Е-Маил Маркетинг

Како је реч е-маил маркетинг-то је начин да се прода и да се рекламирају робу и услуге путем е-маил поруке.
Приликом пословања на мрежи, е-маил маркетинг је камен темељац успеха и онлине пословање не може да постоји без њега.Такође, у наше дане е-маил маркетинг је апсолутно неопходно за оффлине пословања превише!
Како то ради:пре свега потребно је имати механизам (секретарица) за слање е-поште, без тога, да се оптуженима за спам и блокирани.Онда морате да имате начин да се снимање адресе е-поште реализује (писмо снимање облику) у својим писмима или у фасцикли, шаље својим читаоцима,тако да можете да накнадне са њима представљајући Своје предлоге и да покуша да их убеди да прихвате за њим решење.
Е-маил Маркетинг веома је згодно у његовој филозофији, али то је мало технички сложен и да га треба научити док не научите да га користите у праву за максималну продуктивност.
Наставите да читате страницу и наћи ћете све о томе како направите професионалац е-маил маркетинг система.


Аутореспондерс

Шта су "Аутореспондерс"?Секретарица-то је систем који ради сав посао маркетинга путем е-поште.То је онај механизам који снима адресе е-поште и шаље е-маил поруке без буду оптужени за спам.Постоје и други начини за пренос порука е-поште (програми за е-пошту,програми за е-пошту Навального), али нису поуздани за њихово деливерабилити и ефикасност и не би требало да буде у поређењу са аутореспондерс као да су нешто друго.Као што можете закључитисекретарица-то је механизам који гради своју листу перспективе и дати вам прилику да прате иза њих.

За подешавање аутоматски ћете бити у могућности да:
-подешавање е-поште, одузимање облику у вашем е-маил поруке е-поште или на сајту шаљете ви читалаца,тако да они могу да се претплатите на листу и добили више информација о томе шта треба да им понуди.
-подесите праћење поруке е-поште.Имајте на уму да ваше претплатници је кључ да се продаје.Статистика је показала да је продаја преко е-маил маркетинг ,понуда треба да буде представљен од 4 до 7 пута перспектива.
-да не буду оптужени за спам.Као секретарица снима адресе е-поште, што значи да корисник пристаје на добијање информација од вас (двоструки потврда претплате).Имајте на уму да слање порука путем е-маил поруке са ван примаоци дали сагласност да примате поруке од вас, то може да вас кошта као "спам" и имати у будућности проблема са слањем Порука.Сазнајте више о "спам".
У закључку ,секретарица-то је систем који чини све емаил маркетинг и рад са страже и кроз њега можете да почнете да се изгради однос са својом публиком.Секретарица-то је "алат" приликом пословања на мрежи.
Видим две најпопуларније аутореспондерс на интернету:
Методе getresponse
Блог


Нова Раса Аутореспондер, Аутоматско Подешавање Порука

Написао Том Kulzer (блог директора)
Концепт будуће аутореспондер револуцију Интернет маркетинг. Сада, "аутоматско подешавање порука" обећава да ће да се повуче на поље још већи степен ефикасности.


Email Marketing $19/Month!

Можда Имате Више Продаје Превише?
Помажући више 102,000+ Ваш посао да повећа профит и јачање односа са клијентима, користећи авебер у опц-у е-маил маркетинг софтвер већ више од 10 година.
Прође бесплатну пробну вожњу данас!

То је недавна иновација омогућава безбедно пренети искусни маркетингу маркетинг кнов-хов за целу их линијом. Трговац може сада да се обезбеди сваког свог дреса представника са каснијим аутоматских одговора на систем, који је већ препун маркетинг снимљене поруке.

Резултат? Само неколико минута рада од стране искусног маркетер, и сваки од његових понављања постављен са истим верни и маркетиншке Поруке.

