PPC Tips

PPC-Annonsering är när du skapar annonser som visas i sökmotorerna Resultat Sidor och andras hemsidor när någon gör en sökning.Till exempel när du söker något på Google Sökmotor sedan på sidan där google visar resultaten av din sökning " i menyn till höger på denna sida finns också förekommer fyra line annonser med reklam för produkter eller tjänster som är relaterade till din fråga.
Så om du klickar på en annons som denna ,du kommer att få på den webbplats som denna person betalar för att annonsera.Det är också samma annonser visas på andra webbplatser som har kommit överens med Google eller andra företag reklam för att visa dessa annonser i det webbplatser.
Så för immidiate trafik generationens PPC-annonsering är visat sig vara den bästa metoden.Men för att bli framgångsrik med PPC-du vet väl hur man använder det som det är också bevisat att PPC kan få sprack när du inte vet hur du ställer in din advertisng kampanjer.Vad jag menar är att om du inte sätter upp dina kampanjer på rätt sätt kan du få betala över $5,00 per klick med ut generera en försäljning, men om du gör allt rätt kan du få betala endast $0,01 per klick och få en enorm ammounts av försäljningen.
Sammanfattningsvis, PPC-annonsering är den bästa trafiken generationens metod när det används på rätt sätt.


-Hur att hitta de sökord som folk använder när de vill köpa.

Är du förlorar massor av pengar varje dag får många klick på dina annonser men ingen försäljning? Om du står inför detta problem, då måste du kolla in denna artikel.

Jag kommer att täcka några av de mest vitala områden du behöver veta för att vara lönsamma i Google Adwords.


Förstå Begrepp Som Används I Google Adwords

Följande är några av de termer som oftast används i Google Adwords och vad dessa villkor är:

1. CPC (Kostnad Per Klick)

CPC, även känd som Kostnad Per Klickhur mycket företag som du annonsera med avgifter du när någon klickar på din annons.

2. Högsta CPC

Högsta CPC är ett belopp som du är villig att betala högst för ett klick på din annons.

Du måste ange ett högsta CPC för alla sökord när du skapar en ny kampanj i Google Adwords kommer INTE ut dig än ditt högsta CPC.

3. Visningar

Visningar: antalet gånger som din annons har visats för varje sökord.

4. CTR (Click Through Rate)

CTR, även känd som Click Through Rate, är en andel som genereras av Adwords för varje sökord – det är beräknats baserat på följande formel:

(Antalet Klick / Antalet Visningar) * 100 = CTR (i procent)

I allmänhet, ju högre din CTR är mer relevanta Google anser att din annons, och som sådan, över tid, som din CTR ökar, Google Adwords debiterar lägre per klick när någon klickar på din annons.

5. Kvalitetsresultat (QS)

Quality Score är ett betyg som räknas ut genom Google Adwords baserat på ett antal faktorer – kvaliteten på din destination (sidan där du leder dina besökare till när de klickar på din annons, dina sökord är CTR, högsta CPC som du har angett, etc.

Sidan där du kommer att skicka besökare till när de klickar på din annons är mycket viktigt – om din sida är bara en väldigt enkel sida som inte ger någon information, utan att be dem att skriva in sina namn och din e-postadress för att gå vidare, är chansen att du kommer få en väldigt dålig Kvalitet Betyg, och som ett resultat kommer du att få betala en mycket hög Kostnad Per Klick.

I huvudsak är det bättre kvalitetsresultat är, desto mindre du behöver för att betala när någon klickar på din annons.


4 Sökord Typer I Google Adwords

Det finns 4 viktigaste sökord typer i Google Adwords, och jag ska förklara vad dessa sökord typer med exempel:

1. Bred Matchning

Brett matchande sökord är sökord utan citationstecken (") eller hakparenteser ([ ]) i mellan.

Låt mig ge er ett exempel på ett brett matchade sökordet lära sig golf.

Din annons kommer att utlösas när de sökord en person slag i innehåller både "lära" och "golf". Din annons kommer också utlösas av relaterade begrepp som hänför sig till orden "lära" och "golf".

Här är några exempel på sökord som aktiverar dina annonser:

– lära sig att spela golf

– golf lärande webbplatser

– behärska konsten att lära sig golf

– golf lära sig en läxa online

Denna typ av sökord kommer att göra din annons ska visas för det mesta. Dock är det ibland mycket målinriktat trafik.

