju. Nič drugega spredaj ali na hrbtu.

Všeč mi je, da cilj moje oglase s tako natančnim in fraznim ujemanjem – kot so mi najboljši ciljno prometa na moji spletni strani.

4. Negativno Ujemanje

Veliko ljudi zanemarja, ki imajo negativne ključne besede v svoje oglaševalske akcije. Morate najti toliko negativne besede, kot je mogoče odpraviti neželene prikaze oglasov in nezaželenih klikov.

Dovolite mi, da dam primer – če prodajate digitalne knjige izdelka na golf z naslovom "začetnik golf nasveti", si ne bi želeli, da se vaš oglas prikaže, ko nekdo išče za brezplačno začetnik golf nasveti, začetnik golf nasveti torrent, začetnik golf nasveti prenos, itd.

Vse, kar morate storiti, je tukaj, da pred te ključne besede z negativnim (-) prijavite se, na primer

-brezplačno

-torrent

-prenos

Gledam te Negativne ključne Besede Ujemajo Video:

To je zelo pomembno: MORATE zgraditi vaš seznam negativnih ključnih besed. Poglej ven za negativne ključne besede, preprosto izkoristite brezplačno Google orodje za ključne Besede ali brezplačne Wordtracker orodje, vnesite ključne besede ki jih želite ciljati, in brskanje po seznamu, da vidim, če obstaja kakršen koli ključne besede, izraze, ki jih ne želite, da se vaš oglas prikazal, če bo uporabnik vpiše.

Jaz običajno seznam približno 500 – 600 negativnih ključnih besed v vseh oglaševalskih akcij v programu Adwords, da sem – to bo zagotovilo, da moj oglas se bo prikazoval le za najbolj ključno besedo s ciljanjem smislu, s čimer me bolje dobička.


Razumevanje Vaše Potencialne Stranke za Nakup Življenjskega Cikla

Razumevanje vaše potencialne stranke za nakup življenjskega cikla je zelo pomembno v vas odločanju o vrsti ključne besede, ki jih mora imeti za cilj za vse oglaševalske akcije Adwords, da boste nastavili.

V osnovi obstajata 3 kategorije ključne besede, in sicer Brskalnika ključne Besede, Primerjava ključnih Besed in na koncu, Nakup ključne Besede. Le kaj te kategorije ključne besede pomenijo?

Naj razložim to s primerom. Vzemimo za primer, da ste spodbujanje BMW 7 series avto kot affiliate – ključne besede, ki naj bi cilj za najboljše rezultate:

1. Brskanje Ključne Besede

V tej fazi, vaše potencialne stranke najverjetneje ne ve, kaj modela ali celo kaj blagovna znamka avtomobila, on/ona želi. Ampak on/ona se zanima za pridobivanje novega avtomobila.

Tako on bom preprosto vnesite ključne besede, kot je naslednji, da ugotovite, katere vrste avtomobilov in modeli so na voljo:

– hitrih avtomobilov

– kul avtomobili

– športnih avtomobilov

– lepo avtomobilov

– smart avtomobilov

Seznam ne ustavi tam – ampak samo dal primer ključne besede, ki jih bom morda enter. To je brskanje ključne besede fazi.

Če ste spodbujanje BMW 7 series avto in ciljate na ključne besede, ki ti je všeč, obstaja možnost, boste dobili veliko število prikazov oglasa, lahko dobite veliko klikov, vendar ne konverzije – zato, ker je ljudi, ki tipa v te ključne besede, ki nimajo niti namena kupiti.

Jaz ne, običajno svetujemo, da si za cilj teh ključnih besed za oglaševalsko akcijo Adwords. To je samo izguba časa in denarja.

2. Primerjava Ključnih Besed

Po nekaterih raziskavah, ki ste morebitna stranka odloči, da želi kupiti BMW avto – pa ne vem, kateri model hoče. Na tej stopnji, želi izvedeti več o BMW avtomobilov, tako on bom vnesite ključne besede, kot so:

– BMW za prodajo

– BMW pregledi

– primerjati modelih BMW

Če ste ustvarili ciljne strani za zbiranje vaših potencialnih strank ime in e-poštni naslov v zameno za brezplačno poročilo, e-serije, video serija, avdio serije, itd. za izobraževanje njim/njo o vrstah BMW modelov avtomobilov, ki so na voljo, in sčasoma bi ga prepričali, zakaj je on/ona bi dobil BMW 7 series avto, ki ga oglašujete, potem bi lahko cilj te ključne besede v vaši oglaševalski akciji Adwords.

To je v primerjavi ključne besede fazi. Ne pozabite, da v tej fazi, vaše stranke vedo, kaj hočejo – v BMW-ja, ampak on/ona ne ve, ali BMW avtomobilov, je najboljša izbira za njega, ali on/ona ne ve, kateri model gre za to. Z desno tehnik trženja, boste morda lahko, da bi dobili nekaj prodaja tukaj.