Торбица-стади: Маркетинг Мет и нове расе
На пример, размотримо случај измишљени мрежни маркетинг по имену Мет М:

У току многих година, Мет је успешно маркетиншки свих природних лековитих препарата, користећи наредним аутореспондер. Заправо, највећи део његовог успеха се може објаснити скуп од седам порука путем е-маила свим својим потенцијалним клијентима. Мет пажљиво оне поруке током година, и они су заиста велике.

Недавно, Мет покушава да спроведе оно што је он студирао дуж његовог дреса представника. Он објашњава да га принципе маркетинга путем телефона, и он зна да је неколико његових понављања прође га будуће поруке око међу собом.

Међутим, Мет открива да је његов бисере мудрости, које ретко преживе у овом "говори и када је рекао' нетакнута. Он зна, да су његови представници нису се приближи теби да они могу да, на основу својих знања. Он жели да постоји начин да се користи данашње технологије, и да га користите за добробит својој структури...
Да Унесете Аутоматска Порука Инсталације
Користећи Аутоматска порука подешавање система, Мет ланац понављања можете наручити их сами пратити до аутоматских одговора на рачунима, који је већ пакује са Матт снимљене поруке. Они могу пожњети плодове Мет искуство са лакоћом.

Сваки стручњак ће прилагодите Мет поруке за себе, ушао је у своју нову наредним аутореспондер рачуна и унесете своје контакт информације.


Email Marketing $19/Month!

То је Мет оригиналних аутоматских одговора на поруке:

  Хи "име", Хвала за заустављање од стране свих природних лековитих средстава веб-сајт данас! Надамо се да ћеш ускоро ћеш се вратити!

  Срдачан Поздрав, М. Мет
  matt@all-natural-pharma.com 918 Шило Свети.

  Природног, ПА 22314

Имајте на уму поруку добродошлице користи променљива, (навести назив). Променљиве гарантује да је сваки од Матт води добити поруку, персонализујете га или јој своје име. Имајте на уму, такође, да је Матт име и адресу на крају поруке.
Пример: куће Дан и нове расе
Дан је један од Матт дреса представника. Он је наредио своје будуће аутореспондер кроз Мт. Јер Мет користи Аутоматска порука инсталације, Ден рачун дошао пакује са Матт маркетиншких Порука. Ден персонализоване те поруке сам, одговорите на неколико питања у онлајн контролној табли. Сада Дан шаље своје персонализоване верзије Матт поруке на својим клијентима! Сви главни садржај Матт, али Ден контакт информације на слова. Ево аутоматских одговора, да Ден шаље својим потенцијалним клијентима:

  Здраво, олова NAMEThanks свратили свих природних лековитих средстава веб-сајт данас! Надамо се да ћеш ускоро ћеш се вратити!

  Срдачан Поздрав, Ден Итд
  dan@pharma-ceuticals.com 5 Фарма пут
  Sootuh, Тенеси 88457

Имајте на уму да име особе за контакт и адреса на крају писма су Дан, али да је поздрав у почетку поруке ипак укључује име Дан да доведе.
Мисија Је Завршена
Матт искуства у руку, Ден сада продаје и успешнији него икада раније. И то није једини – Мет целу нижестоящей сада га користи маркетиншке Поруке! Мет комисија расте експоненцијално.

Мет и Ден ситуација није јединствена. Било маркетинг мреже са утврђеним нижестоящей организације могу искористити могућности на располагању у ауто грешци инсталације система. Не постоји бољи начин да се стави више ауто на вашем аутореспондер.
Како пишу моћне поруке е-поште.

Ви сте вероватно већ схватили као моћан Е-маил Маркетинг може да буде за Ваше пословање.И да вам помогне чак и више, у е-маил маркетинг, који сам ставио на крају овог поста линк са којег можете преузети бесплатан видео курс како написати ефикасно писање слова.

Искористите јединствену шансу и преузимање видео и сазнајте:

-Како да направите сваки аспект моћан е-маил, у насловној све до ПС.

-Једноставан начин да се створи "да напише план", да је практично написао писмо за вас!

-Како да направите комешање о томе да продајете (чак и ако је то досадно прљавштина).

