Ппц савети

Контекстуално оглашавање-то је када правите огласе који се појављују на претраживачима као резултат страницама и сајтовима других људи, када неко ради претрага.На пример, када се нешто тражи у Гоогле претраживачу, затим на страници на којој Гоогле приказује резултате претраге ,на десној страни ове странице такође се појављују четири реда огласе, су промотивне производе или услуге које се односе на ваше питање.
Тако да ако кликнете на оглас, као што је овај ,ви ћете добити на сајту, да је овај човек исплати да се рекламирају.Такође постоје исте огласне банеры на сајтовима других људи, који су се сложили са Гоогле и друге компаније за оглашавање за огласе који се приказују тамо на овим сајтовима.
Тако да у директном генерисање саобраћаја са контекстуално оглашавање-то је био најбољи начин.Али, да буде успешан са ппц морате да знате како да га користите, као што је и доказао, да ПДА може да се сломио, када не знате како да подесите своје кампање, које се рекламирају.Имао сам на уму да ако не прилагоде своје кампање исправно ти би могао да плати више од $5.00 по клику са профит, али ако урадите све како треба, то ће бити могуће плаћање само $0.01 по клику и добити огромне суме продаје.
У закључку, контекстуално оглашавање-најбољи начин за генерисање саобраћаја, када се користи правилно.


-Како да пронађете кључне речи које људи користе када желе да купе.

Можете изгубити много новца сваки дан добијате много кликова на огласе, али не продаје? Ако сте суочени са овим проблемом, онда би требало да проверите овај чланак.

Ја ћу описати неке од најважнијих виталним областима треба да знате, да буде профитабилна у гоогле адвордс.


Разумевање Појмова Који Се Користе У Google AdWords-У

Испод су неки термини који се најчешће користе у Google Adwords-у и да се ови термини су:

1. Зкп (цена по клику)

ЗКП, такође познат као Цена По Кликуто је оно колико компанија које желите да оглашавате са оптужбама вас, када неко кликне на ваш оглас.

2. Максимална ПДА

Највећи коп-то је износ који сте спремни да платите највише за клик на ваш оглас.

Морате да одредите максималну ПДА за све ваше кључне речи када правите нову кампању у Google Adwords неће вам наплатити за вашу максималну ПДА.

3. Утисци

Утисака, колико пута је ваш оглас био приказан за сваку кључну реч.

4. Стопа УЧЕСТАЛОСТИ кликова (кликабельность)

ХТР, такође познат као тастер кроз улог, удео, генерисаних у AdWords-у за сваку кључну реч – она се израчунава по следећој формули:

(Број кликова / Број приказа) * 100 = ХТР (у процентима)

У принципу, што је већа стопа УЧЕСТАЛОСТИ кликова, више одговарајућих Гоогле мислим да је ваш оглас и на тај начин, током времена, као и стопа УЧЕСТАЛОСТИ кликова повећава, Google Adwords ће вам наплатити мање по клику, када неко кликне на ваш оглас.

5. Показатељ квалитета (КМС)

Оцена квалитета је процена, која се обрачунава на Google Adwords, на основу неколико фактора – квалитет ваше одредишне странице (странице, са којима ћете да води своје посетиоце, када кликну на ваш оглас), кључне речи CTR мреже, максимална понуда за цену по клику коју сте подесили и др.

На страници На којој ћете да шаљете посетиоцима када се кликне на ваш оглас овде је веома важно – ако страница је само веома једноставне странице, да не даје никакве информације, али да их затражи да унесете своје име и адресу е-поште да бисте наставили, највероватније, ви ћете добити врло лошу оцену квалитета, и као последица тога, ви ћете морати да плати веома високу цену по клику.

У суштини, боље оцене квалитета, мање морате да платите када неко кликне на ваш оглас.


4 Врсте Кључних Речи У Google Adwords-У

Постоје 4 основна типа кључних речи у Google Adwords-у, а ја ћу да објасним, да је кључна реч ове врсте са примерима:

1. Широко Подударање

Широко подударање кључне речи кључне речи без икаквих наводника (") или угласте заграде ([ ]) у између.

Дозволите ми да вам дам један пример кључна реч са широким подударањем – научите како да игра голф.

Ваш оглас ће се активирати сваки пут када се кључна реч фразе човек типа садржи и "научи" и "голф". Такође, Ваш оглас ће бити укључен и сродних појмова који се односе речи "уче" и "голф", а такође.

