Листа Буилдинг

Вероватно сте чули много пута, да "новац у листи".И ево ubsolutely прави.Постоје трговци који граде своје листе са хиљадама претплатника, и сваки пут су послати их путем е-маила на нови производ (свог или са партнером производа) и мали део својих претплатника не одговори на захтеве и купити овај производ раде добре паре.Пошто су градили своју листу?И како можете да изградите сопствени?У овом посту ћу описати све о листу зграда.
-Дакле, прва ствар коју треба да почне да се изгради своју листу "Секретарица".Тако да С'аутореспондер?Autoresponder ће аутоматизовани систем за слање е-поште.Овај алат је механизам који ће вам помоћи у стању да снимање адресе е-поште од посетиоце својим сајтовима и Претплата они вам дају право да их послати е-поште са информацијама или производе који су вероватно заинтересовани.


Email Marketing $19/Month!


Можете Имати Више Продаје, Превише?
Помажући за 102,000+ Вашег пословања, увећање профита и изгради однос са клијентима помоћу opt-у авебер за е-маил маркетинг софтвер већ више од 10 година.
Данас бесплатан Тест вожњу!

Па како то функционише?
Уз помоћ autoreponder сте у могућности да подесите "Опт-у" облика и ставите их на својим сајтовима, тако да посетиоци ће моћи да се пријавите и добити детаљније информације и сугестије, морате да их дају.Тако, на пример, ако сте ауторитет у одељак (на пример, голф) и желите да дају посетиоцима вашег сајта савете о томе како да постане професионалац у голфу,можете то учинити подешавање низу писама у autoresponder, да ће бити достављене на њих у датом временском интервалу.И слањем ове поруке е-поште можете да укључите у њих линкове на ваш партнер или своје производе наравно, они се односе на информације у свакој поруци.
Дакле, све у свему, како аутореспондерс раде,али хајде да се сада прецизније цео просесс, као што вам је потребно да развије стратегију за хватање адресе е-поште.

Пре свега потребно је да се створи страница "протури" са "неуспех у облику" у њему за сваку тему коју желите да дају информације о,или сваки предлог хоћеш да урадим.На пример, ако желите да дају савете про голф, онда морате да креирате страницу выжимкы обавештавања посетилаца, да ће они имати више да уче, када су се претплатите на листу и добити свој билтен.Имајте на уму да када сте креирали страницу выжимкы морате да curriosity и заинтересовати посетиоце пружајући наслова информације које дајете ,и све информације.
Дакле, у нашем примеру-голф горе, морате да направите страницу выжимкы, што се описује у неколико речи сваки другу тему, да вам дати информације о томе,и поред диван Наслов, он мора да буде рекао нешто као:

Пријавите се за моју невслеттер и добићете савете о томе како да:
-Користите штап
-Циљ далеког рупе са прецизношћу
-е. т. ц.
-е. т. ц.

Надам се да код тебе постоји идеја да креирате страницу выжимкы.
>>>Довнлоад выжимкой Творац странице

-Друго, потребно је да ће учинити посетилаца вашег сајта још више желећи вам дати своје адресе е-поште и ви можете да урадите, дајем им бесплатан поклон (књигу или видео, или је још нешто у вези са темом), ако су се претплатите на листу.На тај начин, они ће имати још један разлог да се претплатите!И требало би да понуди нешто вредност, која ће вас представљати као поуздан извор информација.

-Након што сте створили своју страницу выжимкы морате да управљате саобраћаја на њега и покаже га што је могуће више људи.Имајте у виду да је саобраћај-то је прави битке у наредним мрежи и бр. 1 Зашто 98% интернет маркетингу неће радити!
Али морате да покушате да покажу своју понуду, да људи, који су већ заинтересовани у вашој теми.И то се зове "циљаног промета".
Јер циљаног промета на Вашу страницу выжимкы и да се изгради своју листу?
Добар почетак ће приказивање огласа у релевантним пост даскама (форумима,рассылках), као и да постављају коментаре на другим блоговима у вези са са својим линк на вашој страници компресије тако да људи посећују ова места, већ желе да науче више о одређеној теми.
Још један проверен изградњу листе начин-учешће у Заједничка Предузећа са друге маркетологами.Заједничка улагања, сарадња маркетингу, да су они повезани своје листе и онда они могу да покажу своје понуде за већи број људи, тако да они имају прилику да се прошири круг својих претплатника .На тај начин Ћете бити у могућности да покаже свој предлог већ заинтересованих људи о вашој теми у другим маркетингу листе!
И коначно-то плаћени саобраћај (Плаћање по клику-ппц) можете да пошаљете на Своју страну.То је најуспешнији начин за привлачење циљног саобраћаја на Ваше предлоге, али морате да научите да га користите правилно, или ћете се, вероватно, сломио без икаквих резултата.Сазнајте више о Контекстуално Оглашавање.