Jag personligen tycker inte att målet brett matchade sökord i Adwords-kampanjer.

2. Frasmatchning

Frasmatchande sökord är sökord som har citationstecken i mellan – till exempel "lära sig golf".

Din annons kommer endast att aktiveras om den fras en person slag i innehåller ordet "lära sig golf" i den sekvensen.

Här är några av de sökord exempel som kommer att leda till att din annons:

– jag vill lära sig golf på nätet

– lära sig golf på internet

– där kan jag lära mig golf

– lär dig golf swing

Dock kommer din annons INTE att utlösas när någon i följande:

– lärande golf

– lära sig att spela golf

– golf lära sig

3. Exakt Matchning

Exakt matchar nyckelordet fraser har hakparentes i mellan dem – till exempel [lära sig golf].

Du annonsen kommer ENDAST att aktiveras när någon kommer in i orden lär dig golf i den sekvensen. Ingenting annat på framsidan eller på baksidan.

Jag älskar att rikta mina annonser med både exakta och frasmatchade sökord – som de ger mig den bästa riktad trafik till min webbplats.

4. Negativ Matchning

Många människor försummar med negativa sökord i sina annonskampanjer. Du måste hitta så många negativa ord som möjligt för att eliminera oönskade annonsvisningar och oönskade klick.

Låt mig ge er ett exempel – om du säljer en digital bok produkt på golf med rubriken "nybörjare golf tips", du inte vill att din annons ska visas upp när någon söker efter gratis nybörjare golf tips, nybörjare golf tips torrent, nybörjare golf tips, ladda ner, etc.

Allt du behöver göra här är att föregå dessa sökord med en negativ (-) tecken, till exempel

-gratis

-torrent

-ladda ner

Titta på den här Negativa Sökord Matchar Video:

Detta är mycket viktigt: Du MÅSTE bygga upp din lista med negativa sökord. Att titta ut för negativa sökord, helt enkelt använda sig av gratis Google Sökord eller gratis Wordtracker verktyg, skriv in sökordet som du vill nå, och bläddra igenom listan för att se om det finns några sökord som du inte vill att din annons ska visas om någon skriver in dem.

Jag som normalt har en lista på ca 500 – 600 negativa sökord i varje Adwords-kampanj som jag har – det här kommer att se till att annonsen bara visas för de mest riktade sökord och därigenom föra mig bättre vinster.


Förstå Din Potentiella Kund Köper Livscykel

Förstå din potentiella kund köper livscykel är mycket avgörande för att du väljer vilken typ av sökord som du bör mål för varje Adwords-kampanj som du kommer att ställa upp.

Det finns i princip 3 kategorier av sökord – nämligen att Surfa Sökord, Jämförelse Nyckelord och slutligen, att Köpa Sökord. Precis vad dessa kategorier av sökord betyder?

Låt mig förklara detta med ett exempel. Ta till exempel marknadsför BMW 7-serie bil som en affiliate – vilka sökord du bör målet för bästa resultat:

1. Surfa Nyckelord

I detta skede, dina potentiella kunder förmodligen inte vet vilken modell eller vilket bilmärke som han/hon vill. Men han/hon är intresserad av att få en ny bil.

Så han ska bara gå in sökord som följande för att ta reda på vilka typer av bilar och modeller finns tillgängliga:

– snabba bilar

– coola bilar

– sportbilar

– fina bilar

– smarta bilar

Listan slutar inte där – men bara för att ge er ett exempel på sökord som de ska eventuellt in. Här är du surfar sökord fas.

Om du är att främja en BMW 7-serie bil och du är inriktad på sökord som dessa, är chansen att du kommer att få massor av visningar av din annons, kan du få massor av klick, men inga omvandlingar – anledningen är att folk som skriver i dessa sökord inte ens har för avsikt att köpa.

Jag brukar inte uppmuntra dig att rikta sådana sökord i din Adwords-kampanj. Det är bara ett slöseri med tid och pengar.

2. Jämförelse Nyckelord

Efter lite forskning, potentiella kunden bestämmer sig för att han vill köpa en BMW bil – men vet inte vilken modell han vill. I detta skede, han vill ta reda på mer om BMW-bilar, så han kommer att skriva in sökord som:

– BMW till salu

– BMW recensioner

– jämföra BMW modeller

Om du har skapat en målsida för att samla in dina potentiella kunders första namn och e-postadress i utbyte mot en gratis rapport, e-serien, tv-serier, ljud-serie, etc. att utbilda honom/henne på typer av BMW bil modeller som finns, och så småningom övertyga honom om varför han/hon ska få BMW 7-serie bil som du är att främja, då du bör inrikta sig på dessa sökord i din Adwords-kampanj.