-Како да се људи понашају сада, не одложи за касније. (Ово је често разлог зашто су нови на тржишту не могу да изгледа да се људи да купују, јер они не знају како да натера људе да купују одмах, али ви ћете знати како да се након гледања ових видео.)

-Како да пољски свој е-маил и добити спремна за емитовање. Савет: кораци су врло једноставна, али ако пропустите бар један од њих, од вас ће бити убиство неког шансу добити добре резултате!

-Како одмах постићи креативног, моћна размишљање треба да напише убицу да напишете огласе (све о то знају, и још увек нико не говори о томе).

-Највећа грешка коју чине људи приче линије, што гарантује вашу е-маил не отварају.

-Тајне форматирање ваших Порука, да их је лако читати (и зашто је 75% маркетингу потпуно игноришу овај део, који осуђује своју е-пошту да бисте добили избрисани пре него што чак и да чита).

-Како да "спали" способност да пишу промо убица е-поште на ваш мозак, тако да пишу природно произилази из вас (то ће бити велико откровење за вас и одвести вас тамо где сте сада, као талентовани писац, који може направити један победник по један!)

-Две ствари, потребно је, пре него што чак и почнете да пишете убицу да напише промо (и зашто заборавили сте ово двоје-то је сигуран пут у неуспех).

-Једноставан трик који ће задржати ваше читаоце очи залепљена на екрану и да их читају сваку реч! Савет: она подразумева коришћење три "магичних речи".

-Као занат приче линије, које чине људи тако радознали, они морају да отворе своје мејлове. Савет: ако ваш Е-маил не отварају, она не чита, и нико не купује, тако да овај део-то је супер важно.

-Прави трикове, који су професионалци користе за погрешно присиљавати људе да се осећате као да пишете директно на њега (што вам омогућава да креирате невероватан ниво поверења са својим читаоцима).

-Како да направите говорни отварање, која је срање људе и тера их да прочитате остатак писма.

-Како натерати људе да наставе да читају након што су отворили свој пошаљите имејл – доказане трикове од најбољих светских цопивритер.

-Две огромне грешке, коју чине људи у своје рупе, укључујући један, да свако мисли да ради, али то је заправо боли резултате (избегавајте то по сваку цену!).

-Како да задржите своје тело чврсто и копирате на циљном, тако да људи читају све до краја и кликните на линк да проверите оно што ви нудите.

-Како да направите метака, од којих се одузима пажњу људи, и чини ваш предлог неодољив!

-Највећа грешка коју никада не треба да уради, када писма главни текст писма (прескочите овај један, а ви сте гарантовано да нула продаје).

-Како можете да користите ниво "мајстор" тајна "кашика бригаде копирај", да натера људе да читају све поруке, без обзира шта продајете.

-Како створити убицу близу, да тера људе да се понашају сада (укључује једну највећа грешка коју треба избегавати, ако желите да људи на акцију).

-Како занатске убица П. Ц., који ће подстаћи људе да купују оно што ви продајете.

-Само најважније правило у писаној форми или путем е-маил подстицање (то је важније него било шта друго можете да научите).

-6 грешака које људи праве приликом писања промотивни боли их резултате.

Довнлоад "Емаил Промо Изложена"видео курс.
7 Корака За Побољшање Е-Маил Маркетинг

Успех вашег е-маил маркетинг кампање често се заснива на укупном сложених фактора. Међутим, број ових проблема може бити активно управља, да обезбеди оптимизацију одговор. У развоју следеће кампање путем е-поште, држите се следећих препорука.

1. Листу.

Свакако, један од најважнијих аспеката функционисања било који е-маил маркетинг кампање, ваша листа ће зависити од вашег успеха. Ваша имена најновијих? Они су сагласни да ће бити понуђен? Они показују интересовање за производе или услуге сличне сопственим? Проверите да ли користите кућа-лист (имена, које сте прикупили сами) или су куповине од поузданог брокера.