3. Nakup Ključne Besede

Vaše potencialne stranke vedo, kaj on/ona želi – BMW 7 series avto, in je pripravljen za nakup. Zato bi on/ona bo vnesite ključne besede, kot so:

– nakup BMW 7 series

– poceni BMW 7 series

– BMW 7 series ponudba

– BMW 7 series avto prodaja

In še bi lahko naštevali – Te se imenujejo "Nakup ključne Besede", in da je, kjer je večina denarja bo iz – to je, če morate ciljanje na ključne besede – vse primere ključne besede, ki vsebujejo frazo "BMW 7 series".

Boste dobili najvišje število konverzij iz teh nakup ključne besede.


Orodja Za Ključne Besede, Raziskave

Jaz običajno uporabljajo te 3 brezplačnih orodij v mojem ključno besedo raziskave za primerne ključne besede za svoje oglaševalske akcije v programu Adwords:

1. Googlov Keyword Research Tool

2. Wordtracker je Brezplačno Ključno besedo Technologies Orodje

3. Ključne besede Odkritje je Brezplačno Keyword Research Tool

Koliko Naj Bi Ponudbo Za? – Nasveti Za Določitev Najvišjega CPC

Kot grobo oceno, bom recimo, da bom dobil 1 prodajo vsakih 100 klikov (lahko sprejme ta predpostavka je, kot tudi)

Recimo, da je komisija boste prejeli za ta izdelek, $47, za vsako prodajo. Torej, vaš najvišji CPC bi bilo treba:

Provizije, Plačane za 1 Prodajo / 100

Ki je v tem primeru bo $0.47 – napravo lahko nastavite najvišjo ponudbo za CPC, kot $0.47.

Vendar pa, boste lahko tudi želijo, da se domneva, da boste lahko, da bi dobili 1 prodajo v vsakih 50 klikov. V takem scenariju, lahko nastavite tudi najvišjo ponudbo za CPC, kot $0.94.

Normalno, bom lahko, da bi dobili prodajo vsak 33 klikov na povprečja (to je moje povprečje) – torej, za mene, sem lahko iz moje najvišjega CPC, kot $1.42.

Je To Mogoče Za Mene, Da iz Moje Najvišjega CPC, Da Bo Enaka Kot najnižjo Ponudbo, Določenih Z Adwords?

Preden odgovorim na to vprašanje, naj mi razloži, kaj je to najnižji določeni za Adwords pomeni – to najnižjo ponudbo je minimalni znesek, ki ga potrebujejo, da nastavite kot vaš najvišji CPC, da bi za Google Adwords za prikazovanje vaših oglasov.

Če ste nastavili vaš najvišji CPC biti nižja od tiste, ki je določena v minimalnem ponudbo, nato Google Adwords ne bodo prikazani vaši oglasi.

Nazaj na vprašanje, ja, lahko nastavite tudi najvišjo ponudbo za CPC za posamezne ključne besede, da bo enaka kot najnižjo ponudbo, določenih s programom Adwords. Tako se bo vaš oglas verjetno postavi v rep koncu za ključno besedo, ki ste določili ponudbe za.

Recimo, če obstaja že 10 oglasov za to določeno ključno besedo ste določili ponudbe za – vaš oglas bo objavljen v 11. mesto.

Ciljanje Na Iskanje Vsebine Omrežja, – Ali Ne?

Ko vnesete nastavitve oglaševalske akcije boste videli stolpec imenovane "Mreže", ki omogoča članice mreže, v katerih želite, da se vaši oglasi prikazujejo.

1. Google Iskanje

Pri tem se preverja (to je treba preveriti), se bo vaš oglas prikaže, ko nekdo vstopi v ključne besede, ki ste jih ponudbo za v iskalnik Google.

2. Iskalno Omrežje

Pri tem je potrjeno, se bo vaš oglas prikaže, ko nekdo vstopi v ključne besede, ki ste jih ponudbe v Google Iskalnem Omrežju, kot so Froggle, Google Skupine, AOL, Netscape Ask.com, Shopping.com, Earthlink.com, Compuserve, AT&T.

Jaz osebno ne priporočam vam, da preverite to možnost, ker kliki niso zelo usmerjene (na podlagi izkušenj)

3. Vsebina Omrežja

Ko je ta možnost ni potrjena, boste oglasi se bodo prikazali v povezanih spletnih strani na Internetu, v katerih skrbnik je Adsense modulov.

Ne priporočam vam, da preverite to možnost tudi zato, ker klikov, boste dobili zelo untargeted (ponovno glede na moje izkušnje)


Kako Lahko Pišem Učinkovito Kopijo Oglasa?