Detta är en jämförelse sökord fas. Kom ihåg, i denna fas, att dina kunder vet vad de vill – i BMW, men han/hon vet inte om BMW-bilar är det bästa valet för honom, eller han/hon inte vet vilken modell att gå efter. Med rätt tekniker för marknadsföring, kan du kanske få lite försäljning här.

3. Att Köpa Sökord

Din potentiella kunden vet vad han/hon vill ha en BMW 7-serie bil, och är redo att köpa. Så han/hon kommer att ange sökord som:

– köpa BMW 7-serie

– billiga BMW 7-serie

– BMW 7-serien erbjuder

– BMW-7-serie bil försäljning

Listan kan göras längre – Dessa kallas "att Köpa Sökord", och det är där mest pengar kommer att göras från – det är där du ska rikta dina sökord – alla instanser av sökord som innehåller frasen "BMW 7-serie".

Du kommer att få högsta möjliga antalet omvandlingar från dessa att köpa sökord.


Verktyg För Sökord Forskning

Jag brukar göra användningen av dessa 3 gratis verktyg under min sökord forskning för lämpliga sökord för min Adwords-kampanjer:

1. Googles Keyword Research Tool

2. Wordtracker är Gratis Nyckelord Forsknings Verktyg

3. Sökord Upptäckt är Gratis Verktyg Sökord Forskning

Hur Mycket Ska Jag Bjuda På? – Tips För att Fastställa Din Högsta CPC

Enligt en grov uppskattning, kommer jag antar att jag kommer att få 1 försäljning varje 100 klick (du kan ta detta antagande)

Låt oss säga att den provision du får för denna produkt är $47 för varje försäljning. Därför är ditt högsta CPC-bör vara:

Avgifter som Betalas för 1 Försäljning / 100

Som i detta fall kommer att vara $0.47 – du kan ställa in din högsta CPC som $0.47.

Men du kanske också vill antar att du kommer att kunna få 1 salu i varje 50 klick. I ett sådant scenario, kan du ställa in din högsta CPC som $0.94.

Normalt, jag kommer att kunna få en försäljning varje 33 klickar på genomsnittet (som är min i genomsnitt) – så för mig, jag kan ställa min högsta CPC som $1.42.

Är Det Möjligt För Mig Att Sätta Min Högsta CPC-bud du Ska Vara Samma Som Det Lägsta Budet som Anges Av Adwords?

Innan jag besvarar denna fråga, låt mig förklara vad det lägsta budet som anges av Adwords betyder att detta lägsta bud som är det lägsta belopp du måste ange som ditt högsta CPC för Google Adwords för att visa dina annonser.

Om du anger ditt högsta CPC-bud du ska vara lägre än vad som anges i det lägsta budet, då är Google Adwords kommer inte att visa dina annonser.

Tillbaka till frågan, ja, du kan ställa in din högsta CPC för varje sökord att vara samma som det lägsta budet som anges av Adwords. Genom att göra så att din annons kommer sannolikt att placeras i svansen slutet för de sökord du är ute efter.

Låt oss säga att om det redan finns 10 annonser för just detta sökord du är ute efter – att din annons kommer att placeras i den 11: e position.

Som Är Inriktade På Sök – Innehåll Nät – Eller Inte?

När du anger inställningar för kampanjen ser du en kolumn som heter "Nätverk" som låter dig ange nätverk som du vill att dina annonser ska visas i.

1. Google Sök

När det här är markerat (detta måste kontrolleras), visas annonsen när någon skriver in sökordet du har bud i Googles Sökmotor.

2. Sök Nätverk

När det här är markerat, visas annonsen när någon skriver in sökordet du har bud i Googles Sök-Nätverket – som Froggle, Google Grupper, AOL, Netscape, Ask.com, Shopping.com, Earthlink.com, Compuserve, AT&T.

Jag personligen rekommenderar inte att du ska markera det här alternativet eftersom klicken är inte mycket målinriktad (grundad på erfarenhet)

3. Innehåll Nätverk

När det här alternativet är markerat, du annonser som visas på webbplatser på Internet som webmaster har Adsense-moduler.