Ево неколико примера кључних речи које ће изазвати ваши огласи:

– научите како да игра голф

– поље за учење веб-сајтова

– овладају вештином учења голф

– да ли голф лекције онлине

Овај тип кључне речи ће ваш оглас ће бити приказан већи део времена. Међутим, то је понекад веома не-циљане саобраћај.

Ја лично не волим мета широко подударање кључних речи у мојој кампање у AdWords-у.

2. Подударање Фразе

Подударање фразе кључне речи кључне речи које постоје цитати у између – на пример, "научите да игра голф".

Ваш оглас ће бити изазвана само, ако кључна реч фразе човек типа садржи реч "научите да игра голф" у овом низу.

Ево неких кључних фразе примери које ће изазвати ваш оглас:

– желим да научите како да игра голф онлине

– научите како да игра голф на мрежи

– где могу да науче како да играју голф

– научите како да игра голф свинг

Међутим, оглас се неће активирати када неко врсте у следећем:

обука голф

– научите како да игра голф

– голф-сазнајте

3. Потпуно Подударање

Кључна реч са потпуним подударањем фразе у угластим заградама, између њих – на пример [научите како да игра голф].

Ви оглас ће бити изазвана само када неко улази у речи научите како да игра голф у овом низу. Ништа друго у предњој или задњој страни.

Ја волим своје огласе са обе тачну и подударање фразе кључних речи – као што ми дају најбољи циљаног промета на свој сајт.

4. Негативне Меч

Многи људи занемарују постојање негативних кључних речи у кампање. Потребно је да пронађете што више негативних речи, колико је то могуће, да искључи нежељене приказе и нежељене кликове.

Дозволите ми да вам дам пример – ако продајете дигитални производ на голф-књиге, под називом "савети почетник голф", Ви не желите да се ваш оглас показују, када је неко у потрази за бесплатно голф савети за почетнике за почетнике савети голф торрент, довнлоад савети за почетника за голф и др.

Све што треба да урадите овде да претходи ове кључне речи са негативним (-) знак, нпр.

-бесплатно

-торрент

-преузмите

Погледајте овај негативне кључне речи меча видео:

То је веома важно: морате да креирате своју листу негативних кључних речи. Пази за негативне кључне речи, само користи бесплатни Гоогле алатку за кључне речи или Wordtracker бесплатан алат, унесите кључну реч коју желите да обратим поруку, и видите листу да видим ако постоје било какве кључних термина Ви не желите да се ваш оглас појави, ако неко уводи их у.

Ја обично има списак од око 500 – 600 негативне кључне речи у било кампање у AdWords-у, који имам – то ће гарантовати да је мој оглас ће се приказивати само на највише циљаних кључних појмова, и на тај начин доносећи ми бољи профит.


Схватајући Ваш потенцијални купац купује животног циклуса

Схватајући ваш потенцијални купац купује животног циклуса веома је важно да у избору типа ознаке, који морају бити усмерени за сваки AdWords кампање које желите да инсталирате.

У суштини, постоје 3 категорије кључних речи – наиме, тренутно кључне речи, кључне речи и поређења и, коначно, куповина кључне речи. Само да ове категорије кључне речи значе?

Дозволите ми да објасним на једном примеру. Узмимо, на пример, желите да оглашавате аутомобил БМВ 7 сериес као партнера – које кључне речи треба да циљају за најбоље резултате:

1. Преглед Кључних Речи

У овој фази, ваши потенцијални клијенти, вероватно не знате који модел или још коју марку аутомобила он/она жели. Али, он/она је заинтересован у добијању новог аутомобила.

Дакле, он је само да унесете кључне речи, као и следеће, да бисте сазнали које врсте машина и модела на располагању:

– брзе аутомобиле

– цоол царс

– спортске аутомобиле

– добре машине

– паметне машине

Листа не престаје тамо – али само да вам дам пример кључних речи, они ће бити могуће да се пријавите. Ово је преглед кључних речи фази.

Ако се промовисати БМВ 7 сериес возила и циљате кључне речи попут ових, највероватније, ви ћете добити много приказа, можете добити много кликова, али не конверзије – разлог је у томе што људи који типа у ове речи чак и немају намеру да купи.

Ја обично не позивају вас на циљ као кључне речи за ваше AdWords кампање. То је само губљење времена и новца.

