E-Post Marknadsföring

Som ordet säger att e-postmarknadsföring är vägen till marknaden och marknadsföra produkter och tjänster via e-brev.
När du gör affärer på nätet, e-post marknadsföring är grunden för framgång och online-företag kan inte existera utan det.Också i våra dagar e-postmarknadsföring är absolut nödvändigt för offline företag också!
Så fungerar det:först av allt du behöver för att ha en mekanism (autosvar) för att skicka ut e-brev utan att bli anklagad för spam och blockeras.Då måste du ha ett sätt att fånga upp e-post adresser genomfört (e-post fånga form) i ditt brev eller på den plats du skicka dina läsare,så att du kan följ upp med dem presentera dina erbjudanden och försöka övertala dem att vidta åtgärder på dem.
E-post marknadsföring är mycket enkel i sin filosofi, men det är lite tekniskt komplicerat och det bör studeras tills du lär dig hur man använder det rätt för maximal prestanda.
Fortsätt att läsa på sidan och du hittar allt om hur man ställ upp en professionell e-postmarknadsföring system.


Autoresponders

Vad är det "Autosvar"?Autosvar är systemet som gör allt arbete med e-postmarknadsföring.Är den mekanism som fångar e-postadresser och skickar e-brev utan att bli anklagad för spam.Det är och andra sätt att skicka e-brev (e -, bulk-och företagskunder) men är inte pålitlig för deras leveransförmåga och prestanda och bör inte jämföras med autoresponders som de är något olika.Som du kan dra slutsatsen ,autosvar är den mekanism som bygger din lista av möjligheter och ger dig möjlighet att följa upp med dem.

Genom att ställa in ett autosvar du kommer att kunna:
-konfigurera ett e-fånga form i ditt e-brev eller webbplatsen du skickar er läsare,så att de kan prenumerera på din lista och få mer information om vad du har att erbjuda dem.
-ställ din följa upp e-brev.Tänk på att följa upp med dina prenumeranter är nyckeln till att göra försäljningen.Statistik har visat att en försäljning att ske via e-post marknadsföring ,ett erbjudande har presenteras mellan 4 till 7 gånger till en möjlighet.
-inte anklagas för spam.Som ett autosvar fångar e-postadresser som innebär att abonnenten är villig att ta emot information från dig (dubbel opt-in).Tänk på att skicka ut e-brev med mottagare som har samtyckt till att ta emot e-post från dig, det kan kosta dig som "spam" och har fortsatta problem med att skicka e-post.Läs mer om "spam".
Sammanfattningsvis ,autosvar är systemet som gör alla e-postmarknadsföring arbete med säkerhet och genom det kan du börja bygga en relation med din målgrupp.Ett autosvar är ett "måste ha verktyg" när man gör affärer på nätet.
Se de två mest populära autosvar på webben:
GetResponse
Aweber


En Ny Typ Av Autosvar, Auto Setup Meddelande

Postat av Tom Kulzer (AWeber VD)
Begreppet uppföljning autosvar revolutionerade Internet Marknadsföring. Nu, "Auto Message Setup" lovar att ge området en ännu större grad av effektivitet.


Email Marketing $19/Month!

Kan Du Ha Ökad Försäljning?
Hjälper över 102,000+ företag som ditt höja vinsten och bygga kundrelationer med hjälp av AWeber är opt-in e-postmarknadsföring-programvara i över 10 år.
Ta en Gratis provkörning idag!

Denna senaste innovation kan erfarna marknadsförare smärtfritt överföring marknadsföring vet-hur i hela downlines. En marknadsförare kan nu ge var och en av sin downline företrädare med en uppföljning autosvar-system som redan är förpackade med marknadsförare är redan skrivna meddelanden.

Resultatet? Bara ett par minuters arbete på en del av en erfaren marknadsförare, och var och en av hans reps ställa upp med samma beprövade och sant marknadsföring meddelanden.

Fallstudie: Marknadsförare Matt och den Nya Rasen
Till exempel, ta en titt på fallet av en fiktiv nätverk marknadsförare som heter Matt M:

För år, Matt har varit framgångsrikt marknadsföra Alla Naturliga Läkemedel med hjälp av en uppföljning av autosvar. Faktum är att mycket av hans framgångar kan tillskrivas de sju meddelanden e-post till alla sina potentiella kunder. Matt har noggrant utformad dessa meddelanden genom åren, och de är riktigt bra.