Jag rekommenderar inte att du kan kontrollera detta alternativ också för de klick du får är mycket oriktade (igen baserat på min erfarenhet)


Hur Kan Jag Skriva En Effektiv Annonstext?

Att skriva en effektiv annonstext är mycket viktigt att få en bra CTR – för att din annons kommer att stå ut från de övriga och detta kommer definitivt att fånga människors uppmärksamhet och klick på din annons.

Ett bra sätt att skapa en annons kopiera är att skapa en egen "svep" - fil – här filen kommer att innehålla bra annons fraser som du kan använda.

Du är förmodligen frågar mig nu hur du kan hitta bra annons fraser som du kan använda – lätt. Allt du behöver göra är att titta in i din lokala tidning – som någonsin annons som fångat ditt öga kommer att vara en bra ad – kopiera den exakta frasen i den annons som har fångat ditt öga och placera den i denna "svep" - fil av ditt hem. Om denna annons fras lyckas att fånga ditt öga, det är mycket troligt att det kommer att kunna fånga ögat av andra.

Ett annat sätt är att titta på de annonser som finns i sökmotorn Google för olika sökord som du letar efter för att placera dina annonser på – se vilka annonser som har fångat ditt öga – och för den annons som har fångat ditt öga – vad annons fras gjorde annonsören använda? Kopiera denna annons fras i din "svep" - filen igen.

Över tid, du kommer att ha ett "svep" - fil full av iögonfallande annons fraser som du kan använda i dina annonser för att få en effektiv annonstext, och därigenom förbättra annonsens KLICKFREKVENS.


Vad Är Google Slap?

Vad är en Google Slap? För att sätta det i lekman gäller, det betyder helt enkelt att Google Adwords för att straffa annonsörer genom att smälla dem med en mycket hög lägsta budet för ett sökord från en lägsta bud på $5 eller $10 per klick för ett sökord.

Anledningen till att dessa annonsörer straffas är mest sannolikt på grund av att kvaliteten på målsidan de leder människor till när deras annonser som klickade.

Som ni redan vet, Google älskar unikt innehåll, och de avskyr spam – så om du kommer att leda någon till en destination sida där det står ingenting men 2 fälten för att fråga dem om deras första namn och e-postadress, kommer du mest troligt att straffa av Google – genom att behöva betala en mycket hög kostnad per klick.

Hur Vet Jag Om Jag Har Google "Smällde Till"?

Mycket enkelt, allt du behöver göra är att titta på "Quality Score" - kolumnen i din kampanj, annonsgrupp sida.

Om du tittar under kolumnen kvalitetsresultat, kommer du att se en "Lägsta Bud" under ditt kvalitetsresultat för varje sökord – om det lägsta budet är $5 eller $10, det innebär att säga att du har varit Google "slog" för just det sökordet.

När det händer, det innebär att Google anses som destination hemsida du har lett besökaren till när de klickar på din annons är inte relevant för de sökord som du har lämnat anbud i eller destination hemsida har mycket dålig kvalitet på innehållet. Du måste se till att förbättra destination hemsida.

Är Det Någon Annan Betala Per Klicka På Platser Där Jag Kan Placera Mina Annonser?

Några av er kan hitta Adwords alltför konkurrenskraftiga (det finns verkligen massor av konkurrens i några av de mycket heta nischer).

Du kanske vill överväga att placera dina annonser i andra Pay Per Click Sökmotorer, eftersom konkurrensen är mindre, och även du inte behöver betala för mycket per klick.

Här är några av de andra Pay Per Click Sökmotorer som du kanske vill överväga att placera dina annonser i:

– Yahoo Search Marketing

– MSN AdCenter

– 7 Sök

– LookSmart

– Miva

– Öka

– AdBrite

Jag har framgångar i några av dessa andra sökmotorer – några av de riktigt konkurrenskraftiga sökord som bara kostade mig $0.01 per klick i några av dessa sökmotorer! ;)

Hoppas att du hittade den här artikeln useful1

Klicka här för att lära dig hur man gör lönsamma PPC Reklam .

Alla de bästa
Mathaios

Translated by Yandex.Translate and Global Translator

Lämna ett Svar

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.


Lär Dig Hur Man Lyckas Med Adwords
Namn:
E-post:
Vi hatar spam mer än vad du gör!
Din Integritet är säkert med oss.

Kraftfulla Verktyg