2. Ваша прича.

Пријем корисника отворите ваш пост је најважнији задатак било који е-маил маркетинг кампање. Најбољи начин да се утврди ред теме, да је најбоље да се пробије ваш е-маил на три случајно, али једнаке групе. Мера у одговор на свако писмо и користе се максимално да произведе један као своју контролу. У наредним писма, покушати да победи одговорио контролу над емаил адресу.

3. Ваш Пошиљалац информација.

Које информације се појављује на пошиљаоца е-поруке? Ће ваши изгледи га препознати? Они желе да чују од вас? Често, писма бришу без могућности да се икада отворени због опскурни име пошиљаоца. Ваше име пошиљаоца мора бити концизан и јасан.

4. Пратите своје резултате.

Праћење вам омогућава да се утврди ко је отворио своју поруку и кликнуо на линк или више веза у вашем е-поште. При одређивању онога што ради, а шта не, можете да понове успех на следећу маил. Као што је описано горе, праћење посебно је важно да се приликом тестирања заплетима, притопил везе, и других возила директан одговор.

5. Уверите се да је ваш начин да се одјавите на месту и да ради.

У борби са спам 2003 захтева да се поруке е-поште садржи јасне смернице о томе како да одустану од наредне поруке. Да обезбеди поништили механизам који омогућава онима који добија своју пошту, да вам послати и на е-маил и обавестите о својој жељи да одустану од пријема будуће поруке од Вас или Вашег пословања. Ако прималаца више не желим да чујем од вас, то је у вашем интересу да их уклоните из листе.

6. Ваше слике правилно односи и ти користио Алт тагс у свакој слици.

Погрешно везе слика може да доведе до њихове појаве брокен приликом слања Порука – страшно црвени крст. Да осигура слике повезују исправно то би требало да изгледа као, имг срц="http://www.yourdomain.com...." уместо тога, имг срц="/images/picture.jpg". Алт тагс-то је још један важан део вашег слике. Нове функције безбедности практично на сваки е-маил клијента ових дана онемогућава слике се аутоматски. Имајући Алт тагс на месту омогућавају читаоцу да идентификује слике и утврди да ли је безбедно да укључите.

7. Тест, Тест, Тест!

Без обзира на то шта Ваше учешће са е-маил маркетинг, дешава, потребно је да пратите упутства горе за успешне резултате. Поред тога, кључно питање-то је тест, тест, тест! После сваке е-маил кампање се измери свој отвара, прелаза и куповину. Документ на одређени датум, време, листа, предмет поруке, а материјали коришћени за производњу резултата. Обратите се вашем документације до следећег кампање.

Писмо не би требало да буде сложен облик маркетинга. Постоје многи начини и једноставних правила, која обезбеђују пуну гаранцију, отварање и конверзија. Поштујући једноставна правила, представљене у овом чланку, не само да ћете доставити и ефикасне кампање путем е-маила, ви ћете открити један метод за генерисање прихода за Ваше пословање.


Наредне Система У Кутији

Follow Up To Fortunes

Сазнајте како да подесите е-маил маркетинг напоре за бољу ефикасност и unbilieveable резултате.Комплетан "Попуните Празнине" Праћење Система Гарантовано За Преузимање Максимална Добит Са Минимум Напора Од Свих Ваших Клијената!

Ви већ знате "новац на листи"... сада можете да "цопи & пасте" свој пут до корисно кампање путем е-поште!

Кликните Овде Да Бисте Сазнали Како Да!


Translated by Yandex.Translate and Global Translator

Оставите одговор

Морате бити ушао у да оставите коментар.

Транслате

EnglishFrenchGermanGreekHungarianIndonesianItalianJapaneseLatinMalayNorwegianPolishPortugueseRussianSpanish

Click here to get This Free Images Plugin

Научите Како Да Се Постигне Успех У AdWords-У
Име:
Адреса е-поште:
Мрзимо спам више него ти!
Ваша приватност је сигурна са нама.

Моћне Алатке