Nyligen, Matt har varit att försöka förmedla vad han har lärt sig vidare till sin downline företrädare. Han förklarar sin marknadsföring principer över telefonen, och han vet att flera av hans reps passera hans följa upp meddelanden runt bland sig själva.

Men, Matt upptäcker att hans pärlor av visdom sällan överleva detta "att berätta och återberätta" intakt. Han vet att hans reps inte komma någonstans i närheten av vad de kunde av sin kunskap. Han önskar att det fanns ett sätt att utnyttja dagens teknik, och ta den i bruk för det större goda av sin downline...
Ange Auto Setup Meddelande
Använda en Auto Message Setup system, Matt downline-reps kan för sin egen uppföljning autosvar konton som redan paketeras med Matt före-skrivna meddelanden. De kan skörda frukterna av Matt erfarenhet med lätthet.

Varje rep kommer att anpassa Matt budskap till sig själv genom att logga in till sin nya att följa upp autosvar-konto, och ange sin egen kontaktinformation.


Email Marketing $19/Month!

Här är Matt ursprungliga autosvar meddelande:

  Hej LEDA NAMN,Tack för att stoppa av Alla Naturliga Läkemedel hemsida idag! Vi hoppas att du kommer tillbaka snart!

  Bästa Hälsningar, Matt M.
  matt@all-natural-pharma.com 918 Syl St

  Naturliga, PA-22314

Observera att meddelandet hälsning använder en variabel, (LEAD NAMN). Den variabel som ser till att var och en av matts leder kommer att få ett meddelande personlig med hans eller hennes eget namn. Märker även att Matt namn och adress finns i slutet av meddelandet.
Fallstudie: Downline Dan och den Nya Rasen
Dan är en av Matt downline-företrädare. Han beordrade sina egna följa upp autosvar genom Matt. Sedan Matt använder Auto Message Setup, Dan konto kom färdigförpackade med Matt marknadsföring meddelanden. Dan personliga meddelanden till sig själv genom att svara på några frågor i sitt Online på Kontrollpanelen. Nu Dan skickar hans egen personliga version av Matt budskap till sina kunder! Alla de grundläggande innehåll är Matt, men Dan kontaktuppgifter finns på bokstäverna. Här är autosvar som Dan skickar till sina potentiella kunder:

  Hej, LEDA NAMEThanks för att stanna av Alla Naturliga Läkemedel hemsida idag! Vi hoppas att du kommer tillbaka snart!

  Bästa Hälsningar, Dan D.
  dan@pharma-ceuticals.com 5 Gård Sätt
  Sootuh, TN 88457

Observera att kontaktens namn och adress i slutet av e-post är Dan, men att hälsningen i början av meddelandet fortfarande innehåller namnet på Dan bly.
Mission Accomplished
Med Matt erfarenhet i hand, Dan är nu att marknadsföra mer framgångsrikt än någonsin tidigare. Och han är inte den enda – Matt hela downline är nu med hjälp av sin marknadsföring meddelanden! Matt: s uppdrag är att öka exponentiellt.

Matt och Dan situation är inte unik. Alla nätverk marknadsförare med en etablerad organisation kan dra nytta av de möjligheter som finns i en auto message setup system. Det finns inget bättre sätt att lägga mer auto i ditt autosvar.
Hur man skriver en kraftfull e-brev.

Du har förmodligen redan har förstått hur kraftfull E-Postmarknadsföring kan vara för ditt företag.Och för att hjälpa dig ännu mer i e-postmarknadsföring som jag har placerat i slutet av detta inlägg med en länk där du kan ladda ner en GRATIS video kurs om hur man skriver effektiva e-brev.

Ta chansen och hämta videoklipp och lära sig:

-Hur man skapar varje aspekt av en kraftfull e-post, från ämnesraden hela vägen till PS.

-Ett enkelt sätt att skapa en "e-blueprint" som praktiskt taget skriver e-post för dig!