2. Поређење Кључних Речи

После неких истраживања, потенцијални клијент одлучи да жели да купи ауто БМВ – али не зна који модел он жели. У овој фази, он жели да научи више о аутомобили БМВ, тако што ће унети кључне речи, као што су:

– БМВ на продају

– БМВ критике

– упоредите модел БМВ

Ако имате покренут слетање страна за прикупљање Ваших потенцијалних клијената, средње име и адреса е-поште у замену за бесплатан извештај, пишу серије, визуелни, звучни број и др. образује његов/њен на врсте аутомобила БМВ модела, и на крају да га убеди да, зашто он/она треба да добије БМВ 7 сериес аутомобил, који ви водите, онда би требало да буде циљ ове кључне речи у своје рекламне кампање у AdWords-у.

Ово поређење кључне речи фаза. Запамтите, у овој фази, Ваши клијенти знају шта желе – у БМВ, али је он/она не зна, да ли су аутомобили БМВ-то је најбољи избор за њега, или он/она не зна, у који модел да иде. Са правом маркетиншке технике, можете бити у стању да се неки продају овде.

3. Куповина Кључних Речи

Ваш потенцијални купац зна да је он/она жели – БМВ 7 сериес ауто и да је спреман да купи. Дакле, он/она ће да унесете кључне речи, као што су:

– купи БМВ 7 сериес

– најјефтинији БМВ 7 сериес

– БМВ 7 сериес нуде

– БМВ 7 сериес продаја аутомобила

Листа се може наставити – ови се називају "куповина кључне речи", и то је место где највише новца ће бити од – ово је место где морате да циљате своје кључне речи – Све инстанце кључне речи које садрже фразу "БМВ 7 сериес".

Добићете највећи број конверзија из ових купују кључне речи.


Алати За Истраживање Кључних Речи

Ја обично користите ове 3 бесплатних алата у време мог истраживања кључних речи за одговарајућу кључне речи за моје кампање у AdWords-у:

1. Гоогле за истраживање кључних речи алат

2. Wordtracker бесплатан алат истраживања кључне речи

3. Кључна реч је "Откриће" слободног истраживање кључних речи алат

Колико Ја Треба Да За Опкладу? – Савети за одређивање максималне ПДА

Као груба процена, ја ћу сматрати да ћу добити 1 продају на сваких 100 кликова (можете узети ова претпоставка као добро)

Рецимо, комисија, коју ћете добити за овај производ је $47 за сваку продају. Дакле, ваша максимална ПДА би требало да буде:

Комисија за продају 1 / 100

Која је у овом случају ће бити $0.47 – можете да подесите максималну ПДА као $0.47.

Међутим, могуће је такође претпоставити да ћете добити 1 продају на сваких 50 кликова. У овом случају, можете да подесите свој максимални ПДА као $0.94.

У реду, ја могу добити продаје на сваких 33 кликова у просеку (то је мој просек) – дакле, за мене, ја могу поставити мој максимална ПДА као $1.42.

Да ли је могуће да ми поставите мој Максимална ПДА исти као минимални улог, наведене у AdWords?

Пре него што ја ћу одговорити на ово питање, дозволите ми да објасним да је то минимални улог, наведене у AdWords значи – то је минимални улог минимални износ који треба поставити као максималну ПДА да би за Google Adwords-а за приказивање вашег огласа.

Ако сте подесили максималну ПДА ће бити мањи, него што је наведено у минимални улог, онда Google Adwords не приказује ваше огласе.

Да се вратимо на тему, да, можете да подесите максималну ПДА за сваку кључну реч ће бити исти као и минимална стопа, наведене у AdWords-у. На тај начин, ваш оглас ће највероватније бити постављен у репа по кључној речи можете понудити цену.

Рецимо, ако већ постоји 10 огласа за дату одређену кључну реч можете понудити цену за ваш оглас ће бити постављени на 11. позицији.

Циљање Претрага – Садржај Мреже – Или Не?

Када унесете своје кампање подешавања ћете видети колону, која се зове "мрежа", који вам омогућава да статус мреже, у којима желите да се огласи приказују.

1. Претрага У Гоогле

При томе се проверава (мора се проверити), огласи ће се појавити када корисник унесе кључна реч ти апликацију у Гоогле претраживача.

2. Претрага Мреже

При томе се проверава, ваш оглас ће се појавити када корисник унесе кључна реч имате стопа у Гоогле претрага мреже – као што су Фроггле, Google групе, са АОЛ, и Netscape, Ask.com, Shopping.com, Earthlink.com служба цомпусерве, АТ&т.

Ја лично не препоручујем Вам да проверите ову опцију, јер кликови не веома фокусиран (на основу искуства)

3. Садржај Мреже

Када је ова опција омогућена, можете да огласи ће се појавити на одговарајућим веб-сајтовима на Интернету, у којој вебмастер модули у Адсенсе.