Pisanje učinkovitih kopijo oglasa, je zelo pomembno, da bi dobili zelo dober CTR – ker bo vaš oglas izstopajo od ostalih in to bo zagotovo ujeti pozornost ljudi in kliknite na vaš oglas.

En dober način, da ustvarite kopijo oglasa, je, da ustvarite lastne "potegniti" file – datoteka, ki bo vsebovala dober oglas besedne zveze, ki jih lahko uporabite.

Gotovo se sprašujete, mi zdaj, kako lahko najti dober oglas besedne zveze, ki jih lahko uporabite, – enostavno. Vse, kar morate storiti je, da si v svoj lokalni časopis – kar koli oglas, ki je ujel vaše oko bo dober oglas – kopirajte točno frazo v oglasu, ki je ujel vaše oko in ga postavite v tej "potegniti" file tvoje. Če je ta oglas stavek je uspelo ujeti vaše oči, je zelo verjetno, da bo lahko ujeti oči drugih, kot tudi.

Drug način je, da pogled na oglase, ki se je v iskalnik Google za različne ključne besede, ki jih iščete, da se postavite oglase na – preverite, kateri oglas ujel vaše oko – in za oglas, ki je ujel vaše oko – kaj oglasa stavek si oglaševalec uporabo? Kopiranje ta oglas stavek v svoj "potegniti" datoteko še enkrat.

Skozi čas, boste imeli "potegniti" datoteko, polno zanimivih oglasov besednih zvez, ki jih lahko uporabite pri vaši oglasi učinkovita kopijo oglasa, in s tem izboljšuje CTR oglasa je.


Kaj Je Google Slap?

Kaj točno je Google Slap? Da ga v laik smislu, to preprosto pomeni, Google Adwords kaznoval oglaševalci za udarila jih z zelo visoko najnižjo ponudbo za ključno besedo – od najmanjše ponudbo $5 ali 10 evrov na klik za ključno besedo.

Razlog, zakaj ti oglaševalci so kaznovani je najverjetneje posledica kakovost ciljne strani, ki jih vodijo ljudje, ko so njihovi oglasi so kliknili.

Kot že veste, Google ljubi edinstveno vsebino, in jih sovražiti spam – torej če ste tekoč, da vodi nekdo na ciljno stran, kjer je ne vsebuje ničesar, ampak 2 polja in jih prosite za svoje ime in e-poštni naslov, boste verjetno se kaznuje z Google – če morajo plačati zelo visoko ceno na klik.

Kako Naj Vem, Če Sem Bil Google "Udaril"?

Zelo enostavno, vse kar morate storiti je, da si na "Ocena Kakovosti" stolpec v vaše oglaševalske akcije, skupine oglasov strani.

Če pogledaš pod stolpec z Oceno Kakovosti, boste videli "Najnižji" pod vaša Ocena Kakovosti se za posamezno ključno besedo, in – če je najnižjo ponudbo je $5 ali 10 evrov, to pomeni, da pravijo, da ste bili Google "udaril", ki za določeno ključno besedo.

Ko se to zgodi, to pomeni, da Google šteje, da je cilj spletne strani, ki ste jih vodil obiskovalec po kliku vašega oglasa se ne ujema s ključno besedo, ki ste jih predložili ponudbe v ali na ciljni spletni strani, je zelo slabe kakovosti vsebine. Boste morali pogledati v izboljšanje ciljni spletni strani.

Obstajajo Druge Plačati Na Klik Spletnih Strani, Kjer Sem Lahko Postavite Moje Oglase?

Nekatere lahko najdete Adwords preveč konkurenčni (obstaja res veliko konkurenco v nekaterih od teh zelo vroče niše).

Morda boste želeli razmisliti o postavitvi oglasov v drugih Plačati Na Klik iskalnikov, saj je konkurenca manj, in tudi vam ni treba plačati preveč na klik.

Tukaj je nekaj drugega Plačati Na Klik iskalnikov, boste morda želeli razmisliti o dajanju vaše oglase:

– Yahoo Search Marketing

– MSN AdCenter

– 7 Iskanje

– LookSmart

– Miva

– Povečati

– AdBrite

Sem so uspehi v nekaterih drugih iskalnikih – nekateri od teh res konkurenčne ključne besede, samo stalo $0.01 na klik je v nekaterih izmed teh iskalnikov! ;)

Upam, da boste našli ta člen useful1

Kliknite tukaj, če želite izvedeti, kako, da bi donosna PPC Oglaševanje .

Vse najboljše
Mathaios

Translated by Yandex.Translate and Global Translator

Pustite Odgovor

Morate biti prijavljen za objavo komentarjev.


Izvedeti, Kako, Da Imajo Uspeh S Programom Adwords
Ime:
E-pošta:
Mi sovražimo spam več kot ti!
Vaša Zasebnost je varno z nami.

Močna Orodja