-Hur man skapar spänning om vad du säljer (även om det är tråkigt, smuts).

-Hur man får människor att agera nu istället för att skjuta upp det till senare. (Detta är ofta varför nya marknadsförare kan inte verkar få folk att köpa, eftersom de inte vet hur man ska få folk att köpa direkt, men du vet hur efter att ha sett dessa filmer.)

-Hur att polera upp din e-post och få det redo för sändning. Tips: stegen är ganska enkla, men om du missar ännu en av dem, du kommer att MÖRDA någon chans att få bra resultat!

-Hur att omedelbart uppnå kreativa, kraftfulla och tankesätt som du behöver för att skriva killer e-promos (alla proffs vet detta, och ännu ingen talar om det).

-Det största misstaget folk gör med ämnesrader som garanterar att din e-post kommer inte att få öppnas.

-Hemligheter för att formatera din e-post för att göra dem lättare att läsa (och varför 75% av marknadsförare helt bortse från denna del, som dömer sin e-post för att få bort innan de ens läst).

-Hur man kan "bränna" förmågan att skriva killer e-promos in i din hjärna, så att skriva flödar naturligt från dig (detta kommer att vara en stor ögonöppnare för dig, och ta dig från där du är nu, att vara en skicklig skribent som kan vev ut en vinnare efter en annan!)

-De två saker som du behöver innan du ens komma igång att skriva killer e-post kampanjer (och varför glömmer dessa två är ett bombsäkert recept för misslyckande).

-Ett enkelt trick som kommer att hålla dina läsare ögon limmade på skärmen och tvinga dem att läsa varje ord! Ledtråd: det handlar om att använda de tre "magiska ord".

-Hur farkosten ämne linjer som gör folk så nyfikna, de MÅSTE öppna din e-post. Tips: Om din e-post inte får öppnas, det kan inte bli läsa, och ingen köper, så det här avsnittet är super viktigt.

-Den verkliga knep som proffsen använder för att få människor att känna som om du skriva direkt till dem (som tillåter dig att bygga en otrolig nivå av förtroende med dina läsare).

-Hur man skapar en konversation öppning som suger folk, och tvingar dem att läsa resten av din e-post.

-Hur kan man tvinga människor att läsa när de öppnar din e – post- beprövat knep från världens främsta copywriters.

-Två stora misstag folk gör i sina öppningar, bland annat en som alla TYCKER fungerar, men det gör ont faktiskt resultat (undvik detta till varje pris!).

-Hur du håller din kropp kopiera tajt och på mål, så att folk läsa ända till slutet och klicka på länken för att kolla in vad du erbjuder.

-Hur man skapar punkter som fångar människors uppmärksamhet, och gör ditt erbjudande oemotståndligt!

-Den enskilt största misstag måste du aldrig göra när du skriver kroppen i din e-post (hoppa över detta, och du är garanterad att göra noll försäljning).

-Hur kan du använda avancerad nivå hemliga av - "hinken brigad kopiera" för att tvinga människor att läsa hela din e-post, oavsett vad det är du säljer.

-Hur man skapar en mördare nära som får människor att agera nu (har den enskilt största misstaget som du ska undvika om du vill att folk ska vidta åtgärder).

-Hur man skapar en mördare P. S. som kommer att driva människor till att köpa vad du säljer.

-Den enskilt viktigaste regeln i att skriva någon e-marknadsföring (detta är mer viktigt än något annat du kan lära dig).

-6 misstag folk gör när de skriver promos som skadar deras resultat.

Ladda ner "E-Post Kampanjer Exponeras"video kurs.
7 Steg För Att Öka Din E-Marknadsföring

Lyckas med din e-postmarknadsföring kampanj är ofta baserat på en uppsättning av komplexa faktorer. Men ett antal av dessa frågor kan hanteras proaktivt för att säkerställa en optimerad svar. När du utvecklar din nästa e-kampanj, beakta följande riktlinjer.

1. Din lista.

Säkerligen en av de viktigaste aspekterna av en kampanj för e-postmarknadsföring, din lista är direkt korrelerad till din framgång. Är ditt namn senare? Har de kommit överens om att marknadsföras till? Har de visat ett intresse för produkter eller tjänster som liknar din egen? Se till att du använder en house lista (namn som du samlat in på egen hand) eller som har varit köp från en seriös mäklare.