Ја не препоручујем Вам да проверите ову опцију још и зато, што кликова Можете добити веома не-циљане (опет на основу мог искуства)


Како Ја Могу Да Пишем Ефикасно Оглашавање Текст?

Писање ефективне рекламе текст-ово је веома важно, да се веома добар ХТР – зато што ваш оглас ће се издвајају од осталих, а то је свакако ће привући пажњу људи и кликне на ваш оглас.

Један од добрих начина да се створи рекламе текст-ово је да креирате свој сопствени "салвете" фајл – овај фајл ће садржати добар оглас фразе које можете користити.

Ви вероватно питајте ме сада, како можете да пронађете добар оглас фразе које можете да користите – лако. Све што треба да урадите је да погледате у локалним новинама – која је икада оглас, који се бацају у очи ће бити добар оглас – копирајте тачну фразу у огласу, да је ударио у очи и ставите га у овај "пребацивање" ваше датотеке. Ако је оглас фразом успева да ухвати ваш поглед, врло је вероватно да ће бити у стању да буду примећени од стране других.

Други начин је да погледате огласе у претраживачу Google за различите кључне речи које желите да поставите свој оглас на огласе бацити у очи – и за огласе, шта ми је привукао пажњу – оглас да фраза је оглашавач користи? Копирајте овај оглас у свој реченицом да "украсти" фајл поново.

Током времена, ви ћете имати "пребацивање" фајл пун сјајним рекламних фраза, које можете да користите у вашим огласима да имају ефикасан текст огласа, и чиме се повећава стопа УЧЕСТАЛОСТИ кликова за огласе.


Шта Је Гоогле Шамар?

Шта је Гоогле шамар? Стави га у лаика услови, то само значи да Гоогле адвордс казни оглашивача, шамарање их са веома високим минималне понуде за кључне речи – од минималне опкладе $5 или $10 по Клику за кључне речи.

Разлог зашто ове оглашивачи кажњен, пре свега због квалитета одредишне странице они су људи, када их рекламе кликнули.

Као што већ знате, компанија Гоогле воли јединствени садржај, и они ће толерисати не спам – дакле, ако ћеш некога довести на страницу на којој се налази ништа, осим 2 поља обрасца, да затражи од њих да њихово име и адреса е-поште, ви сте вероватно да ће бити кажњени од Гоогле – са друге стране, потреба да се плати веома високу цену по клику.

Одакле Ми Да Знам Да Ли Сам Био У Гоогле "Погодио"?

Веома је лако, све што треба да урадите је да погледате "оцена квалитета" у колону кампање, огласне групе на страници.

Ако завирите под колону оцена квалитета, видећете "минимални улог" под оцену квалитета за сваку кључну реч – ако минимални улог од $5 или $10, то значи рећи, да си живео Гоогле "шамара" за одређену кључну реч.

Када се то деси, то значи да Google сматра да је мета сајт довео си посетиоца, када кликну на ваш оглас не односи се на кључним речима које сте већ поднели пријаве у или циљну сајт има веома лош квалитет садржаја. Ви ћете морати да погледате у побољшању намене сајта.

Да Ли Постоји Неки Други Плаћају По Клику Сајтови Где Могу Да Поставим Моје Огласе?

Неки од вас можда наћи у AdWords конкурентан (заиста постоји много конкуренције у неким од ових веома вруће ниш).

Можете да размотрите могућност да се за пласман огласа у другим платити по клику претраживача, јер конкуренција је мање, а и не морате да платите превише по клику.

Ево неколико других платити по клику претраживачима ћете можда желети да размотрите пласман огласа у:

– Маркетинг Претраге Иахоо

– У МСН Адцентер

– 7 претрага

– LookSmart

– Miva

– Побољшати

– Са адбрите

Ја сам правио успехе у неким другим претраживачима – неки од оних који су заиста конкурентне кључне речи ме кошта само $0.01 по клику у неким од ових претраживача! ;)

Надамо се да сте се нашли у овом чланку useful1

Кликните овде да научите како да урадите профитна контекстуално оглашавање .

Све најбоље
Mathaios

Translated by Yandex.Translate and Global Translator

Оставите одговор

Морате бити ушао у да оставите коментар.

Транслате

CzechChineseDanishDutchEnglishFinnishFrenchGermanGreekHungarianIndonesianItalianJapaneseLatinMalayNorwegianPolishPortugueseRussianSpanish

Click here to get This Free Images Plugin

Научите Како Да Се Постигне Успех У AdWords-У
Име:
Адреса е-поште:
Мрзимо спам више него ти!
Ваша приватност је сигурна са нама.

Моћне Алатке