Преузмите бесплатно извештај о изградњи листе.
Довнлоад "Друга Страна Зграде Листе Аудио Извештај"Email Marketing $19/Month!Топ 10 разлога, да имају ezine

1-Поставити себе као поузданог стручњака. Људи претрага на Интернету за више информација и да ће гледати на тебе као стручњак за предметне области, да им обезбеди. Сваке недеље (или било који други Распоред рада) даје могућност да се изгради на овом, у исто време унапређује свој бренд.

2-да се изгради однос са људима на вашој листи. Познато је да људи воле да купују од људи које воле. Са преко поште, да се повеже са читаоцима у својим домовима, можете развити однос блискости и поверења. Будите сигурни да поделим мало о себи или Ваше предузеће у сваком питању, било да је то виц, догађај, или запослени пажње.

3-остану у контакту са потенцијалним и стварним клијентима. Треба размотрити стварање две поруке: једну за перспективе и за купце, као и сваки захтева различите информације. То је одличан начин да обавести своје читаоце недељно или предстојећим покретању производа, понудити нове чланке или приче клијента, и дати линкове (или адресе) ажурирано често постављана питања, блогови и заставице.

4-саобраћај на свој сајт или блог. Како је наведено у #3, Не заборавите да обратите пажњу на нове поруке у блогу или друге промене на ваш сајт са линкове директно на овим страницама. Дозволите ми да вас подсетим читаоце вашег интернет-пошта архива. Промоција специјалне продаје (могуће уз помоћ купона попуст је само претплатницима) са линком на страницу продаје. Користите линкове да укључите свој ezines и билтени у "тихи продавац"– саобраћаја за ваш сајт и кућа ваше листе нон-стоп.

5-да креирате садржај на вашем сајту. Направите навику додајући своје ezines и билтене, тако да је ваш сајт у архиву области. То је више важно циљеве:
Посетиоци могу да прочитате један или два питања, да се утврди, ако је ваш ezine ће бити од интереса за њих, што може да допринесе повећању пријављивање успоне и потенцијал продаје.
Ако сте оптимизируете локација вашег чланка, ви не само да ће учинити ваш сајт "дебља", али и да се привуку нови саобраћаја од претраживача.

6-гет повратне информације од својих читалаца. Чине га лако за вас да останете у контакту са потенцијалним и стварним клијентима и обрнуто. Замолите их да предузму мере и коментаришу ваше чланке и сугестије. Спровођење истраживања и студија. Почетак "Писма колони уредника" у вашем ezine. Контакт вам омогућава да фино подесите Ваше поруке, циљ вашег маркетинга, и прошири своју линију производа. Он је такође одличан за изградњу односа!

Free WordPress Autoresponder

7-развити информациони производ. Ако сте ставили свој билтен пута недељно и обухвата два члана, на крају године ћете имати 104 добро истражени чланке у свој портфолио! Изабрати најбоље од најбољих и претвори их у бонус књига за избор на листу, доставити за преузимање сајтовима, да се изгради своју листу, или да прода у пдф формату!

8-да расте своју листу. Нека ваш ezine претплатника раде за вас. Будите сигурни да подсети своје читаоце да је то у реду, чекам ваш билтен са којима би желели да. Поред тога, важно је да се укаже на упутства За оне, ко је добио своју ezine од метода вирусни маркетинг. Једноставан линије под називом, "направите сопствену копију КККККК", позивајући се на свој исцеде или опт-у делу Све што је потребно!

9-окупљају демографске информације. Нудимо анкете, образац за повратне информације, и ниша извештаје, можете добити вредне информације о својим изгледима и купаца. Сазнајте шта чини ваши читаоци крпеља, као што је боље да им служи, и како да им дају оно што желе. Уверите се да они постану лојалне купце!

10-уштедите новац! Све наведене предности објави ezine бесплатно или скоро бесплатно. Мала вредност топ-издавачке система пост-то је ништа у поређењу са трошковима брошура, визит карти, оглашавање, директне поштанске листе, са плаћањем по клику или друге начине да промовише. Не само то, али неко мора да управља овом производњом! Јер ваш билтен се доставља на мрежи, можете да расте своју листу, да се као велики као што желите, без бриге о трошковима. Доња линија − то је доказано, да је е-маил маркетинг је највише економски-ефективна маркетиншка решења за компаније као што је ваш!

Све најбоље
Mathaios


Translated by Yandex.Translate and Global Translator

Оставите одговор

Морате бити ушли у да оставите коментар.

Транслате

CzechChineseDanishDutchEnglishFinnishFrenchGermanGreekHungarianIndonesianItalianJapaneseLatinMalayNorwegianPolishPortugueseRussianSpanish

Научите Како Да Се Постигне Успех Са AdWords-У
Име:
Е-маил:
Мрзимо спам више него ти!
Ваша приватност је сигурна са нама.

Моћне Алатке