2. Din ämnesrad.

Få en användare att öppna meddelandet är av största vikt för alla e-marketing kampanj. Det bästa sättet att avgöra frågan linje som fungerar bäst för att bryta din e-post i tre random men ändå lika stora grupper. Mäta responsen på varje e-post och använda den högsta producera en som din kontroll. I uppföljning av e-post, försök att slå svarsfrekvens din kontroll till din e-post.

3. Din information om avsändare.

Vilken information som visas på avsändaren raden i din e-post? Kommer dina kunder att känna igen det? De vill höra från dig? Ofta gånger, e-post tas bort utan att någonsin öppnas på grund av ett indiscernible avsändarens namn. Din avsändarens namn bör vara kort och lätt att förstå.

4. Spåra dina resultat.

Spårning gör du för att avgöra vem som öppnat ditt meddelande och klickar på en länk eller flera länkar i din e-post. Genom att bestämma vad som fungerade och vad som inte gjorde det, kan du replikera framgången på din nästa e-post. Som beskrivits ovan, spårning är särskilt viktigt när man testar ämnesrader, inbäddade länkar och andra direkta svar fordon.

5. Se till att din avregistrera metoden är på plats och arbetar.

CAN-SPAM act från 2003 kräver att alla e-postmeddelanden som innehåller tydliga anvisningar om hur du opt-out från att senare utskick. Ge en avregistrera mekanism som gör att de som tar emot din e-post för att skicka och e-post och ange deras önskan att opt-out från att ta emot ytterligare e-post från dig eller ditt företag. Om mottagarna inte längre vill höra från dig, det är i ditt bästa intresse att ta bort dem från listan.

6. Dina bilder är korrekt refererade och du har använt alt-taggar på varje bild.

Felaktigt hänvisa till din bilder kan få dem att visas sönder, när du skickar ditt budskap – den fruktade röda x: et. För att försäkra bilden refereras korrekt måste det framstå som img src="http://www.yourdomain.com...." snarare än img src="/images/picture.jpg". Alt-taggar är en annan viktig del av dina bilder. De nya säkerhetsfunktionerna på nästan varje e-postklient dessa dagar inaktiverar bilder automatiskt. Med alt-taggar på plats tillåter läsaren att identifiera bild och avgöra om det är säkert att göra det möjligt.

7. Testa, Testa, Testa!

Oavsett vad ditt engagemang med e-postmarknadsföring råkar vara, det är viktigt att du följer riktlinjerna ovan för framgångsrika resultat. Dessutom, det viktigaste är att testa, testa, testa! Efter varje e-kampanj, mäta dina öppnas, klicka-igenom, och inköp. Dokumentera specifika datum, tid, lista, ämnesraden, och material som används för att producera dina resultat. Hänvisa till din dokumentation före din nästa kampanj.

E-post behöver inte vara en komplicerad form av marknadsföring. Det finns många metoder som du kan följa och några enkla regler som på ett effektivt sätt säkerställer leverans, öppna och konvertering. Genom att följa de enkla regler som presenteras i denna artikel, du kommer inte bara att leverera och effektiv e-kampanj, kommer du att upptäcka en konsekvent metod för att för att generera intäkter för ditt företag.


Följa Upp Systemet I En Låda

Follow Up To Fortunes

Lär dig hur du ställer in din e-post marknadsföring för bästa effektivitet och unbilieveable resultat.Slutför "Och Fyll I De Tomma" Följa Upp Systemet Garanterat För Att Extrahera Maximal Vinst Med Minsta Insats Från Varenda En Av Dina Kunder!

Du vet redan att "Pengarna finns I Listan"... Nu kan du "kopiera & klistra in" ditt sätt att lönsamt e-post kampanjer!

Klicka Här För Att Ta Reda På Hur!


Translated by Yandex.Translate and Global Translator

Lämna ett Svar

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.


Lär Dig Hur Man Lyckas Med Adwords
Namn:
E-post:
Vi hatar spam mer än vad du gör!
Din Integritet är säkert med oss.

Kraftfulla Verktyg